אני מבין שמדובר בטנדר טויוטה 4
אני מבין שמדובר בטנדר טויוטה 4X4.
מדובר בסופת הזעם אגב ... גם
מדובר בסופת הזעם אגב ... גם אני שמתי סט של 4 בולמים מדיום דיוטי פלוס קפיצים ועד עכשיו אני מרגיש מצויין איתם למרות שעדיין לא ניסיתי בשטח רציני ... אבל זה בדרך
מדובר בסופה שנת 94,ארוכה, עם ק
מדובר בסופה שנת 94,ארוכה, עם קיט עלי פרוקומפ
רן - ראשית הרשה לי להודות לך.
רן - ראשית הרשה לי להודות לך. אני נוקט בשיטה שהזכרת לא רק כי אנחנו חברים אלא עם כל אחד מהלקוחות שלי כי אני מאמין במוצר. המוצר של אודלמן מוכר את עצמו כי הוא טוב. החוכמה היא להתאים אותו לרכב ולא רק אלא לשימוש הצפוי ברכב. שלא כמו אחרים שיש להם כמה דרגות עומס מתכווננות - לי אין ולכן חשוב להתאים כל מערכת ליישום האמיתי שלה. אצלך היתה בעיה כי הגבהים שלך לא סטנדרטיים מצד אחד ומצד שני מערכת של רנגלר לא מתאימה לסופה. מעיון רציני בספרים הטכניים שמגיעים לפרקים מאוסטרליה ראינו כי מה שמתאים לך הוא דווקא בולמים אחוריים של טויוטה היילקס 4X2! זה לא פלא מדובר ברכב עם ''''תחת גבוה'''' שאמור להעמיס משקל רב מאחור ולכן חשוב מאד שתהיה לו יכולת החזר - שיכוך ההחזר - ברמה גבוה מאד. זה בדיוק מה שגורם לרכב שלך שלא לקפץ ולהצמיד היטב את הישבן והציר האחורי כולו לדרך. יפה שאתה מרוצה. עכשיו צלצל לשגית ותסדיר איתה את נושא התשלום...... בכל זאת צריך..... שמחתי שזה הצליח. רוני
הייתי השבת בטיול משפחות קצת עצ
הייתי השבת בטיול משפחות קצת עצבני וצפוף אבל לקחתי פסקי זמן ונתתי גז בארדון בנקרות ובדרך הבשמים זה מפחיד כמה עם האולדמן אתהלוחץ יותר במצבים מסויימים עדיין מחכה לסט הרך לראות עם ביי ביי ראנצו או שאישתי תכריע את הכףב בגלל הנוחות בכביש ושמישהו אחרי אחריות יבדוק כבר סט מלא לטנדר כלומר עלים ובולמים כסט מתואם ביי