איציק שלום! אם הרעש נעלם כאשר
איציק שלום! אם הרעש נעלם כאשר אתה עומד, דווקא כאשר אתה לוחץ על המצמד זה עלול להצביע על בעיה בגיר. בכל מקרה רעש בעמידה לא נובע מהסרן וגם לא מהטרנספר או מגלי ההינע! שבבים בשמן ההאקס האחורי, זה לא טוב! מאוד לא טוב ליתר דיוק! אם מדובר רק בנוצצים בתוך השמן, לא ממש שבבים שאפשר להרגיש ביד, זה פחות נורא, תחליף שמן ותמשיך לעקוב, אבל אם מדובר במשהו שאתה יכול להרגיש ביד, זה יכול להשמיד לך את הכול בסרן האחורי, בדוק מיד אם לא מדובר במיסב ציריה בצד שלא החלפת ואם זה לא זה, אז כנראה שתצטרך להוריד את הTHIRD MEMBER ולבדוק אותו. זה לא סוף העולם, ענין של כשעה עבודה. בהצלחה.
איציק שלום! אם הרעש נעלם כאשר
איציק שלום! אם הרעש נעלם כאשר אתה עומד, דווקא כאשר אתה לוחץ על המצמד זה עלול להצביע על בעיה בגיר. בכל מקרה רעש בעמידה לא נובע מהסרן וגם לא מהטרנספר או מגלי ההינע! שבבים בשמן ההאקס האחורי, זה לא טוב! מאוד לא טוב ליתר דיוק! אם מדובר רק בנוצצים בתוך השמן, לא ממש שבבים שאפשר להרגיש ביד, זה פחות נורא, תחליף שמן ותמשיך לעקוב, אבל אם מדובר במשהו שאתה יכול להרגיש ביד, זה יכול להשמיד לך את הכול בסרן האחורי, בדוק מיד אם לא מדובר במיסב ציריה בצד שלא החלפת ואם זה לא זה, אז כנראה שתצטרך להוריד את הTHIRD MEMBER ולבדוק אותו. זה לא סוף העולם, ענין של כשעה עבודה. בהצלחה.
חנן מה זה ה-third member ? ד'
חנן מה זה ה-third member ? ד''''ש לטלי איציק
חנן מה זה ה-third member ?ה'''
חנן מה זה ה-third member ?ה''''שבבים'''' הם כמו ניצוצות קטנים ורק ניראים ד''''ש לטלי איציק
אני אמסור את הד''''ש. הTHIRD
אני אמסור את הד''''ש. הTHIRD MEMBER זה מעין יציקה גדולה שבתוכה יושב הדיפרנציאל והרינג ופיניון. היציקה הזו מחוברת אל הסרן עם כ10 ברגים וניתנת לפירוק, אחרי שהוצאת את הציריות. ראה תמונה...
וכמו שכתבתי, אם אלו רק נוצצים
וכמו שכתבתי, אם אלו רק נוצצים מיקרוסקופיים ואין רעש מהסרן, החלף שמן, המשך לעקוב וסע לשלום, זה נורמלי.
אני אתחיל קודם כל בלהחליף קלץ
אני אתחיל קודם כל בלהחליף קלץ ומיסב לחץ כי את הקלץ אני חייב להחליף בכל מיקרה. אחר כך אם זה לא יעזור אבדוק את המיסב בגלגל האחורי ימני ואת ה third member (מה יכול ללכת שם ?) אם עדיין זה לא זה זה כניראה הטרנספיר מה דעתך ? מתי ניפגשים לאיזה טיול ''''שיטפון ''''בדרום ? ניראה שיהיו הרבה כאלה השנה !!! איציק
איציק, תקרא מה שכתבתי, אם הרכב
איציק, תקרא מה שכתבתי, אם הרכב בעמידה והרעש נעלם בלחיצה על המצמד, יתכן שיש לך בעיה עם הגיר. אתה עלול להחליף את המצמד ולסגור אותו רק בשביל לפתוח מחדש לתקן את הגיר, אז תחסוך לעצמך את המאמץ הזה. לגבי הטרנספר כמו שכתבתי לך על השאלה הקודמת יש דרכים לבודד את הרעש, אל תפתח חלקים סתם בלי לבודד את הרעשים!