את הרכב של גיא אני לא כלכך מכי
את הרכב של גיא אני לא כלכך מכיר(הוא מסתובב פה אז אולי הוא יענה..) אבל לברוך יש דנה 70 מאחורה ודנה 60 מקדימה שניהם הגיעו מקומנדקר אין לי מושג אם הצריות צפות או לא(אולי אתה יודע?) הצמיגים של ברוך הם 39.5 אינץ סופר סוומפר לי נראה שזה רכב מאוזן מאוד אל תשכח שבגלל קייט הזחל שיש לו אין לו צורך להשתולל עם הרכב אלא פשוט לזחול לו לאיטו על הסלעים(נכון שהזחל גורם לעומסים אדירים אבל אני עדיין חושב שדנה 300 אמור לעמוד בזה) לגבי השבירה שלו לאחר שראיתי את החלק שנשבר אני חושב שזה בגלל דרישפט לא מתאים הוא צריך דרישפט עם יוק ארוך יותר הנוכחי קצר מידי
שוב טעות חנן ברוך שבר כשהיוק ע
שוב טעות חנן ברוך שבר כשהיוק על סלע
שלום לרדו, אתה כמובן מתכוון לא
שלום לרדו, אתה כמובן מתכוון לארז ולא לחנן... ואם אתה מחפש בכוח טעויות אצל חנן, תעמוד בתור בבקשה. אני כמוך מרגיש בפנים שהבן-אדם קשקשן, פשוט לא מצליח לתפוס אותו בטעות... כבר ארבע שנים בערך.
היכן הטעות, לרדו? אתה מוכן לה
היכן הטעות, לרדו? אתה מוכן להבהיר? אני תמיד אשמח ללמוד משהו חדש , אבל אם תשים לב תראה שהבאתי דעות של מומחים, לא את הדעות שלי.
למיטב ידיעתי, ארז הדנה60 האחור
למיטב ידיעתי, ארז הדנה60 האחורי מנ''''נ הוא עם ציריה צפה לחלוטין (בניגוד לסופה, שם הציריה חצי צפה). לגבי הציריה הקדמית כמובן שהיא צפה לחלוטין אבל נדמה לי שיהיה יותר נכון להשוות את החוזק של הדנה 60 הקדמי לחוזק של הדנה60 האחורי עם הציריות הצפות למחצה. זו רק הרגשה שלי מכיון שבסרן קדמי מדובר על צלבים רגישים שעובדים בזוויות חזקות ואם אכן אני צודק אז הגודל המקסימלי המומלץ לסרן כזה לשימושי כביש ושטח מתון הוא 38 אינטש!
טוב לגבי הגיפ של ברוך שאותו בנ
טוב לגבי הגיפ של ברוך שאותו בנה בעיקר אילן מסופר פאואר אני חושב שאנחנו שוכחים דבר מאד חשוב. הרכב הזה ישב במשך 6 חודשים, למיטב זכרוני הסנילי, בסדנה ושופר טיפין טיפין. כולנו בודאי נסכים שלאחר שלקחת פלטפורמה מסויימת ופשוט שינית שם כמעט כל חלק מכני, הכשלים לא יאחרו לבוא. מדובר בפרויקט בעל יומרות רבות שצריך לתת לו זמן כדי להבשיל. האוטו הזה יצא שבוע לפני כן מהסדנא ואני לא מאמין שהיה לאילן או לברוך את הזמן הנחוץ כדי ללמוד מה הבעיות ומה נקודות התורפה של האוטו. על דבר כזה צריך ללמוד לנהוג מחדש, להביא אותו . למגבלות שהנהג עצמו עוד לא התנסה בהן הגישה כאן היתה לעשות פשוט הכל גדול יותר, חזק יותר. לקחת את המכלולים החזקים ביותר -אם מדובר על ציריות, מנוע אחר, דרייבשפטים אחרים, מערכת היגוי מתוכננת עצמאית קסטום,טרנספר עם מערכת נוספת ליצירת זחילה אולטימטיבית...וזו רק ההתחלה זה כמעט כמו לבנות אוטו חדש, ותוך שבוע להרים אותו מאב טיפוס לנוסחה מנצחת. לדעתי זה קשה מאד ואני מעריך שיערך מקצה שיפורים לקראת התחרות הבאה... אני בכל אופן, התרשמתי מאד ממנו , מאיכות הבניה ומההשקעה הנקודתית בכל פרט
אם אני אומר שעצם הבניה של כזו
אם אני אומר שעצם הבניה של כזו מפלצת אצל אילן היא מרשימה, אני אעשה עוול עם אילן...היא מאוד מאוד מרשימה והלוואי עליי היכולת הזו. עדיין מותר לדעתי להביא דעות שונות וביניהן הדיעה שהבאתי של ג''ים אלן לגבי גודל הצמיגים המתאימים. ועוד משהו, כמו שאני למדתי בדרך הקשה שעם נעילות 100\\% ודנה30 מקדימה עם צמיגי 31 אינטש אסור לך לנחות מקפיצה בפולגז כי אתה תשבור צלבים אני בטוח שברוך ידע בעתיד גם מה העומס שמותר להפעיל עם מנוע כזה שהמומנט שלו מוכפל עם ה''''זחל'''' בכל מקרה, אם למישהו לא ברור, אני מעריך מאוד את כל מבצעי הפרויקטים המדוברים, אם כי במקרים מסוימים אני עדיין חושב שהיה מקום ללמוד כמה פרטים מעמיתינו בחו''''ל...
לך תלמד לך תעבוד ותפסיק לזבל מ
לך תלמד לך תעבוד ותפסיק לזבל מוחות של אנשים - בסוף עוד יחשבו שאתה מבין משהו