פורומים

- שטח 4x4

שלום, נחוץ הסבר - מה זה

30 באוקטובר 2000 ב 22:45 9 תגובות 492 צפיות אורח/ת
הזחל המדובר ? תודה
הוספת תגובה
  • 1. שחר 30 באוקטובר 2000 ב 21:25

הכוונה בזחל היא בשינוי יחסי הה

הכוונה בזחל היא בשינוי יחסי ההעברה בטרנספר מה שגורם לרכב להגיע ליסחי העברה נמוכים מאוד או במילים אחרות לזחול בהילוך ראשון LOW

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 31 באוקטובר 2000 ב 06:48

תודה .....

תודה .....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 31 באוקטובר 2000 ב 06:59

הזחל המדובר במקרה של הJEEP של

הזחל המדובר במקרה של הJEEP של ברוך הוא משהו אחר ממה שאופיר תיאר. זו יחידה נוספת שנכנסת בין הגיר לטרנספר ובה יש יחסי העברה שמאפשרים זחילה מאוד איטית של הרכב כמו שאופיר תיאר. חוץ ממנה יש קיטים שמאפשרים כמו שכתב אופיר לשנות את יחסי ההעברה בתוך הטרנספר המקורי שלך אבל זה לא המקרה שעליו דיברנו כאן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. שי ש 31 באוקטובר 2000 ב 08:01

חנן, וכולם. מה ידוע לכם על

חנן, וכולם. מה ידוע לכם על הקיט 1 ל 4 המדובר, מבחינת אמינות, מחיר, נחיצות, יעילות וכ''''ד?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פרסום 31 באוקטובר 2000 ב 08:10

אם אתה מדבר על קיט 1:4 של חברת

אם אתה מדבר על קיט 1:4 של חברת TERAFLX אז השם מדבר בעד עצמו...מדובר על יחס העברה של 1:4 לעומת המקור שהוא 1:2.62 נחיצות? אני מניח שזו דיעה אישית אבל לדעתי זה נחוץ מאוד אם אתה בענין של זחילה. לגבי אמינות לא שמעתי דעות על הענין. מחיר סביב ה700$ אין צורך בשינויים בקייס של הדנה300 אלא רק על החלפה של גלגלי השיניים ועוד כמה דברים.

אתר חברת TERAFLX

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. שי ש 31 באוקטובר 2000 ב 09:14

אחחחךךך... איזה עונג... אבל 7

אחחחךךך... איזה עונג... אבל 700$ זה מעט יותר מידי, (יש עוד איזה 700$ לשים על נעילות בקרוב) פשוט חשבתי על מה שאמרת, שאם כבר מפרקים טרנספר... אבל זה לא נורא, אני שומר את הטרנספר הישן, ככה שבבוא היום, אני כנראה ארכיב את זה.. :)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אריק2 31 באוקטובר 2000 ב 09:26

שי, כמה בקרוב ? אני מתחיל לקנא

שי, כמה בקרוב ? אני מתחיל לקנא...אבל, אבל אין לי כסף... והוא...הוא יהיה מוכן בשבת ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. שי ש 31 באוקטובר 2000 ב 09:53

בקרוב זה עוד איזה חודשיים שלוש

בקרוב זה עוד איזה חודשיים שלושה (עד שיגיע המשלוח) ולגבי השבת, נראה לי שלא אוכל להגיע... אני חייב ללמוד... :(

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אריק2 31 באוקטובר 2000 ב 10:39

שייקה, היום בשעה טובה גם אני מ

שייקה, היום בשעה טובה גם אני מתחיל ללמוד...וזה יתבצע כל יום שלישי אחה''''צ וימי שישי מהבוקר עד 13:00 כך שהשבת אני אצטרף אליהם רק אחה''''צ בסביבות אחה''''צ משמע מבחינתי יציאה ב15:00 לערך...אז אם זה עוזר לך באיזו שהיא התלבטות (יאללה בוא) בכל אופן - חודשיים שלוש זה הזמן שגם לי יהיה...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול