פורומים

- שטח 4x4

קפיצות קלות בחולות עמוקים במיו

31 באוקטובר 2000 ב 08:02 3 תגובות 619 צפיות kiola
יש לי שברולט נוואדה שנת 2000 אין לה בעיה של כח או של עבירות אבל בחולות די עמוקים החלק האחורי קופצני וכאילו מאבד כח למרות שאני על 4X4LO זה עניין של תוספת משקל על הסרן האחורי או הורדת לחץ אויר בגלגלים?
הוספת תגובה
  • 1. 4x4intermail 31 באוקטובר 2000 ב 06:07

תשמע בכל מצב כשאתה יורד לחול

תשמע בכל מצב כשאתה יורד לחול ... אף על פי שיש לך 192 כוחות ... אל תתעצל ... ותוריד אויר האוטו יתאמץ פחות ויתבלה פחות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. פרסום 31 באוקטובר 2000 ב 06:15

הקפיצות האלו הם סימן של קפיצים

הקפיצות האלו הם סימן של קפיצים ו/או בולמים רכים מדי למשימה שתיארת. מה שקורה זה שהפיניון כביכול ''''מטפס'''' על הקורונה וכל הסרן הקדמי נוטה למעלה תוך כדי שהוא מפתל מעט את הקפיצים הרכים ובשלב מסוים כשהקפיצים כבר לא יכולים להתפתל יותר כל הלחץ הזה משתחרר במכה למטה ואז התהליך חוזר על עצמו. בכל מקרה לא כדאי לנסוע בצורה כזו כי זה מפעיל עומסים אדירים על מערכות ההינע שלך ואל תתפלא אם תשבור צלב בגל ההינע במקרה כזה. הדרך היותר קלה להימנע ממצב כזה היא אכן להוריד אוויר בגלגלים ואם זה מה שיפתור לך את הבעיה אז יופי, אם לא, תפתור את הבעיה בדרכים אחרות של הקשחת קפיצים ו/או בולמים אבל אל תמשיך לנסוע כך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 31 באוקטובר 2000 ב 06:22

אופס... הקפיצות האלו הן... נ

אופס... הקפיצות האלו הן... נמרוד, היתה לך הזדמנות לתפוס אותי בטעות אבל אתה לא זריז מספיק :-)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול