פורומים

- שטח 4x4

הודעה לאריק 2

31 באוקטובר 2000 ב 09:40 9 תגובות 636 צפיות מוני הגי''פאי
אהלן אריק אני לזמן הקרוב יצאתי מהמחזור אישתי ילדה תנוקת יפיפיה ביום רבעי שעבר מאז חיי הם קרוסלה של אוכל תינוקות וטיטולים בכל מקרה האם התחדש משהו עם נעילת הדפרנציל ?הגיע אליך המכתב או החלק עצמו עדכן אותי בכל מקרה אגב איך היה ברומה? להתראות בשטח - עוד מספר חודשים מוני
הוספת תגובה
  • 1. פרסום 31 באוקטובר 2000 ב 07:45

מז''''ט , מוני!

מז''''ט , מוני!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 31 באוקטובר 2000 ב 07:59

תודה, בקרוב אצלך אולי אז תחשו

תודה, בקרוב אצלך אולי אז תחשוב פחות על ''''זוחל הסלעים האדאלי'''' תאמין לי ברגע שיש תינוקת הגיפ נראה רחוק רחוק !!! רק המחשבה עלין גורמת לי לפרץ רגשות געגוע :)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 31 באוקטובר 2000 ב 08:12

אהלן מוני - המון המון המון מזל

אהלן מוני - המון המון המון מזל טוב !!! קודם כל, אני מקווה שהשבוע זה כבר יגיע (זה נשלח בדואר איטי בגלל המשקל - לא דואר ימי) מה כן, נראה לי שבמצב שלך...את המשלוח ממני אליך אני לבסוף אבצע...שוב המון מזל טוב ! ילדים זה שמחה !!! הג''יפ יחכה, וכמו כן גם נ.ג186 שמתישהו אטפל בו בשבילך. נ.ב. עכשיו אתה צריך גם לתת לאישתך קצת לנוח (אחרי תשעת החודשים האחרונים) וברומא היה נחמד מאוד, קצת מעייף כי טיילתי המון. התאהבתי ברכב שנקרא פיאט 500... ביי בנתיים, ואהיה איתך בקשר. אריק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 31 באוקטובר 2000 ב 08:17

מז''''ט, אני בטוח שעכשיו מצ

מז''''ט, אני בטוח שעכשיו מצב העלים ושיפורי הגיפ נראים רחוקים מתמיד...:))

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. kiola 31 באוקטובר 2000 ב 09:26

מזל טוב מוני לא מכיר אותך ואת

מזל טוב מוני לא מכיר אותך ואתה לא אותי אבל שיהיה במזל טוב אין כמו ילדים, לי יש שניים קשה אבל תענוג שלא הייתי מוותר עליו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. קובי 31 באוקטובר 2000 ב 12:44

מז''''ט מוני!

מז''''ט מוני!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. 1שלום 31 באוקטובר 2000 ב 14:50

היי מוני המון מזל טוב בתור אב

היי מוני המון מזל טוב בתור אבא לשתי בנות אומר לך כי אין כמו בת זה הכי טוב שיש מאיר ושרון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. dror b. 01 בנובמבר 2000 ב 22:51

למוני! מזל טוב! אנחנו עוד לא

למוני! מזל טוב! אנחנו עוד לא מכירים, אבל יש לנו דבר משותף: גם אשתי צריכה ללדת בשבועיים הקרובים. אצלנו זה בן ויש לנו כבר ילדה מקסימה (שנה ו-4 חודשים) אל תתייאש! עוד כמה חודשים ותחזור לג''יפ ולשטח אצלנו הילדה כבר מטיילת איתי ובאה איתי לשטח כל שבוע. בכל נסיעה שהיא, היא לא מוכנה להיכנס לאפלאוז ומתעקשת לנסוע רק ב''''דזיפ''''! שיהיה לכם בכיף עם התינוקת! תתחדשו!!!.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. פיני 02 בנובמבר 2000 ב 08:28

למוני ושושי! הרבה מזל טוב ונח

למוני ושושי! הרבה מזל טוב ונחת וחזרה מהירה לשטח להתראות פיני

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול