פורומים

- שטח 4x4

מסע מלכת המדבר

31 באוקטובר 2000 ב 11:27 5 תגובות 720 צפיות אורח/ת
לשמחתי הרבה אני יוצאת למסע מלכת המדבר המסע יוצא לטורקיה להרים המושלגים בגובה 3000 מטר בדצמבר! כל מי שיכול לעזור עם ציוד שלג ולמכור לי יד שניה אודה לו מאוד. הציוד המבוקש - אוהל מיוחד לשלג, כפפות, שק שינה של עד מינוס 15 מעלות, כובע וכו' הרבה תודה מראש.
הוספת תגובה
  • 1. 4Runner 31 באוקטובר 2000 ב 09:37

נדמה לי שמארגני המסע אמורים לד

נדמה לי שמארגני המסע אמורים לדאוג לכל הציוד הדרוש. מעילים, אוהלים, שקי שינה כפפות וכו'' . תקנו אותי אם אני טועה. לא ביקשו מכן להביא גם סנדויצ''ים ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 31 באוקטובר 2000 ב 09:53

ובצדק! גם לנו, למשתתפות היה נ

ובצדק! גם לנו, למשתתפות היה נדמה שדואגים לנו לכל הציוד. אבל בגלל המצב הבטחוני שונה יעד ותאריך המסע ובמקום למדבר המערבי על גבול מצריים לוב, היעד שונה וההוצאות שלהם גדלו, כך לפחות לדברי המארגנים. את התלבושות תופרים לנו מיצובישי אבל אנחנו נדאג לעצמינו לבגדים תחתונים טרמיים, לנעליים, כפפות, שקי שינה ואוהלים. ועוד כל מיני דברים קטנים אבל חשובים כמו פנס, ערכת קפה, עזרה ראשונה, שניה ועוד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. jeep dude 31 באוקטובר 2000 ב 10:10

שלום לך מלכתנו אם את המלכה אז

שלום לך מלכתנו אם את המלכה אז אני הנסיכה זו חגית, מי את?? אני יכולה לעזור לך באוהל, תתקשרי אליי ונראה מה אוכל לעזור, את הטלפון שלי יש לך ברשימת הקשר שקיבלנו דרך אגב, איה זו את???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 1שלום 31 באוקטובר 2000 ב 14:37

שלום למלכה ולנסיכה, שתהא לכם

שלום למלכה ולנסיכה, שתהא לכם תחרות מהנה שלא יתפרקו לכם המכוניות ולגבי הקור קצת ברצינות מנסיון רב בנושא לא לוותר על תחתונים וגופיות תרמיות עדיף גם כפפות טרמיות דקות מתחת לכפות עור רגילות ע''''מ שיהיה תחושה ביד וכן לקחת שקיות חום זה חשוב וזה מחמם ואם יש לכם קצת אקסטרה כסף שיחשלחו לכם מקנדה גרביים מחממות על בטריות נטענות נסיעה נעימה מאיר וצוות שטח בטוח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. jeep dude 01 בנובמבר 2000 ב 07:01

מאירקה, תודה על הפירגון והייעו

מאירקה, תודה על הפירגון והייעוץ אני לפחות אשתמש בו :) חגית

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול