פורומים

- שטח 4x4

למה יש לי ריח של דלק

31 באוקטובר 2000 ב 15:24 3 תגובות 1056 צפיות tomerferoza
למה יש לי ריח של דלק בפרוזה שלי? הג'יפ שותה בערך אחד ל-6 בנסיעה של 2X4. לדעתי זה קצת יותר מידי, למביני העיניין, אלו שמכירים כל חלק וחלק ברכב, אלו שיושבים עד השעות הקטנות בלילה בצפון ובדרום ומפרקים את המנוע לחלקים חלקים עם פנס קטן של מגלייט, אלו שלו יוצאים מהבית בלי לדרמן, אלו שחוסכים את מיטב כספם מפני המוסכים העוינים אנא מכם הגיע השעה לעזורררררר...
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 31 באוקטובר 2000 ב 20:38

תומר. לי יש סיקס, והוא שותה לי

תומר. לי יש סיקס, והוא שותה לי 1 ל 6 בממוצע נסיעות בתוך העיר ונסיעות קצרות כשהמנוע עדיין קר מחוץ לעיר. יש לך בעיה. הבעיה היא, לפי כל הסימפטומים, קרבורטור דפוק. או שסתום לך מסנן האוויר, או שיש לך דיזות פתוחות מידי עקב חוסר כוון או שהדיזות דפוקות. אני הייתי מסיים את העיניין במכון לקרבורטורים. במיקרה הגרוע ביותר זה יעלה לך בסביבות ה 400 ש''''ח אני חושב, ושוב יהיה לך רכב חסכוני, חזק ומגיב טוב יותר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. dror b. 01 בנובמבר 2000 ב 22:47

לתומר! אני לא מכיר פרוזה, אבל

לתומר! אני לא מכיר פרוזה, אבל אני מכיר טוב מאוד את האפלאוז, (יש לנו אחת כזו) והמנוע של הפרוזה הוא במקורו מנוע של אפלאוז. גם לי יש עכשיו בעיה כזו באפלאוז. יש ריח של דלק (לא חזק) והאוטו שותה דלק בצימאון רב יחסית (8-9 לליטר בממוצע, והצריכה הכי טובה שהוא נתן היתה 12 לליטר מחוץ לעיר בלי להשתולל בכלל). במוסך של דייהטסו אמרו שהצריכה הזו סבירה ואין מה לעשות, האפלאוז ידועה כשתיינית דלק. אני לא ''''קונה'''' את ההסבר הזה. אי לכך לא תהיה ברירה אלא להקדיש 500 שקל לטיפול מקיף במאייד וגם חצי יום שאשתי תצטרך להיות בלי האוטו, ונראה מה יהיה איתו. אני אדווח לך הלאה מה קורה עם זה בכל מקרה, אל תצפה לצריכת דלק ממוצעת טובה יותר מ-8 לליטר, מקסימום 9-10 על כביש מהיר ובלי לעבור 100 קמ''''ש.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מוני הגי''פאי 02 בנובמבר 2000 ב 07:24

לי היתה פרוזה במשך חצי שנה ואי

לי היתה פרוזה במשך חצי שנה ואינ אכן מסוג אלה שמוסך היא מילה גסה בשבילם לדעתי יש לך נזילה חזקה במערכת הדלק. אפשר שזה בצנורות המובילים מהמכל למשאבה אפשר שזה המיכל עצמו אני באמת היתי בודק את המאיד אם הוא לא סתום מה שיכול לגרום לריח של דלק בכל אופו אצלי בפרוזה לא היה ריח של דלק והמכונית בעיר עשתה אחד לשבע ובבין ערוני הגעתי פעם לאחד ל 13 כמובן שהרבה תלוי בסגנון הנסיעה שלך אבל אחד ל6 פשוט לא הגיוני. הCJ שלי עושה בעיר אחד לשש עצתי בדוק את מערכת הדלק וכמו כן את מערכת החשמל (יתכן והמנוע שלך לא מכוון או הצתים או החוטים לא טובים)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול