פורומים

- שטח 4x4

תגידו משהו CJ2 זה הג''יפ

31 באוקטובר 2000 ב 16:42 15 תגובות 704 צפיות אורח/ת
הקטן האמריקאי ? ואגב יש לשכן שלי אחד כזה למכירה ..... אם משהו מעוניין.
הוספת תגובה
  • 1. 4x4intermail 31 באוקטובר 2000 ב 15:01

בכמה ובאיזה מצב ?

בכמה ובאיזה מצב ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. שי ש 31 באוקטובר 2000 ב 15:02

אם אני לא טועה ומטעה, אז לדעתי

אם אני לא טועה ומטעה, אז לדעתי מה שאתה מדבר עליו זה ה CJ5.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 31 באוקטובר 2000 ב 15:07

השאלה לא מספיק ברורה... אמריק

השאלה לא מספיק ברורה... אמריקאי קטן זה יכול להיות CJ2, CJ3 וגם CJ5 כמו ששי הזכיר וגם לא עלינו החמישיה הצבאית M-151 נדמה לי שזה השם שלה. קל לזהות את הCJ2 CJ3 על ידי הצרה של המרכב באיזור הדלתות...החלק הקדמי יותר צר מהחלק האחורי. לCJ2 CJ3 הכנפיים הקדמיות שטוחות לעומת הCJים המאוחרים יותר שמגיעים עם כנפיים מעוגלות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 31 באוקטובר 2000 ב 15:12

לCJ3 יש מכסה מנוע גבוה. למעשה

לCJ3 יש מכסה מנוע גבוה. למעשה הפנסים הקדמיים שם יותר גבוהים ממכסה המנוע. לCJ2 יש מכסה מנוע נורמלי והגובה של הכנפיים הוא באמצע הפנסים הקדמיים. יש CJ3A וCJ3B אז לכל מי שמחפש אותי על טעויות, זו ההזדמנות שלכם...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 31 באוקטובר 2000 ב 16:08

ואלה לא ידעתי שיש כל כך הרבה C

ואלה לא ידעתי שיש כל כך הרבה CJים חכו רגע אני אצלם ותגידו לי מי זה בדיוק :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. פרסום 31 באוקטובר 2000 ב 16:12

אופס... הכוונה היתה שבCJ3 הפנ

אופס... הכוונה היתה שבCJ3 הפנסים יותר גבוהים מהכנפיים . כמובן שלא יותר גבוהים ממכסה המנוע! מה זה צפרדע?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. פרסום 31 באוקטובר 2000 ב 16:20

את הCJ4 הבודד שיוצר בעולם סביר

את הCJ4 הבודד שיוצר בעולם סביר שלא ראית חונה ליד הבית של השכן שלך אבל תגיד תודה שלא סיבכנו אותך עם הCJ6,7,8,10 וגירסאותיהם השונות ברחבי העולם...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 31 באוקטובר 2000 ב 16:35

טוב אז ככה: שאלתי את הבחור (ג

טוב אז ככה: שאלתי את הבחור (גרשון) וזה מה שהוא אמר: CJ4 מודל 62 נפח 2000 ומשהו אני לא זוכר הוא טוען שהכל חדש בפנים - ואני יכול להגיד שאכן הכל נראה יפה מאד. ראיתי את האוטו נוסע ... גם חביב למדי. המחיר בסביבות 15000 גמיש. יש לו עוד אחד מפורק CJ5 לא למכירה הוא בתהליכי שיפוץ עכשיו. יש עוד אחד לחבר שלו אבל ההוא יותר יקר משהו בסביבות 25000. מי שמעוניין: אריה גרשון - 052619372 תמונה אני אצלם ואראה מחר כי עכשיו יותר מידי חושך. תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. פרסום 31 באוקטובר 2000 ב 16:41

לא סביר שיש לו CJ4! כנס לאתר

לא סביר שיש לו CJ4! כנס לאתר המצורף ותבין למה...

cj4?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. פרסום 31 באוקטובר 2000 ב 16:44

עוד קישור מענין לCJ4

עוד קישור מענין לCJ4

cj4?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 31 באוקטובר 2000 ב 17:29

זה נראה ממש ממש אבל מ מ ש דומ

זה נראה ממש ממש אבל מ מ ש דומה אני אצרף תמונה מחר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. לרדו 31 באוקטובר 2000 ב 23:05

שוב חנן מפגין בורות גמורה שאגב

שוב חנן מפגין בורות גמורה שאגב לא קשורה לכסף שיש או אין לך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. נמרוד 01 בנובמבר 2000 ב 06:28

אמיר (לארדו) שלום, אתמול נפג

אמיר (לארדו) שלום, אתמול נפגשנו אצל גיא (פרוג''יפ) והתרשמתי מאד מהג''יפ מהידע שלך. אני לא מבין למה אתה מגיב כל פעם בשורה אחת שבה אתה רק טוען שמישהו אחר טועה. בפורום זה אנשים שואלים שאלות ומחלקים תשובות בצורה חופשית, כל אחד כמיטב יכולתו, לעיתים קרובות אנשים כותבים פה שטויות אבל לעיתים לא פחות קרובות לומדים פה משהו חדש ומועיל. כמו שאתה רואה יש פה אנשים עם מעט והרבה נסיון. אנחנו מעוטי הנסיון היינו שמחים אם חברה כמוך יכתבו הרבה יותר בפירוט וישתפו אותנו בתשובות הנכונות. בכבוד רב, נמרוד (CJ ירוק)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. לרדו 02 בנובמבר 2000 ב 16:13

שלום נמרוד, אני מצטער אם פגעתי

שלום נמרוד, אני מצטער אם פגעתי בך או במישהו אחר פה אבל יש דברים שמוציאים אותי מדעתי. אני רחוק מלהיות הידען הכי גדול בנושא הג''יפים אבל לפי התשובות פה גם חנן ההבדל שאני מנסה לשלב תיאוריה ומעשה ולא רק תיאוריה בכל שאלה תוכל לפנות אליי ואני לא אתבייש להגיד גם שאני לא יודע

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. eial 04 בנובמבר 2000 ב 11:53

למי שמעונין בג''יפ אז אני מכיר

למי שמעונין בג''יפ אז אני מכיר את הבעלים וקצת היסטוריה : האיש הוא בעל מיקצוע נדיר ובעל ידי זהב הוא לקח את הג''יפ ושיפץ אותו מאפס הרכב פורק והורכב מחדש עם חלפים חדשים. אחלה אוטו מאחלה איש

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול