לא החזקתי בידיים דטרויט מפורק,
לא החזקתי בידיים דטרויט מפורק, לעומת זאת החזקתי לוקרייטים מפורקים ולמיטב ידיעתי העיקרון זהה אז כך: הקרוסשפט הוא הפין שחוצה את הקייס של הדיפ. משני צידיו יש דיסקיות עם שיניים בצד החיצוני שלהן יש שיניים ובצד הפנימי שפונה אל הקרוס שפט יש תעלה שמאפשרת לו לעבור ביניהן.בין הדיסקיות הנ''''ל ובין צידי הקייס יש עוד דיסקיות עם שיניים לכיוון הדיסקיות הפנימיות ועם שיניים במרכזן שאליהן משתלבות השיניים שעל הציריות. כאשר הקרוס שפט מסתובב, נגיד בכיוון קדימה, הוא מנסה להכנס בין הדיסקיות ולכן הוא לוחץ אותן לצדדים ואז הן ננעלות אל הדיסקיות החיצוניות. עכשיו, אם צד אחד רוצה לנוע יותר מהר מהקרוסשפט בגלל שזה הצד של הגלגל החיצוני בפניה שעושה דרך ארוכה יותר, הדיסקית הפנימית זזה מעט קדימה ואז הלחץ של הקרוסשפט עליה משתחרר והיא יכולה לזוז פנימה אל מרכז הדיפ''. ברגע שהיא יכולה לזוז פנימה הדיסקית החיצונית משוחררת ממנה ואז היא יכולה להסתובב בצורה חופשית. אם נצא מתוך החלקים החוצה נראה שהקייס של הדיפ'' מסובב את הגלגל האיטי יותר והגלגל השני רשאי להסתובב מהר יותר. רק להבהרת טעות נפוצה, ללא הפעלת כח מהקרוס שפט על הדיסקיות לא תיווצר נעילה ולכן כאשר אתה לוחץ על הקלץ'' או בניוטרל או שמדובר על סרן קדמי שלא משולב ל4X$ הנעילה לא יכולה להינעל!!!
אם כך, אז המצב הוא כזה, שבסיבו
אם כך, אז המצב הוא כזה, שבסיבובים למשל, הגלגל הפנימי מונע, והחיצוני מתגלגל מהר יותר, אך חפשי? עכשיו נותר לברר אם הדטרויט פועל אותו דבר.
כן, שי, מה שכתבת לגבי ההתנהגות
כן, שי, מה שכתבת לגבי ההתנהגות בסיבוב הוא נכון. לגבי הדטרויט...כקופסה שחורה שאנחנו מסתכלים על הINPUT והOUTPUT שלה בלבד ללא הבנה בתהליכים הפנימיים הוא מתנהג בצורה זהה ללוקרייט. לגבי התנהגות החלקים הפנימיים נשאר לך לברר.
OK אז ברגע שאני אחזיק את הנעיל
OK אז ברגע שאני אחזיק את הנעילה בידי, אני אזמן את פורום המומחים... ונוכל להתעלל בה לפני ההרכבה.
שי, אלא אם כן אתה בחור הרפתקן
שי, אלא אם כן אתה בחור הרפתקן במיוחד, אתה לא תפרק את הנעילה לפני ההרכבה כדי להבין איך היא עובדת... שלא כמו הלוקרייט ודומיו, את הדטרויט אתה מרכיב כחתיכה אחת ולא בחלקים. כדי לפרק אותו אתה נדרש להחזיק שם את העסק לחוץ כנגד הקפיצים עם איזה מוט הברגה ודיסקיות עבות ורחבות ורק אז לפרק את הברגים, מה שעלול לשלול ממך את הזכות לאחריות.
אוווף.. אני הרפתקן, אבל לא ב
אוווף.. אני הרפתקן, אבל לא ב 500$... אני זוכר שפעם היה באוטומוטור דגם של הדטרויט בביטן של הנפלד (אני חושב)... דגם פרוס, כזה שעובד, אבל מאפשר לראות מה קורה בפנים. הצרה היא שאז זה לא ממש דיבר אלי... (חמור חמור)... אם למישהו יש קשרים עם הנפלד, אז אולי אפשר לבחון את הדגם? !!זוהי קריאה לציבור!!
i love it when you talk dearty
i love it when you talk dearty לא שזה חשוב אבל ממש לא הבנתי מליה :) נ.ב. אל תסבירו זה לא ממש חשוב.