אחלה כותרת... אבל אל תתייאש
אחלה כותרת... אבל אל תתייאש
תרגום לסינית שלמעלה: בסמוראי
תרגום לסינית שלמעלה: בסמוראי 88 , הילוך ה LOW קופץ במאמץ. גם בבלימה וגם בכוח. האם מדובר בשיפוץ, אם כן איפה באיזור חיפה וכמה לשלם? בהנחה שביכולתי לפרק את הטרנספר לבד ולהניח אותו על הדלפק אצל המשפץ. באופן כללי הרכב דורש תשומת לב בזמן האחרון (מאז שהבאנו כלב) וכנראה שאתריד בהרבה שאלות של מחילים. סליחה ותודה רונן
תרגום לסינית שלמעלה: בסמוראי
תרגום לסינית שלמעלה: בסמוראי 88 , הילוך ה LOW קופץ במאמץ. גם בבלימה וגם בכוח. האם מדובר בשיפוץ, אם כן איפה באיזור חיפה וכמה לשלם? בהנחה שביכולתי לפרק את הטרנספר לבד ולהניח אותו על הדלפק אצל המשפץ. באופן כללי הרכב דורש תשומת לב בזמן האחרון (מאז שהבאנו כלב) וכנראה שאתריד בהרבה שאלות של מחילים. סליחה ותודה רונן
רונן שלום. מנסיוני עם הסמוראי
רונן שלום. מנסיוני עם הסמוראי מומלץ במוסך מורשה. אני שיפצתי פעם בצורה עצמאית של פירוק הטרנספר ושליחתו למכון גירים לשיפוץ, והדבר לא החזיק יותר מדי. העלות הסתכמה בכ-1000 ש''''ח (600 חלקים ו-400 השיפוץ). השיפוץ גם לקח שלושה ימים, מה שהשבית לי את האוטו לכמה ימים. לאחרונה שיפצתי את הטרנספר שנית במוסך ''''אוטוקליניק'''' בפתח תקווה בעלות כוללת של 1500 ש''''ח, השיפוץ ארך יום וחצי וכעת יש לי אל מי לבוא בטענות אם השיפוץ לא יחזיק (מה שלא קרה בינתיים). לסיכום, אם אתה מיומן במכונאות - בצע את השיפפוץ לבד (כמו שחנן ממליץ פעמים רבות). אם אין לך מיומנות - עדיף לשלם יותר כסף ולחסוך זמן וטירחה (כלל חשוב לחיים בכלל).