תמונה 3 ו4 אמורות להיות קלות י
תמונה 3 ו4 אמורות להיות קלות יותר אגב שים לב לסרן הקידמי של 1 ו 2 שנראה כמו של ננ (אני חושב)
הכוונה כמובן היא לHUBים
הכוונה כמובן היא לHUBים
אריק בוקר טוב! תרשה לי להקדים
אריק בוקר טוב! תרשה לי להקדים את חנן... 3 ו4 הם CJ שיוצרו באיזשהו חור בעולם, לי אין מושג איפה. 1 ו2 לעומת זאת מעניינים... מכוערים אפילו יותר מהסופה שלך! תרשה לי לעדכן אותך ואת כל הפורום בעובדות מסוימות... אלוהים בכבודו ובעצמו ברא את הג''יפ עם פנסים עגולים (וראה כי טוב). זה היה מתישהו בסביבות היום השני או השלישי, אחרי שהוא כבר הפריד את היבשה מהים אבל לפני שסלל כבישים, והוא היה צריך להגיע מפה לשם כדי לברוא את כל העצים והשרצים וכו. ביום שישי כשהוא גמר את פרויקט הבריאה, הוא הסתכל וראה שהדבר הכי מוצלח שיצא לו זה הג''יפ הקטן עם הפנסים העגולים, ולכן הוריש אותו לאדם, וציווה עליו לפרות ולרבות ולמלא את הארץ בג''יפים, ולבנות ולשנות ולשפר ולהתקין ולהגביה ולנעול ולשבח ולהלל הכל, אבל מה, ''''בפנסים העגולים לא נגעת''''. והמשך הסיפור כמובן ידוע, היינו חייבים להרוס ולשים פנסים מרובעים וחזיתות רנגלר וחזיתות נגמ''''ש כמו בסופות המוקדמות, ובגלל זה עפנו מגן עדן. חברים, שמעתם את זה פה פעם ראשונה, מי שעדיין מאמין בסיפור הטפשי עם התפוח והנחש, שימשיך לנהוג בפלסטיק היפאני שלו. אגב, יש תיאוריה נוספת לשאלה למה בדיוק עפנו מגן עדן, אבל אני מפחד להעלות אותה על דל שפתי. היא קשורה בזה שאלוהים גם השביע את האדם שלא יתן לחווה לנהוג בג''יפ...
לאור העובדה שאני מאוהב בסמוראי
לאור העובדה שאני מאוהב בסמוראי שלי (אל תספרו לאשה) ולאור העובדה שהפנסים שלו עגולים למשעי וגם הפנסי ערפל. אני מקווה שפלסטיק יפני * לא * כולל את הסמוראי הלוחם :)
נמרוד...יופי של סיפור, באמת שא
נמרוד...יופי של סיפור, באמת שאני שוקל לספר אותו לנכדי, חה חה חה... בכל אופן, חנן עדיין לא ענה, ובאמת, מה הם הרכבים הללו ? - האם אמרתי אי פעם שאין בכוונתי לשים פנסים עגולים ? אם לא אז הנה : ''''איני מתכוון לשנות קוסמטית את סופתי - לא עוד חזיתות רנגלר יתהלכו בארצנו'''' כה אמר אריק (המכונה אריק2) ביום ג'' בחשוון התשס''''א
נמרוד, הו כופר שמכמוך כשבי
נמרוד, הו כופר שמכמוך כשביקשת שאפעל למענך כדי שתתקבל לכת עדי הגיפ סניף א''''י, נשבעת שלא לגלות את סודנו. האמנו בך ובטחנו בך ואתה הפרת את נדרי הקודש וסיפרת על הפנסים העגולים. בטיול הבא, תתעורר בבוקר ותגלה חזית רנגלר עם פנסים רבועים מותאמת לגיפ שלך. ככה יעשה לכופרים.
אריק שלום! לגבי 1 ו-2 אין לי
אריק שלום! לגבי 1 ו-2 אין לי מושג, מה גם שהם עם פנסים מלבניים...איכס... לגבי 3 זה נראה כמו סקרמבלר-CJ8 סגור לגבי 4 זה נראה CJ7 ואגב, למרות שנמרוד עם עבר מפלוסטק בסמוראי, הוא חזר בתשובה מאז ותשובותיו בעניני JEEPים בהחלט יכולות לספק את כולנו.
אגב, היה מתישהו טנדר ארוך של J
אגב, היה מתישהו טנדר ארוך של JEEP-יותר ארוך מהCJ8 והוא נקרא CJ10. אין לי מושג איך הוא נראה.
אכן כך - 3 הוא CJ8 ו4 הוא הלרד
אכן כך - 3 הוא CJ8 ו4 הוא הלרדו. לגבי 1 ו 2 באמת שגם לי אין מושג אך מה שבטוח הוא שאת הפנסים המרובעים לא המציאו בתע''''ר.
חוץ מצרות ודנה60 לJEEP לא המצי
חוץ מצרות ודנה60 לJEEP לא המציאו שם הרבה... פנסים מלבניים כמו שאתה בוודאי יודע הגיעו ב87 עם הYJ ונעלמו עם הופעת הTJ , תקופה שלוותה בזעם רב מצד עגולי הפנסים...עד היום יש אתרים שבהם בעלי YJ לא מורשים להכנס לקהיליית הJEEPאים רק בגלל הפנסים...
תקנו אותי אם אני טועה... אבל נ
תקנו אותי אם אני טועה... אבל נדמה לי שאת חזית הנגמ''''ש הביאו לנו אנשי תע''''ר מ... טייוואן! יכול להיות כזה דבר? אם כן, אז שני המכוערים הללו הם קרובים-רחוקים של הסי-ג''יי והסופה שנולדו ומתגוררים בטייוואן. ובכלל, התמונה מס'' 1 דומה דמיון חשוד ביותר לטנדר דיפנדר 110 של לנדרובר, לא?
ג''יפ \ משאית \ טנדר \ טיוואן.
ג''יפ \ משאית \ טנדר \ טיוואן....על כולם מוטבע בגאווה JEEP לכל מי שעינו היא עין סלקטיבית המסרבת לקבל זאת. חה חה חה ...
בקשר לCJ אשר נראה כמו טנדר זהו
בקשר לCJ אשר נראה כמו טנדר זהו המודל האמריקאי של CJ 8 בארה''''ב הסי גיי 0 הוא מן טנדר מוזר ומכוער ואילו בארץ זהו גיפ למהדרין!!!
חברים יקרים הרשו לי לחשוף אותכ
חברים יקרים הרשו לי לחשוף אותכם למושג עולמי חדש ישן שנקרא ג''יפני או משהו כזה. מדובר בעיוות פיליפני לג''יפ המוכק ניתן למצא אותם במזרח הרחוק בכל הצורות האפשריות אגב רובם בכלל לא כפולי הנעה. בכל אופן אני בנפל כרגע והולך מחר לחפש פרונט של כזה רכב בשביל הסופה שלי. בהצלחה לי אייל