איך לא חשבו על זה קודם - נעילה
איך לא חשבו על זה קודם - נעילה מופעלת כבל משיכה מתוך הרכב - בלי מדחס, בלי צינורות אויר פגיעים. זה נראה פשוט גאוני.
חשבו על זה הרבה, הרבה קודם. בט
חשבו על זה הרבה, הרבה קודם. בטרקטורים, משאיות זה נמצא כבר הרבה עשרות שנים. אבל...תמיד זה היה סרן שלם שמלכתחילה תוכנן לכך על ידי היצרן ולא כפריט שיפור שמורכב על סרן קיים במחיר סביר וזו הגדולה שבנעילה החדשה.
נו חנן, מתי נקבל דיווח ממך על
נו חנן, מתי נקבל דיווח ממך על ביצועי הנעילה ועל ההתקנה שלה?
ממני לא תשמע. כמו שאתה בוודאי
ממני לא תשמע. כמו שאתה בוודאי יודע, אני נעול ומבסוט מהנעילות, אבל בטוח אשמח לשמוע על התרשמויות.
מדגדג לי באצבעות!! נו, מה אתם
מדגדג לי באצבעות!! נו, מה אתם אומרים? מישהו יעזור לי במימון תמורת טובות הנאה? לשים כזה?
בוא נגיד...אם אני אתה...גם במח
בוא נגיד...אם אני אתה...גם במחיר זהה לדטרויט הייתי מעדיף לא להיות הראשון בארץ או בעולם לנסות את זה.
יש בזה משהו, אבל בכל זאת יכול
יש בזה משהו, אבל בכל זאת יכול להיות מענין לבדוק את המוצר... אחחך, יש לי חלום, בו חברי הפורום הזה יהוו כזה כוח (קניה וידע) שנקבל מוצרים חדשים לבדיקה, ולהמלצה... אההה...
זה לא לגמרי חלום... רוני-גולד
זה לא לגמרי חלום... רוני-גולד-טק כבר עשה את זה כמה וכמה פעמים.
האמת שכן, וצר לי רוני על העוול
האמת שכן, וצר לי רוני על העוול שעשיתי לך... אכן רוני מהווה דוגמה חיה למשאלת לבי. אני חושב שזה מסוג הדברים שמשתלמים לכולם בסופו של דבר. יש המון דברים שהמון אנשים כאן לא קונים רק בגלל חשש מביצועים וכ''''ד. למשל נושא דיון הLockRight על DANA60 היה יכול להפתר מיד בצורה כזאת... ועוד דברים רבים אחרים.