פורומים

- שטח 4x4

ראיתי באיזה פורום שהמלצתם על ט

01 בנובמבר 2000 ב 15:59 6 תגובות 528 צפיות אורח/ת
אז חדי העין שבינכם יכולים להבחיןבפיסת הפנס שטרנו חדש לגמרי (עם ניילונים על הכיסאות) השאיר איפה שהסמוראי שלי רץ והלדה של אורן התפרעה. תודה.

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 01 בנובמבר 2000 ב 14:23

וליפני שתגידו, אז הטרנו עלה מש

וליפני שתגידו, אז הטרנו עלה משם ואנחנו גם עלינו ואחרי זה ירדנו .... הזוית נטישה שלו לא ממש מוצלחת - של הטרנו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 01 בנובמבר 2000 ב 17:26

תגיד לי גיא האם אתה בור גמור ב

תגיד לי גיא האם אתה בור גמור בכל הנושא או שאתה סתם עושה את עצמך ? אם כל הכבוד לאופנוע על ארבע\טרקטורון מגודל שלך שנכנס בו לא יותר משני אנשים זבוב ובקבוק ליטר וחצי קולה ואם כל הכבוד לקורקינט הרוסי עם הנעילת דיפרנציאל שמשום מה בעליו לא מפסיקים להתכחש לאמת ורק אחרי שמוכרים את האוטו מכריזים כמה האוטו הזה היה מכה אין כל מקום להשוואה בין הרכבים גם בגלל רמתם הטכנולוגית והסופית וגם בגלל יעודם הטרקטורון שלך ועגלה של אורן הם רכבי שטח יעודים הטראנו הוא רכב כביש שטח שמצבע את העבודה על הצד הטוב ביותר(המעולה ביותר)!!ביחוד בהתיחס למחירו ולתמורה למחיר,יחסית למחירי המתחרים הישירים(כ40000 שקל ויותר) הטראנו הסטנדרטי שלנו עבר עשרות מסלולי שטח שמוגדרים קשים מאוד בספרים,5 מרוצי ראלי בינהם ארץ המרדפים-ראלי עבירות נטו. ללא כל שיפור או ללא החלפה של כלום 180 אלף קילומטר והאוטו עדיין מפגיז יכולת כביש חבל על הזמן סיבובים חדים במהירות מסחררת מנוע שסוחב וסוחב והדלק לא נגמר נסיעה בנוחות של רכב פרטי עד מהירות של 155 קמש..ללא כל קושי .. ובנוסף לזה אמינות אין סופית(אצלי לפחות) ויכולת עבירות שלא מביישת אף אחד. כמובן שהסמוראי והניבה טובים יותר בשטח הם רכבים יעודיים ביחוד הסמוראי שהוא רכב פצצה בשטח בגלל מידות האופנוע שלו אבל נראה אוטו מכניס 6 נוסעים על ציודם ולוקח אותם לכל המקומות האלו... זויות נטישה גרוע ? זוית הנטישה של הסמוראי היא זבל גמור לעומת זוית הנטישה של הקי טי אם 400 אי אקס אס היעודי של השכן שלי.ונראה אותך עובר איפה שהו מגחך. בקיצור הטראנו יותר ממומלץ,ואני עוד מדבר על הדגם מלפני שני דורות נשאר לי רק לקנות ולהזיל ריר לנוכח השיפורים בדגם החדש שכוללים מתלים מנוע חזק ב25 אחוז תיבה אוטומתית מחשב דרך עיצוב מהמם ועוד ועוד .. חבל על הזמן ואל תדבר על מה שאתה לא מבין בו בברכה שניר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 01 בנובמבר 2000 ב 17:33

תיקון טעויות- קי טי אם 400 אי

תיקון טעויות- קי טי אם 400 אי אקס אי לא אי אקס אס לקנות =לקנא ועוד משהו .. בזמן שבדרך חזרה מהשטח אתה תקרקע על האוטוסטרדה ב3294230948320948 סלד במהירות 90 קמש עם המנוע 1300 שלך ובזמן והניבה יקרקע במהירות לא מוגדרת(כנראה שהמד מהירות לא פועל) עד שיריח עוד ריח שרוף ויאלץ לעצור(ידוע מהדיפנדר ה-מ-ד-ה-י-ם !!) הטראנו ינסע בשקט ובנוחות במהירות תלת סיפרתית בסלד רגוע .. אה ואתה גם משלם בנזין יקר על זה .. ותחשוב על זה ..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 01 בנובמבר 2000 ב 18:46

ואלה ! אולי תיקח כוס מים ותשב

ואלה ! אולי תיקח כוס מים ותשב רגע ? תספור את הדופק ואולי תיקח גם איזה ואליום קטן ?? כניראה הצלחתי לעצבן מישהו .. לא ממש בכוונה :-( תראה חמוד אני לא אמרתי שהטרנו שלך חרא של אוטו .. נהפוך הוא על אחת כמה וכמה. אלא מה ? נראה לי מצחיק מה שאוטו כ ז ה יקר מגיע למקום לא קשה ומשאיר חתיכות פלסטיק שאני משער גם כן עולות כמו טיפול 10000 אצלי באוטו. אה כן עוד דבר .... אני מקווה שלא תרביץ לי אם במקרה ניפגש על איזה הר. .... ועוד דבר אחד קטן הDR שלי כניראה לא משפיל את הKTM של השכן שלך אבל הוא בהחלט משפיל את האם אמא של הטרנו שלך ... וכמובן גם את הסמוראי שלי :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 02 בנובמבר 2000 ב 00:37

כן באמת הייתי צריך איזה ואליום

כן באמת הייתי צריך איזה ואליום ...:) מה שאמרתי על הטראנו לא בא בגלל שיש לי טראנו .. להפך .. הטראנו הוא לא השיא ולדעתי הוא עגלה מוחלטת לעומת טויוטה פראדו למשל שגם היה לנו ודיפנדר (Cשטח)שגם היה לנו.. אז יש לי למה להשוות .. אוטו כזה יקר נתקע ?? מה הקשר ..סי ג''י ב10 אלף שקל טוב פי 100 בשטח מטראנו ב200 אלף שקל .. אני מניח שמרצדס אי קלאס ב300 אלף שקל תשאיר שם יותר מפנס אחד ..בלי קשר למחיר .. התוקפנות שלי נבעה ממה שאני רואה בטלוזיה ..וזה מה שבאמת מעצבן אותי אז הייתי חייב לתקוף מישהו ..ועדיף שזה יהיה בפורום כזה ולא פיסית ..:) היית קורבן טוב .. אם אני יראה אותך על הר אני ישמח להצטרף לטיול שלך ..ובטח שלא ירביץ לך ..:) כן די אר משפיל כל ג''יפ שרק אפשר לחשוב עליו ..אבל אל תסנה להתקרב לחיות האוסטריות ..:)) סליחה על התוקפנות ..אבל אמרתי דברים נכונים אתה חייב להגיד ..:)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 02 בנובמבר 2000 ב 07:32

אחלה .. בסבבה :) רק בלי מכו

אחלה .. בסבבה :) רק בלי מכות ואבנים מזה יש לי מספיק בחדשות.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול