אמיר, השבת לא מתאים לנו טיול ש
אמיר, השבת לא מתאים לנו טיול של יומיים אז עם אפשר משהו במרכז כמו באיזור הרי ירושלים יהיה נהדר
אני לא מגיע בכל מקרה אז תהנו ל
אני לא מגיע בכל מקרה אז תהנו לכם....
רן, אתה בורח לאחר שבשבת דיברת
רן, אתה בורח לאחר שבשבת דיברת על הכופרים שמעלים עירעורי חרטה כאלה ואחרים
דבר ראשון רן אני אשחט אותך אני
דבר ראשון רן אני אשחט אותך אני אקרע לך את התחת אני אזיין... מה זאת אומרת לא מגיע אתמול צלצלת אמרת נוסעים מה קרה? דבר שני אפשר גם צפונה
צחיק תרגע, אין צורך בשום תגובה
צחיק תרגע, אין צורך בשום תגובה רקטלית... שוחחתי הרגע עם רן והוא אישר השתתפות לטיול צפונה. עופר? נ.ב. אני שולח קריאה נרגשת ע''''ג פורום זה לשי.ש. להצטרף אנו עדר תועה באפילה הזקוק לנווט שיוביל אותנו בנפתולי שבילי הצפון ויציל את נשמותינו התועות...
לאחר שאמיר סתם את ישבני בזפת ר
לאחר שאמיר סתם את ישבני בזפת רותחת והערה מספר ליטרים של שמן סויה לגרוני הבנתי כי אין ברירה ואני צריך לבוא. אך הוחלט כי צפונה נסע אל המים אל הירק אל הבוץ אל המהומות ואל הרחמים. שיחותיי עם הבוגדים שי ש ועופר העלו כי כנראה לא יצטרפו הלזים לקידוש של ערב שבת...אני מתרה בכם הביאו מזון כי עלה לי בדמים לשכנע את רקה לבוא... ואם לאו, אנצל את כוחי היחסי וארעה לכם את נחת זרועה של סופת הזעם
נו טוף... אז נווט אין מה לגבי
נו טוף... אז נווט אין מה לגבי צלם??? אריק2, אבקשך לא לשבת בצד דומם לנוכח ההתלפלפות רבתי שפשה בקרב אותם רכי לבב אשר החליטו להדיר רגליהם מהמשימה הניצבת בפנינו...אנא אשר השתתפותך (והשתתפות הרשת למנגל...) בהקדם שהרי כח הסיבולת של סופת הזעם, מוגבל הוא עד מאוד, ולא נרצה לטעום מנחת זרועה הארוכה... כמו כן, לא נוכל להרשות מצב בו עדר שלם של ''''בקר נמוך עם תלתל בזנב'''' קיפד את חייו לחינם... לינה בוילה הסודית בצפון.
חביתה עם פיטריות תגרום לי להגי
חביתה עם פיטריות תגרום לי להגיע בבוקר לוילה הסודית שלכם
אז בגלל שאתם כאלה סודיים לא נג
אז בגלל שאתם כאלה סודיים לא נגלה לכם שאנו נוסעים ביום שישי לאחלה וילה עם גקוזי וארוחת שחיתות בצפון ולאחר מכן בשבת טיול בוץ מיים הממ הממ הממ ואותו הבקר נמוך שמוזכר כאן לצערי אצלינו אינו כי אריה שומר כשרות אז כפיצוי לקחנו כמה חתיכות פילה מובחר וטרי סתם ככה שיהיה מה לאכול בשבת בצהריים שלא נירעב וגם כמה דגי ציפורה לקינוח הופס גיליתי לכם את התפריט וכוללללם ירצו לבוא תהנו תבלו ותחזרו הבייתה בשלום מאיר וצוות שטח בטוח
מאיר, הטיול שלנו פתוח לכל מי ש
מאיר, הטיול שלנו פתוח לכל מי שמסוגל לסבול את נוכחותי המעיקה למשך למעלה מ- 48 שעות על הוילה הסודית...עדיף שתישמר סודית, אבל אם תבוא, נגלה לך... נ.ב. אין בוילה ג''קוזי, אבל תהיה סאונה פינית, אם ממש תתעקש. לגבי המזון שבעברו עשה ''''אוינק-אוינק'''' - אני בטוח שרן יצליח להתמודד גם עם דגים לקינוח... אחרי הכל , אל תשכח מאיר שאתה חבר, ואנחנו אוהבים לעזור לחברים....
מאיר ידידי היקר תפסיק לבכות
מאיר ידידי היקר תפסיק לבכות ותודיע - אתה בא או לא. אנחנו לא אוהבים בכיינים רק סוציומטים כמוני... אם אתה בא אז גם שרון באה כי גם רקה באה ועלינו לדאוג לאפשרויות אורגיה מגוונות ככל האפשר...
חברים! אזרחים! אחים רומאים! כ
חברים! אזרחים! אחים רומאים! כואב ליבי וזבות ידי דם, בעוד מחפש אני מלים לספר לכם את אשר עלי לספר! כולנו ראינו את סוף השבוע קרב ובא. חלקנו ראה בו טיול, וחלקנו לא... אחים!! הלא אני היתי כאחד מכם! אחים!! אירע הדבר, ורעה שחורה ומרה נפלה עלי. כוחות האופל והחושך אחזו בבשרי ומשכוני אל בינות לצללים... אחיזתם הקרה מקרח של קלסרי התע''''י והאזרחות מחזיקה אותי במקומי, ומול עיני אני רואה את צלמיהם הנוראים של עטים ועפרונות מרחפים. אחים!! נשמתי לעד תטעה באופל, רק זכרונות עמומים ומבולבלים על ימים ולילות שבילינו יחדיו בינות להרים יחזיקו את צלם האנוש שלי, את קליפת הנשמה החרוכה שנשארה לי. אחים!! הצילו את עצמיכם! הלא אני היתי כאחד מכם!
הו נער תמים וירא שמיים איכה
הו נער תמים וירא שמיים איכה נפלת שדוד למרגלות פגיון משפחת אהרונסון. שוכב אתה כנבלה חסרת חיים בעוד מקורות העורבים מנקרים בך, ניק, תיק, תיק, תיק, ניק, תיק אחוז סחי וזוהמה הנך מסתכל אלינו ממרגלותיה של ביצת הגיהנום וזועק לעזרה. לבי נחמץ בקרבי אך בידי לעשות אין. דניאל(שי) היה חזק, אמנם בגוב האריות נמצא אתה אך לא לעד! אומר לך רק זאת כי בידך הדבר לקום מן הרפש ולנוע חופשי בשבילים לעבר הזריחה, קדמה, קדמה, קדמה. כן! גם בביתך תשוב לשרור שמחה, שמחת בית השואבה ונשפים וחגיגות ומסיבות ושמחות יערכו שם מרדת הליל עד צאת החשיכה. היה חזק בני ומסור ד''''ש בשמי ל רשות המחוקקת.
היי אנשים שוטים - שאני לא אבוא
היי אנשים שוטים - שאני לא אבוא ? לא הייתי מחובר בשעות שעחרונות אך כמובן שאני כאן !!! ובא ! רן - מבחינתי שעת היציאה תוכל להיות בכל שעה החל מ14:30-15:00 בנוגע לנהג האוטובוס - תיצור איתי קשר שתהיה תשובה 050-416820