אין ספק שכאשר אתה כותב על דיפנדר אתה מתעלה על עצמך, יופי של כתבה, כן גם יופי של רכב, רק חסרה תמונה של הנשיא החדש :-)
אין ספק שכאשר אתה כותב על דיפנדר אתה מתעלה על עצמך, יופי של כתבה, כן גם יופי של רכב, רק חסרה תמונה של הנשיא החדש :-)
אין, אין על הבלייזר!!!
באמת ג י ב ו ר
אין על הטראנו 3 סוס בשטח!
אני לא מבין מה ההתלהבות
אני נסעתי לא פעם ולא פעמיים על דיפנדר רגיל וממוגן והאוטו הזה פשוט לא נוח קטן עם קלאץ' קשה ובמהירויות גבהוהת הואההגה לא יציב לפי דעתי הוא לא הדבר שעושים ממנו באתר יש ג'יפיים יותר טובים ואגרסיבים ממנו בהרבה
ל 5
זה כל העניין שהחדש קצת שונה מהישנים ונוסע קצת טוב ושקט יותר ועם קלאטץ נורמלי.
איזה גיפים לדעתך יש טובים יותר?
ל-6
איזה ג'יפים יותר טובים יש יש את מלך השטח טויוטה פראדו גם עליהם נסעתי גם על החדשים וגם הישנים ומניסיון אין דבר שלא עברתי איתם בתנאים הכי קשים ומסובכים תראה אפילו בתא הנוסעים החדש של הדיפנדר הוא נראה צפוף ולא נוח לנהג, יש את הסופה 2 הישראלית שהיא גם לא נורמלית בשטח ובלי יותר מידי טכנולוגיות היא עוברת כל דבר לסיכום אני עוד חודש יוצא לסדנה שבועית בשטח על דיפנדרים יהיו עוד פרטים בהמשך
נ.ב-לרני פלג
רני שלא תחשוב לא נכון אין לי שום בעיה עם הכתבה אני חושב שהיא מצויינת ממש נהנתי מהסרט......תודה
אחלה כתבה!
רק חבל שצריך להיות רווק בשביל להחזיק אחד כזה
ואישית אני לא חושב שיש ג'יפ שנותן לך יותר מהדיפנדר
אוהב אותך רני.
לנדרובר
מי שלא מכיר ומבין לא יודע.
פשוט חווית שטח אמיתי עם לנדרובר
לנדרובר זקוק לצלבים כפולים נשברים בזוית
חדה כאשר עולים במכה אח,השור הזועם
צלבים כפולים לדיפנדר
כל עוד לא מגזימים בהגבהת הדיפנדר אין צורך בצלבים כפולים. מה עוד שאין שום סיבה לטפס חזק או בפראות הדיפנדר ובמיוחד הדיפנדר החדש (זה שנבחן כאן במבחן הדרכים) לא צריכים להשתולל בעלייה כדי לטפס אותה. ולסיום: לאף רכב לא מומלץ לטפס בזעם עליות - עדיף בצורה חלקה ואלגנטית!
כמעט כמו גימני
האמר H1 פי 2 יותר טוב
גם האמינות נשארה אותו דבר?
ולנדרובר רואה מוסך פעם בשבוע אחרת הוא לא נוסע....
אין על פג'רו
דיפנדר זה מאז שאני זוכר את עצמי
בטלוויזיה היינו רואים דיפנדר באפריקה ולצידם אריות ומה לא.
האוטו הבא שלי זה דיפנדר 110 בינתיים יש סמוראי קצר משודרג