ואו זה היה קרוב...קרוב מאוד ..
ואו זה היה קרוב...קרוב מאוד .. תזהר .. אגב איזה צמיגים מורכבים על הדיסקברי ?
שניר הדיסקברי לא שלי ואני לא
שניר הדיסקברי לא שלי ואני לא מכיר את הבעלים רגע לפני שהגענו הוא התחיל בנסיונות העליה אך ללא הצלחה
מפחיד לאלללה !!! היום הייתי
מפחיד לאלללה !!! היום הייתי במצב הזה בהר שליד הטחנות בנחל ציפורי שתי גלגלים קפצו באויר והלב שלי קפץ לתחתונים נורא מפחיד ונורא מסוכן. למזלי לא הייתה מצלמה בכוננות.
ביוקהמה צ''אלנג'' הייתם? זה
ביוקהמה צ''אלנג'' הייתם? זה שיפוע זה?
אודי אחלה תמונה א. מי שלא מנס
אודי אחלה תמונה א. מי שלא מנסה לא טועה לעולם ב.נקווה שמי שניסה ילמד לפעם הבאה ג.מהלך מתלה בדיסקברי מאפשר שיפועי צד מפחידים ד.זה לא אומר שצריך להגיע לשיפוע צד שבוע טוב לכולם מאיר
דיסקברי יכול בתנאים מסויימים ל
דיסקברי יכול בתנאים מסויימים להגיע לזוית צד של עד ארבעים וחמש מעלות מבלי להתהפך
ח''ברה אני לא יודע מאיפה אתם מ
ח''ברה אני לא יודע מאיפה אתם מביאים את המספרים האלה אבל ללנדרובר בכללי יש מהלכי מתלה מאוד גדולים דבר הפוגע בזוויות צד-כמה שלרכב מהלך מתלה גדול יותר ככה הוא יותר בבעיה הזווית צד...
ועכשיו להפקת לקחים ולימוד:
ועכשיו להפקת לקחים ולימוד: תנו הצעות איך יוצאים מהמצב הזה
אם הרכב לא היה לנד-רובר (או כל
אם הרכב לא היה לנד-רובר (או כל רכב אחר ללא אפשרות ל2X4) היה ניתן לעבור ל2X4, לסחרר מעט את הגלגלים, החלק האחורי היה יורד למטה והרכב היה מתיישר. עם קצת יותר השקעה בבטיחות, היה ניתן להעלות רכב למעלה, לחבר את הכננת של הרכב העליון לפינה הימנית קדמית של הרכב התקוע ולמשוך- הרכב יתיישר ומכאן... אם רוצים להיות בשליטה מוחלטת אז עוד רכב למטה עם כננת, ימשוך אליו את הפינה השמאלית, אחורית.
נקודה לתשומת לב, אם יש צורך
נקודה לתשומת לב, אם יש צורך להגליש את הרכב עם הכננת למטה, ואם הדרך למטה ארוכה, אז במיוחד עם כננות סופרווינץ'' חובה להשגיח על חום המנוע שלה, בשחרור של הכבל עם המנוע בכננת סופרווינץ, המנוע עובד כנגד בלם הכננת והוא מתחמם במהירות גבוהה מאוד. למיטב ידיעתי (אני לא בטוח) בכננות וורן צורת העבודה של הכננת שונה. בהגלשה כזו של נהג בלייזר בירידה בוצית ארוכה בגליל, נהג הבלייזר חשב שהוא יוכל לרדת בשליטה ולמעשה התחיל להחליק למטה תוך כדי הסתחררות של הרכב ולמזלו נעצר באמצע הירידה כשהבלייזר ב90 מעלות לכיוון הירידה. הייתי צריך לעצור מספר פעמים במהלך ההגלשה שלו למטה לתת למנוע להתקרר.