פורומים

- שטח 4x4

תמונות של עופר במדרגה של נחל צ

04 בנובמבר 2000 ב 23:59 7 תגובות 547 צפיות אורח/ת
ביום ה טילנו לנו אני ועופר עם הטרופר המדהים שלו בנחל צין-גבי שיש וגבי פרס

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 04 בנובמבר 2000 ב 22:04

מזווית אחרת דרך אגב הטרופר בלי

מזווית אחרת דרך אגב הטרופר בלי הנעילות עלה די בקלות ולכלי הזה יש המון אבל המון כוחחחח(שלא בגלל זה הוא עלה...)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 04 בנובמבר 2000 ב 22:09

עוד תמונה של עופר מדלג בקלילות

עוד תמונה של עופר מדלג בקלילות את המדרגה כל הכבוד!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 05 בנובמבר 2000 ב 08:04

עופר - יופי של תמונות. - איך

עופר - יופי של תמונות. - איך אתה מצליח לטייל גם באמצע השבוע ? - ארז...גאולנדר MT...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. עופר 05 בנובמבר 2000 ב 09:51

התמונות קצת משקרות - בשטח המצב

התמונות קצת משקרות - בשטח המצב נראה ומורגש קצת יותר גבוה ותלול. אם הייתי רואה את התמונות בלי לחוות את העניין בשטח - הייתי ''''זורק'''' מה הם מקשקשים שם אריק, שתגיע לגילי המתקדם גם אתה תוכל לבצע העדרויות ספונטניות מהעבודה ארז מה קורה עם שאר התמונות - ביחוד זו עם הפתיחה שצילמנו במיוחד בשביל רן אני מחכה לקפיצים, וחוץ מזה מה קורה השבוע

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 05 בנובמבר 2000 ב 11:48

עופר, כשאתה אומר ''''כשתגיע לג

עופר, כשאתה אומר ''''כשתגיע לגילי''''...למה אתה מתכוון ? גם לי יש עודף מצטבר בחופשים...שלאחרונה נאלצתי לפדות חלק ממנו...כוונתי היא שאדם, שזה לא עיסוקו העיקרי, ונוסע לטייל בשבת (אני עד), חוזר אחרי טיול מתיש הביתה, מתחבר לאינטרנט לאתר 4x4, ולא מסתפק בזה אלא גם נוסע לטייל באמצע השבוע - זו התמכרות !!! שנן את זה. אגב, לצערי גם אני בדרך החולנית הזו. והמדרגה - היא גבוהה דייה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 05 בנובמבר 2000 ב 12:02

הצילום מטעה מאד. המדרגה היא מד

הצילום מטעה מאד. המדרגה היא מדרגה מכובדת מאד. פראדו שהיה איתי בטיול אחר התקשה לעלות שם ועלה רק לאחר בניה מסיבית.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. עופר 05 בנובמבר 2000 ב 12:20

אריק, אין קשר למספר ימי החופש

אריק, אין קשר למספר ימי החופש שצבורים (ובמקרה גם זה יש לי הרבה) אלה לאפשרות לקום בבוקר ולהחליט שבא לך להפנות את ההגה לשטח ולא למקום העבודה. לרוב זה פונקציה של הגיל, לאחרים פונקציה של האבא, ולאחרים פונקציה של האופציות שמימשו. פרמטר חשוב אחר הוא של מסגרת מקום העבודה אני החלטתי לשנות סדרי עדיפויות ולמזלי יש לי את האפשרות לממש את זה לגבי המחלה - אין הרבה מה לעשות ומבחינתי גם עם ארז היה מצלצל כל יום אז אני מבטיח שלא הייתי אומר לא

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול