פורומים

- שטח 4x4

שילוב להילוך נמוך בידית הטרנספ

05 בנובמבר 2000 ב 02:25 11 תגובות 874 צפיות aviqq
שילבתי להילוך כח בפרדו אוטומטי בעת ירידה,ביצעתי זאת לאחר תחילת הירידה,כמובן שעצרתי ןעשיתי הכל לפי ההוראות,בעת הירידה הרגשתי שלא בוצע שילוב, הרכב לא בלם בעזרת המנוע,נאלצץח להעזר בבלמים, רכק לאחר הירידה כאשר לחצתי על דוושת הגאז הרגשתי שהילוך הכח שולב. שאלתי, האם צריך לשלב לכח לפני הירידה? או שמע קיימת תקלה?
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 05 בנובמבר 2000 ב 01:11

המממממ ....... אולי פשוט היה

המממממ ....... אולי פשוט היה נדמה לך כי השארת את התיבה על דרייב והאוטו העלה להילוך הגבוה ביותר(גם עליה וגם הילוך כוח) יכול להיות שזה מה שקרה ולכן התחושה שאין בלימה או שאתה רגיל לבלימת מנוע של רכב ידני .. בלימת מנוע של רכב אוטומתי היא גרועה ביותר לעומת ידני אין קשר לפני או אחרי העליה בשילוב הילוך כוח .. כנראה שלחצת גז בסוך ו''''הרגשת'''' את ההילוך כוח זה התפרצות כוח ואולי גם הורדת הילוך של התיבה .. לדעתי הכל פסיכולוגי .... תקלה?בטויוטה חדשה ?....המממ לא נראה לי ..:)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 05 בנובמבר 2000 ב 01:42

לפעמיים גלגלי השיינים לא משתלו

לפעמיים גלגלי השיינים לא משתלווים טוב ולכל מומלץ לשלב ולנסוע כמה מטרים לפני מהכשול בכדי להיות סגורים על זה שאתה באמת בהילוך כוח נ.ב שניר בבקשה תשתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בתודה מראש... :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 05 בנובמבר 2000 ב 13:34

ארז למה שאתה לא תשתוק בנתיים

ארז למה שאתה לא תשתוק בנתיים לי יש נסיון גם עם פראדו וגם עם דיפנדר עזוב אותך משטויות מה זה נראה לך ? זה לא הג''יפ הפרימיטיבי שאתה מכיר בטויוטה מנסיון הילוך הוח נכנס מידיית שאתה מזיז את הידית הקטנה,כאן המחשבים מדברים וההילוך משולב מידייית וזה בטוח במאה אחוז מה שנכון לרכב פרימיטיבי לא נכון לטויוטה ב250 אלף שקל ממוחשבת מפגוש לפגוש ותחשוב על זה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. עופר 05 בנובמבר 2000 ב 13:59

לא שארז צריך עזרה, אבל ילדון ת

לא שארז צריך עזרה, אבל ילדון תדבר יפה (או שתשתוק כמו שנאמר) - גם ברכבים של 250 אלף ומעלה יש צורך לפעמים בקצת גז בשביל שהמחשב ישים לב לשינוי ויבצע בלימת מנוע

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. aviq 05 בנובמבר 2000 ב 14:27

תודה לכולם,נסעתי בלילה לבדוק ש

תודה לכולם,נסעתי בלילה לבדוק שנית, שניר,: כל מילה בול

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 05 בנובמבר 2000 ב 19:54

אויש תשתקו כבר עופר-אתה שייך

אויש תשתקו כבר עופר-אתה שייך למחזה המצחיק שקורה כאן של חבורה של מ-ל-ק-ק-י ת-ח-ת לאנשים ה''''גדולים'''' שקרואים בפני יודעי דבר ''''חבורת הזבל'''' רובכם חיים עם עגלות עבירות פרימיטיביות שתוכננו בתחילת המאה הקודמת בבקשה תזכרו שמה שמתאים לגלגלים עם מנוע לא מתאים למחשב מודרני על גלגלים במחיר של חצי בית. ובקשר לליקוקי התחת תפסיקו להיות כמו עופר ולהגיב בחיפוי מידי על ה''''מכובדים'''' בלי לדעת אם מה שאני או הוא אומרים נכון או לא,רק מהאימה שמה לא יזמינו אתכם לטיול ה''''נחשב'''' הבה,עופר והשאר,אתם מעוררי רחמים בדיוק בגלל ממשלה כמוכם המדינה שלנו נראת ככה. בבקשה אני פתרתי לבעל הרכב את הבעיה ,ארז ועופר אני מצפה להתנצלות ותחשבו פעמיים לפני שאתם קוטלים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. עופר 05 בנובמבר 2000 ב 20:16

ילדון - שאומרים לך לשתוק אז תש

ילדון - שאומרים לך לשתוק אז תשתוק. הרכב הפרימיטיבי שלי הינו במקרה טרופר בנזין שנת 2000 ונכון שלי אין אבא עשיר שישבתי לידו ו''''למדתי'''' מניסיונו אז תלך כבר לצבא ותשתוק איני מלקק תחת לארז, או למישהו אחר, יש לו את ביג בשביל זה חוץ מזה מה הקשר לפוליטיקה חוץ מהלשון חסרת המעצורים שבמקרה קשורה לתינוק מפונק שמקבל בדרך כלל מה שהוא רוצה. הפעם לא תקבל התנצלות מכיוון שאינך צודק! אז לך לצבא, או שגם שם האבא העשיר שלך יסדר לך קל''''ב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. Samorai.com 05 בנובמבר 2000 ב 21:14

שניר יחתיחת אפס קטן ומושתן, ככ

שניר יחתיחת אפס קטן ומושתן, ככה כותב הודעות תודה לעצמך בשם מישהוא אחר! השאלה המקורית נכתבה ע''''י מישהוא בשם AVIQQ והאימייל היה של יאהו הודעת התודה הנרגשת למיודענו המושתן היתה מAVIQ (Q אחת) והאמייל של נטוויון, תעשה טובה תלך כבר לקורס טיס ותעזוב אותנו בשקט.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 06 בנובמבר 2000 ב 01:43

לא אמרתי שלך יש רכב פרימיטיבי

לא אמרתי שלך יש רכב פרימיטיבי אמרתי שלרוב ה''''כלים'''' בפורום יש כזה וזה מבורך וגם אני הייתי מעדיף כזה. אין לי מושג מי כתב את ההודעה לא בשם הכותב המקורי אבל כנראה מישהו שרצה לראות איך העינים מתפתחים בעקבות זה אני מוכן להשבע שזה לא אני וכן ילד מפונק שמקבל הכל עם אבא עשיר לא ממש ילד..מה לעשות אני בטוח שאתה לא היית מתנגד לחזור לגיל הזה אז תן לי להנות ותשתוק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. עופר 06 בנובמבר 2000 ב 07:23

שניר, כאשר אתה מדבר לעניין אז

שניר, כאשר אתה מדבר לעניין אז מקשיבים - כאשר אתה צועק אז לרוב זה גורר תגובה! הפעם ענית לעניין נכון שלא הייתי מתנגד להיות צעיר יותר, ואני מאחל לך שתהנה כמה שיותר אבל לא על ידי פגיעה באחרים! תמשיך לנצל את היותך צעיר וילד לאבא בעל אמצעים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אמיר הסמוראי 06 בנובמבר 2000 ב 10:30

שניר, עד כה שתקתי ולא התערבתי,

שניר, עד כה שתקתי ולא התערבתי, אבל מאחורי הכינויים ישנם בני אדם, וצריך לחשוב פעמיים לפני שמדברים, בגלל זה קיבלנו 2 אוזניים ורק פה אחד... מעבר לזה הטיולים שלנו הם לא לבעלי ''''דם כחול בלבד'''' - אולי למעט רן - ואתה בהחלט מוזמן

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול