פורומים

- שטח 4x4

מכל ההמלצות שלעיל - ויטארה לוקחת בגדול

12 ביולי 2007 ב 10:18 17 תגובות 68594 צפיות אורח/ת

כלי אמין, זול לתחזוקה, זול לשיפורים, מגיע בשני גדלים, אוטומטי/ידני, חסכוני בדלק, חסכוני בביטוח ובטסט (כמו רכב פרטי) ומציע Fun אמיתי בשטח. לאוהבי בדיקת גבולות יכולת של רכבים מומלץ לקנות משהו ישן יותר (עד 94) ולהשקיע את יתרת הכסף בשיפוצים. למי שרוצה רכב מתקדם (הזרקה, מחשב וכו') מומלץ להוסיף חמישיה ולקנות 97 - 98 (אפשר למצוא אותן משופרות - מוגבהות ו/או ממוגנות בלי הרבה הבדל במחיר) ואז להנות מרכב פרטי בכביש ושובב לא קטן בשטח. זה אולי לא פג'רו/טרופר/בלייזר וייתכן שזחילה על סלעים/טיפוס מדרגות אכזריות יצריכו שיפורים נוספים, אבל מי שרוצה לטייל כדי להנות מהטבע ולא כדי לבדוק מתי הרכב נשבר, זה הרכב בשבילו.
אגב - הגרסה הארוכה מתאימה מאוד כרכב עיקרי במשפחה.

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. nissany 12 ביולי 2007 ב 17:05

אני מודה ,מודה ,מודה

שסוף סוף מישהו יודע להעריך את הדיסקו (דיסקאברי )...ולהודות שהשד לא נורא ,
    דרך אגב ,אפשר רק לחלום על בנזין 98 שמור ב 50 ,

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 12 ביולי 2007 ב 20:52

נו מה יהיה רני

נו מה יהיה רני, בסוף הרי תמיד תגיע לכך שלנדרובר זה הכי, נכון ?!
    אבל הפעם אני חייב להסכים אתך, כי עברתי לדיסקברי אחרי שהיה לי איסוזו טרופר ששתה לי את הדם, אמנם נוח מאוד ועביר מאוד אבל אוףףףףףףףףף כמה כסף
    הנסיך שלי היום גם נוח גם עביר גם יפה גם משופר ואני ממש שמח שבחרתי בו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. רני פלג 12 ביולי 2007 ב 22:20

נו, עוד אחד ראה את האור

גלעד היקר. ברכות לרגל הצטרפותך לקבוצת התמיכה. תהנה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 13 ביולי 2007 ב 15:57

אולי זה רק שכנוע עצמי אבל..

לאחרונה החלפתי טרופר 94 בנזין ( כי אני אוהב) לאחד 99, שוק הטרופרים בכלל והטפיסה בארצנו לגבי בנזין בפרט איפשרה לי לרכוש אותו ב 20 מתחת למחירון (זאת אומרת בתקרת הכתבה) הנ"ל אם 110 אלף קילומטר בלבד כל הפינוקים של הבנזין המפואר 7 מקומות וכו - לדעתי (בלבד) זה הרכב בתקציב שהוא הוא גם וגם!
    ולגבי הדלק זה אכן לא קל... אבל בחישוב שנתי, אני לא יודע?!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. קפהבשטח 13 ביולי 2007 ב 16:38

אה וגם שכחתי להגיד ש..

הטרופר 99 הוא 3500 והרבה סוסים שאם נותנים להם את אותו בנזין אזי הם משאירים את כל המתחרים האחרים מאחור, המנוע הוא חכם יותר וצורך לי פחות דלק מהקודם. במינוסים המנוע הוא חכם יותר / יותר מחשבים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 13 ביולי 2007 ב 18:54

תקציב של 100000

האם ומתי תצא כתבה דומה עם תקציב של 100000?
    אם לא אז אני אשמח להצעות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image גלעד4X4 13 ביולי 2007 ב 20:42

זה כבר תקציב יפה

בתקציב כזה אתה יכול לרכוש רכבים כמו בכתבה רק בשנתונים יותר מתקדמים עם פחות קילומטרז' ויותר שיפורים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 14 ביולי 2007 ב 04:43

תגיעו למאה

ונעשה לכם הכרות עם xl-7
    שלום לכולם ונעים מאוד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 14 ביולי 2007 ב 12:05

ראב 4 ?

מה דעתכם על ראב 4 ארוך , שנת 2000 ? הכוונה המוצהרת והמטרה היא לא שטח מתחכם מידי . האם יש טיולי שטח שמתאימים במיוחד לרכב זה ? זה הולך להיות רכב שטח ראשון שלי , האם מומלץ ? זקוק לתשובות מפורטות דחוף.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 14 ביולי 2007 ב 18:15

תעזרו לי

על מה ללכת בתקציב של 90000?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. קפהבשטח 14 ביולי 2007 ב 18:38

קונים רכב ב50000 לפי הנאמר למעלה ה40

הנותרים קבר יצאו לבד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. רני פלג 14 ביולי 2007 ב 21:52

תשובות לכולם

כן, נגיע ל-100, למעשה זה יהיה בכתבה הקרובה, כנראה במהלך השבוע הקרוב. ראב 4 הוא רכב שטח רך, אך אפשר לעשות איתו הרבה דברים מעניינים, שווה להביט בפורום ג'יפונים ולראות מה עושים החבר'ה עם טוסון ועם טריוס. כן, בתקציב של עד 100 אפשר לקנות הרבה וטוב

רני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. אורח/ת 16 ביולי 2007 ב 08:58

ר א ב 4 ארוך , שנת 2000

הי רני. פניתי לפורום הגי'פונים וזה לא ממש עזר לי. האם לדעתך זו קנייה מומלצת ? האם אני עשוי להכניס עצמי להוצאות ממש גבוהות ? מה עם הדלק ? כמה בערך עולים צמיגים לרכב כזה ? אילו טיולים אני יכול לעבור איתו ? בכמה אתה מעריך קניה כזו ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. asafn 18 ביולי 2007 ב 06:59

4 ראנר - הכי יפה, הכי טוב , טויוטה!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. אורח/ת 20 ביולי 2007 ב 16:08

מוסו

הייתי מוסיף את סנגיאנג מוסו. אמנם כבד, אבל מרווח ועם מנוע וגיר מרצדס

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. אורח/ת 26 במרץ 2008 ב 19:09

ג'ימינ

לי שי ג'ימיני מאו ד מרוצה רק אני לא ממש יודעת מתי להפעיל את ה4x4 הרגיל ואת ה4x4 low. עזרה בבקשה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. profile image חן מאירוביץ 26 במרץ 2008 ב 19:39

כעיקרון את הילוך הגבוה את יכולה לשלב בשבילים לצורך אחיזה טובה, בחולות, אין בעיה גם לשלב להילוך גבוה תוך כדיי נסיעה בקשר להילוך הנמוך השילוב שלו מתבצע בעצירה מוחלטת ושהגיר של הג'יפ יהיה במצב ניוטרל. ההילוך הנמוך הוא יותר לשטח קשה כמו עליות חזקות וירידות תלולות לצורך בלימה וירידה איטית של הג'יפ ומונע התחממות של הבלמים. ההילוך הנמוך גם יותר לשטח טכני כמו סלעים מעברים קשים מה שכן אל תשלבי הילוך נמוך בחול כי את תשקעי תוך שניה בחול רק הילוך גבוה וגם בוץ. שיהיה לך בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול