כן, מוני, לפני שני חורפים היית
כן, מוני, לפני שני חורפים הייתי עמוק בבעיות האלה ואחרי ניסיונות עיקשים לאטום את מערכת החשמל גיליתי משהו מפתיע: הבעיה מגיעה בכלל מכיוון המאייד! איך? למה? המאייד שלנו משתמש בצ''וק אוטומטי שמופעל על ידי טרמוסטט שנמצא מעל סעפת הפליטה. כאשר האגזוז מתחמם היוניט מפסיק את עבודת המשנק. כאשר אתה נהנה ומשפריץ מים לכל רחבי המנוע, גם היוניט הזה חוטף מים קרים, חושב שזה בוקר וקר ומפעיל את המשנק ואז גמגומים, השתנקויות ובלגנים. הפיתרון שלי היה לקנות כבל צ''וק אוניברסלי בעלות של 35 ש''''ח ולהמיר את הפעלת הצ''וק להפעלה ידנית. נמרוד עשה כמוני החורף הזה ותוכל לראות אצלו את השינוי. מאז סידור הצ''וק המנוע לא מאבד אף פעימה גם בהשפרצות הכי כבדות. מה שהספקתי לעשות עד שגיליתי את הבעיה הזו זה להעביר את מודול ההצתה אל תוך הקבינה גבוה ולסגור את כל המפלג עם שרוול נילון שפתחו העליון מהודק על מכסה המפלג עם גומיה, שנחתכה מפנימית של אופנוע ופתחו התחתון מהודק על צוואר המפלג למטה. יש את הצינור שיוצא מיוניט קידום ההצתה אל המאייד ומפריע לשרוול הניילון. הארכתי את הצינור הזה והוצאתי אותו צמוד לצוואר המפלג ואז ניתן לסגור את שרוול הניילון כמו שתיארתי. עם קטע של פנימית של אופניים גם אטמתי לחלוטין את כבל המתח הגבוה שהולך מסליל ההצתה אל המפלג. עם סיליקון אטמתי את כל כבלי ההצתה אל המפלג ואל המצתים. הבעיה בדיעבד התבררה כלא קשורה לחשמל אבל מן הסתם כל הפעולות האלה לא הזיקו לפעולה מושלמת של המנוע במים.
ואגב, להכנס לאגם במהירות של 60
ואגב, להכנס לאגם במהירות של 60 קמ''''ש זה לא רק משהו שאסור להימנע ממנו אלא זה אפילו מצוה!!! מפגרים אבל אופטימים :-) 0|||||||0
חנן יש לך מושג איפה ניתן לקנות
חנן יש לך מושג איפה ניתן לקנות כבל צוק אונברסלי באזור חיפה. ואם לא שם אז איפה אתה קנית באזור תל אביב. מזה זמן רב אני רוצה לעשות גם גז ידני ואולי אני אנצל את ההזדמנות לתפוס שני ציפורים במכה אחת. אם היה לי זמן בין האכלה להחלפת חיתול !!!
אין לי מושג היכן אתה יכול למצו
אין לי מושג היכן אתה יכול למצוא את זה באיזור חיפה אבל לדעתי אתה תוכל למצוא כמעט בכל חנות לחלקי חילוף לרכב. אני קניתי את שלי ביוני-פרטס באיזור התעשיה סגולה-פתח תקוה, זו לא חנות מיוחדת לדברים כאלה, פשוט חנות טובה וזולה עם מוכרים משתפי פעולה. בהצלחה.
אגב מוני, ביום שישי הגיע לי הנ
אגב מוני, ביום שישי הגיע לי הניירת - מה שאומר שבקרוב תגיע לי חבילה.
מוני ! מספיק אם סיפורים כולנו
מוני ! מספיק אם סיפורים כולנו עברנו את השלב הזה, מה קורה בשבת הקרובה אפשרי באיזור של קיבוץ כינרת וגםצ לראות ''''מטורפי 4X4 תיצור קשר פיני
פיני ומוני, השבת ישנו את הארוע
פיני ומוני, השבת ישנו את הארוע ביבניאל, אני אהיה שם כצופה (אלא מה ?) ואשמח לראותכם מה גם שאני אוכל להביא איתי למוני את הניירת שהגיע זה מכבר בדואר.