פורומים

- שטח 4x4

בעיית חשמל בסמוראי

05 בנובמבר 2000 ב 12:52 6 תגובות 501 צפיות מיקו
לפני שבוע במהלך נסיעה שמעתי קליק ונדלקו לי שתי מנורות אחת של המצבר ואחת של הברקס והרכב החל לגמגם כאשר העלתי אותו לטורים גבוהים עד שנעצר מאז החלפתי מצבר ואלטרנטור ועדיין אין טעינה של המצבר והמנורות עדיין דולקות אז אם למישהוא יש רעיון
הוספת תגובה
  • 1. ניר ל 05 בנובמבר 2000 ב 11:52

אני מתפלא שהחשמלאי שהחליף לך מ

אני מתפלא שהחשמלאי שהחליף לך מצבר ואלטרנטור לא מצא מייד את הקצר או הרכיב השרוף , אלא אם החלפת לבד בלי לבדוק ואז חבל , לי זה נשמע כמו הריליי , רכיב קטן בצורת ריבוע 2.5 על 2.5 ס''מ עם 5 רגליים עולה עשרה ש''ח , אם זה לא זה אז תצטרך לעבור על חוטי המתח הנמוך ולחפש התכה או קצרים .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 05 בנובמבר 2000 ב 11:59

איזה ריליי ? יש כמה במכסה מנו

איזה ריליי ? יש כמה במכסה מנוע. לצופר/לאורות/ולכו'' ..... למה מתאים מה שהוא מתאר ??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ניר ל 05 בנובמבר 2000 ב 12:02

קבל תיקון , בסמוראי למיטב זכרו

קבל תיקון , בסמוראי למיטב זכרוני הריליי נמצא מתחת ללוח השעונים על מחיצת האש והוא נראה כמו קופסה בערך בגודל קופסת סיגריות או יותר כסופה בד''כ , כמובן שזה יכול להשתנות מדגם לדגם אז אל תתפוס אותי במילה , בכל מקרה זה מה שאתה צריך לחפש וזה גם מסביר את הקליק ששמעת .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מיקו 05 בנובמבר 2000 ב 12:48

לניר את המצבר והאלטרנטור החלפת

לניר את המצבר והאלטרנטור החלפתי לבד אם תוכל לתת לי יותר פרטים על הרליי שאני יוכל לקפוץ לחברה ולדעת מה לבקש בכל מקרה תודה על העזרה מיקי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. ניר ל 05 בנובמבר 2000 ב 13:16

איזה שנה הסמוראי ?

איזה שנה הסמוראי ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אילון 05 בנובמבר 2000 ב 20:32

במקום לחפש המצאות והשערות כנס

במקום לחפש המצאות והשערות כנס לחשמלאי רכב שיחפש מדוע אין טעינה יכולים להיות הרבה דברים מהפיוז הכי קטן דרך כבל ואפילו אלטרנטור לא תקין שהחלפת תבקש חוות דעת והצעת מחיר לתיקון שבדרך כלל אפילו לא עולים כסף

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול