פורומים

- שטח 4x4

מבצי נקיון

05 בנובמבר 2000 ב 19:32 5 תגובות 580 צפיות 4x4hotmail
בעקבות המודעות בנושא הנקיון בטיולים - אני מציע לאתר השטח מבצע נקיון בשיתוף פעולה עם הרשות שלמירת טבע וגנים לאומיים והמשרד לאיכות הסביבה. ממילא אין לג'יפאים מי יודע מה יחסי ציבור אצל שומרי הטבע - אז מבצע כזה שבו כולנו ניסע - כל אחד במסלולו עם שקיות זבל גדלות וננקה את האתרים היפים שכולנו אוהבים - בעצה ובתאום על הפקחים - זה טוב ליחסי ציבור ותדמיתנו כחבורה הגונה של בני אדם אוהבי ארצם. שץ, אתה מרים את הכפפה? למשרד לאיכות הסביבה ולרשות יש דוברים ומשרדי יחסי ציבור. השרה איציק מתה לארועים כאלה ואפילו תבוא להצטלם ולדחוף את הצילומים לעיתונות. אני אשמח להצטרף. אם יש צורך לסייע.
הוספת תגובה
  • 1. השמשוני 05 בנובמבר 2000 ב 18:04

את הפסקת קטיפת פירחי הבר לא ה

את הפסקת קטיפת פירחי הבר לא הפסיקו במבצע. צילומים ומבצעים טובים ,לצערי, רק לרגע הצילום. כולנו,אבל כולנו חייבים להחליט שלא משאירים ''''סימני דרך'''' .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ליאור 05 בנובמבר 2000 ב 19:45

הרעיון של רוני פשוט, נכון ורצו

הרעיון של רוני פשוט, נכון ורצוי. תמיד יהיו כאלה שימצאו סיבות למה לא- אבל זו יופי של התחלה. אני מוכן להפוך ליום אחד את הפוראנר לאוטו-זבל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 05 בנובמבר 2000 ב 20:19

רוני האלן, אנחנו מרימים את הכפ

רוני האלן, אנחנו מרימים את הכפפה ונתחיל לעבוד על כך כבר מחר. באם יש לך טלפונים של מי מהגורמים שציינת או אתה מכיר אישית חלק מהם, אשמח באם תיצור את הקשר המתאים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 1שלום 06 בנובמבר 2000 ב 07:19

גם כך אני אוסף על הגגון ברכב ש

גם כך אני אוסף על הגגון ברכב שלי את שקיות הזבל שהזבליםהשאירו על העצים לצמוח אז באמת לא איכפת לי לאסוף זבל עם כוללללם ואם עוד נרוויח מזה יחסי ציבר מה טוב מאיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. השמשוני 06 בנובמבר 2000 ב 10:44

שץ, למרות הכל הנה מספר מספרי

שץ, למרות הכל הנה מספר מספרי טלפון כפי שביקשת: הגב'' דלי איציק השרה לאיכות הסביבה - 02-6553820 מר יוסי ענבר ס.מנכ''''ל המשרד לפסולת מוצקה - 02-6553844 מר אהרון ורדי מנכל רשות שמורות הטבע והגנים הלאומיים - 03-5766888

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול