פורומים

- שטח 4x4

אגרויסאע ברוייך

06 בנובמבר 2000 ב 01:31 7 תגובות 630 צפיות אמיר הסמוראי
הסכיתו נא צדיקים יראי שמיים למעשה הנבלה אשר נעשה ביום שישי ערב שבת קודשנו, עת נטלו עיתותיהם בידם, יצאו לאחר תפילת מנחה, הרשב"ג (רן שנותן בגז) , ר' אריה2, המקובל ר' זאביק בן סופא, והתלמיד החכם אסף בן סופא בן ויטאראע בן סמוראי וייטלו ביד חזקה ובזרוע נטויה את נשמתו הזכה של עבדכם הנאמן ויאמרו "טול את ג'יפך אהובך, אשר אהבת, את איזק הסמוראי, והוליכנו קדמה, אל שבילי רמת הגולן" ותבוא חיל ורעדה גדולה במשכני, ואטול את הרבנית הצדקת הגמורה רוני בת אורי בן שקשוקא, ואטול קורה מבין עיני, ואארוז מיטלטלי ואוליכם בואכה הוילא אשר מקום הימצאה לא נודע... וייטול ר' אריה2 את אבני התמך, ויגוללם למזבח, ויחרוך זבח רב לעולה, למען השקט הפרשנדתא בקרב הרשב"ג, ותשקוט הוילא לילה שלם.. ויקום באישון לילה וויסקי בן הכלבא, ויראה כי טוב, וירם קול זעקא גדולה "היכן השרמ..." - ויקום וייסוב ח"י פעמים בוילא, ויעלה חרס בטלפיו, וישקוט ויהי ערב, ויהי בוקר, יום שבת קודשנו ויישב הרשב"ג עם הנץ החמה, ויוועץ באורים בתומים ובמכשירי ניווט הכוכבים, ויאמר "אישה-אובל" ותירא הרבנית רוני בת אורי בן שקשוקא עד מאוד, ותיחפז ותתקין בפני הרשב"ג נזיד , ויאכל ויראה כי טוב ויידרוש תוספת.. ויאמר "יאללה אחי, בוא נזוז" ואגש אל רב יצחק בעל הנס ורב עופר הטרופראי ואומר "בואו נזוז" ותזוז השיירא והיה ביום ההוא, והיו מהדסים להם בנפתולי טבריא, משכן רב' מאיר בעל הנס, ולפתע - שוד ושייבר - והיה ר' זאב בן סופא זועק חמס..עת נתפס הקאעליפייר והיה מעלה תמרות אש ועשן. ואטול בידי את הפטיש, ואקיים בו מצוות הך בראש, ואכהו שוק על ירך, עד יעבור זעם. ויראה הרשב"ג כי טוב, ויאמר "אישה-אוכל" - וייטול רב' אריה2 את הגזייא, וייצוק נס קפה לגרונו של הרשב"ג, ויישוב השקט לשרור במעוננו. וכך, היו הולכים ובאים, עד באו לבית ציידא. וייעבור הרשב"ג במרכבת הזעם בואכה הזאכי, ויראה כי לא קלו המיים, ויאמר "אישה-אוכל" - וייצו להם מי הזאכי, ותעבור שיירת הצדיקים על מרכבותיהם בחרבה.. ויהללו ויקלסו הצדיקים ביום ההוא את הרשב"ג, וייקראו את שמו "דראייבער" וייחצו את העיר טבריא, בואכה נחל יבניאל, ויראה הרשב"ג כי רב הבוץ בנחל, ויאמר כי טוב. וייסעו ויחנו למרגלות מעלה יאבניאל, וייאמר הרשב"ג "אישה-אוכ...בעייצם הוא אמר אישה-מעלה" ותקום רוני בת אורי בן שקשוקא ותאמר "סור נא מפניי, בן הבליעל, " ותיטול את מיטלטליה ותסור לבית הוריה" וייחר אפו של הרשב"ג, וייטפס את המעלה עד יעבור זעם, ותשקוט הארץ עד הטיול הבא...
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 06 בנובמבר 2000 ב 07:48

אמיר, אני בהלם!!! יצירת מופ

אמיר, אני בהלם!!! יצירת מופת זו הועתקה אח''''כ לארכיב הסיפורת ותשכון שם לנצח במדף שמעל לספרי טולסטוי ויו הפנר גדול!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 06 בנובמבר 2000 ב 08:22

אמיר ! זוהי היצירה הסודית של ה

אמיר ! זוהי היצירה הסודית של הרב עובדיה. ע.נ.ק בפעם הבאה, אני מצפה גם לאורי בן שקשוקא בן זעתר !! מה גם שאני רוצה לשמוע מצחי עוד סיפורים על הרמזורים באום אל פאחם...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. זאביק 08 בנובמבר 2000 ב 11:40

אמיר, גם אם הייתי מנסה, לא ה

אמיר, גם אם הייתי מנסה, לא הייתי מצליח לנסח את זה אחרת. פשוט העתק מדוייק של מה שאני מרגיש. ואריק, הברקסים בסדר, בדקנו את הצינורות, הם תקינים אבל קצת ישנים וכנראה שמתחילים להתמוסס בפנים. אני מתכנן להחליף לארוכים בכל מקרה, ככה שזה ימתין קצת, צריך פשוט לשים לב. ובקשר לנס-קפה, נעלבתי קשות. NO more Nes-Cafe For You !!!! Come back one year !!!! (מישהו זוכר מאיפה זה?)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 08 בנובמבר 2000 ב 12:28

זאביק, שמע... אין לי הרבה נגד

זאביק, שמע... אין לי הרבה נגד הנס קפה שלך ! פשוט התה עם המרווה שיצא בקומקום שלך היה ענק. אין לי בעיה ש: 1. בפעם הבאה אני אביא חלב רגיל ולא עמיד 2. יש לי בבית גם קומקום מיוחד לאספרסו, אם זה יפצה אותך על העלבון. (אבל את העוגה...תביא אתה !) 3. לכרכום אולי גם אארגן קצת בקר (נמוך, לא עגלים זאביק)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 14 בנובמבר 2000 ב 22:39

אמיר......... ממש משניית הטיו

אמיר......... ממש משניית הטיול מסכת סמוראי,זה היה פשוט מרגש. הציטוט הוא מסיינפלד כמובן על משקל: ''''No food for you''''[בתוספת תנועת אצבע ימה וקדמה]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 15 בנובמבר 2000 ב 09:23

זה לא היה NO MORE SOUP FOR YOU

זה לא היה NO MORE SOUP FOR YOU ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 15 בנובמבר 2000 ב 22:37

מרק זה לא סוג של אוכל? :-)

מרק זה לא סוג של אוכל? :-)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול