אמיר, אני בהלם!!! יצירת מופ
אמיר, אני בהלם!!! יצירת מופת זו הועתקה אח''''כ לארכיב הסיפורת ותשכון שם לנצח במדף שמעל לספרי טולסטוי ויו הפנר גדול!!!
אמיר ! זוהי היצירה הסודית של ה
אמיר ! זוהי היצירה הסודית של הרב עובדיה. ע.נ.ק בפעם הבאה, אני מצפה גם לאורי בן שקשוקא בן זעתר !! מה גם שאני רוצה לשמוע מצחי עוד סיפורים על הרמזורים באום אל פאחם...
אמיר, גם אם הייתי מנסה, לא ה
אמיר, גם אם הייתי מנסה, לא הייתי מצליח לנסח את זה אחרת. פשוט העתק מדוייק של מה שאני מרגיש. ואריק, הברקסים בסדר, בדקנו את הצינורות, הם תקינים אבל קצת ישנים וכנראה שמתחילים להתמוסס בפנים. אני מתכנן להחליף לארוכים בכל מקרה, ככה שזה ימתין קצת, צריך פשוט לשים לב. ובקשר לנס-קפה, נעלבתי קשות. NO more Nes-Cafe For You !!!! Come back one year !!!! (מישהו זוכר מאיפה זה?)
זאביק, שמע... אין לי הרבה נגד
זאביק, שמע... אין לי הרבה נגד הנס קפה שלך ! פשוט התה עם המרווה שיצא בקומקום שלך היה ענק. אין לי בעיה ש: 1. בפעם הבאה אני אביא חלב רגיל ולא עמיד 2. יש לי בבית גם קומקום מיוחד לאספרסו, אם זה יפצה אותך על העלבון. (אבל את העוגה...תביא אתה !) 3. לכרכום אולי גם אארגן קצת בקר (נמוך, לא עגלים זאביק)
אמיר......... ממש משניית הטיו
אמיר......... ממש משניית הטיול מסכת סמוראי,זה היה פשוט מרגש. הציטוט הוא מסיינפלד כמובן על משקל: ''''No food for you''''[בתוספת תנועת אצבע ימה וקדמה]
זה לא היה NO MORE SOUP FOR YOU
זה לא היה NO MORE SOUP FOR YOU ?
מרק זה לא סוג של אוכל? :-)
מרק זה לא סוג של אוכל? :-)