והסיקס האמפיבי של יריב. הוא ל
והסיקס האמפיבי של יריב. הוא לא הצליח לעלות דרך אגב. כי הרסו לא את המדרגה עם הטויוטה לנדקרוזר.
גיא, כמו שכתבתי לך בעבר ואני כ
גיא, כמו שכתבתי לך בעבר ואני כרגע יושב ליתר ביטחון עם הספר JEEEP OWNERS BIBLE של MOSES LUDEL הCJ4 יוצר, חוץ מאבות הטיפוס, פעם אחת בלבד, רכב אחד בלבד שנושא את המספר הסידורי 01. אי לכך, ובהתאם לזאת, אני מתקשה להאמין שמדובר על CJ4 אורגינלי אמריקאי. מה שכן, אולי מדובר על עוד JEEP שהגיע ממפעל באחת מארצות העולם. פרטים מענינים שיש בו על פי התמונה שלך הם חלון קדמי מפוצל וכנפיים מעוגלות. שילוב נדיר שקיים רק בחלק קטן מדגמי הCJ5. הפרטים האלה מאפיינים גם את הCJ4, אולי מכאן נובעת הטעות, אם אכן זו טעות. בכל מקרה אני אשמח מאוד אם תוכל לתחקר עוד יותר טוב את שכנך ומהיכן הוא יודע שמדובר על CJ4 ומה ההיסטוריה של הרכב, נשמע מענין מאוד! תנסה לראות גם מה מספר הייצור של הרכב, זה נתון שאמור להופיע על תווית מתכת, בדרך כלל על קיר האש. זה נתון שיכול לגלות קצת פרטים על הענין.
הנה הטויוטה שהרסה את המדרגה.
הנה הטויוטה שהרסה את המדרגה. אחלה אוטו אבל נראה כמו .... לא גיפ פה הוא מנסה לעלות ברורס מה שכולם עלו קדימה ...
עוד דגם שהופיע עם השילוב של כנ
עוד דגם שהופיע עם השילוב של כנפיים מעוגלות ושמשה מפוצלת הוא M38A1 , דגם צבאי ששימש כבסיס לCJ5 האזרחי המאוחר יותר.
לגבי יריב, הוא אוהב לנסות דברי
לגבי יריב, הוא אוהב לנסות דברים גם אם הם ממש לא הגיוניים - וטוב שכך. האם אפשר לעבור בריכה בעומק מטר וחצי עם סיקס מוגבה ? כמובן שלא.
וגם לידי הסמוראי החמוד שלי נפל
וגם לידי הסמוראי החמוד שלי נפלה ההזדמנות להציל את הסיקס המשתולל מלהשאר בדד בבוץ
טעות שלי, הCJ4 לא היה עם שמשה
טעות שלי, הCJ4 לא היה עם שמשה מפוצלת והנה תמונה שלו: רק בשביל להבהיר, ההיסטוריה של רכבי JEEP רצופה בהרבה גרסאות שונות ומשונות, פרוטוטייפים וארצות ייצור שונות ותמצא דעות שונות על כל דגם בעקבות זאת. זו תמונה מאחד האתרים שהביא כתבה של JP MAGAZINE על הCJ4 אני עדיין מנסה להבין לפי התמונות שלך באיזה דגם מדובר ועד עכשיו ההימורים הכי קרובים הם הCJ5 או הM38A1
את התמונה הזאת ראיתי כבר הפנית
את התמונה הזאת ראיתי כבר הפנית אותי לאתר הזה. חוץ מהחלון הם נראים ממש דומים שים לב לפתח מילוי הדלק ולדלת
גיא, שים לב לכנפיים הקדמיות ול
גיא, שים לב לכנפיים הקדמיות ולשמשה, משהו שונה לגמרי. ת ופתח הדלק מתאימים גם לCJ5 או לM38A1לעומת זאת פתח הדלת.