פורומים

- שטח 4x4

טיול לנחל עשוש-ברק-ורדית

09 בנובמבר 2000 ב 11:46 6 תגובות 553 צפיות אורח/ת
אתמול אני ועופר טיילנו לנחל עשוש-ברק וורדית האזור מתחיל להיות ירוק והאוויר ממש כייף מעלה עשוש עבר שיטפון ששטף את כל הפודרה הטרופר עלה אותו בקלילות בקניון ברק הגבים מלאים במים והמראות פשוט יפים קניון ורדית שלדעתי יפה יותר עדיין לא מלא כך שאפשר לנוע שם בחופשיות את מעלה ורדית הטרופר או שזה יהיה הרבה יותר נכון לכתוב עופר עלה בנסיון ראשון בלי הרבה בעיות הסוד הוא בבכירת דרך נכונה...כרגיל כל הכבוד התמונות יהיו רק מחר אז בנתיים הטרופר בעין עקרב

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 09 בנובמבר 2000 ב 09:54

תמונה יפה מגבי שיש(לא יודע עם

תמונה יפה מגבי שיש(לא יודע עם כבר פרסמתי אותה..)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 09 בנובמבר 2000 ב 09:54

רגע, אז עכשיו כבר ניתן לקבל חו

רגע, אז עכשיו כבר ניתן לקבל חוות דעת והתרשמות מסט הבולמים\קפיצים החדש ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 09 בנובמבר 2000 ב 10:00

אריק את דעתו של עופר בתך תשמע

אריק את דעתו של עופר בתך תשמע בקרוב את דעתי שלי אגיד רק אם הוא ירשה לי(בכל זאת זה הרכב שלו)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. עופר 09 בנובמבר 2000 ב 12:24

ארז - הרכב שלי, אבל הדעה היא ש

ארז - הרכב שלי, אבל הדעה היא שלך. לפיכך אינך זקוק לאישורי לפירסום חוות דעתך. את התמונה לא פירסמת וגם עוד כמה אחרות אריק - ההשוואה שלי היא לסט המקורי. ביחס אליו מערכת בולמי ה''''ראנצו'''' נתנה שיפור. האם זה מה שרציתי/קיוותי לקבל? התשובה חד משמעית לא! הרכות בכביש היא בערבון מוגבל, ובשטח נראה שהבולמים לא מספיק קשיחים ההשוואה המתבקשת ל''''אולדמן'''' ככל הנראה בלתי אפשרית מבחינתי מכיוון שאני משער שלא אמצא רכב זהה לשלי מצוייד בסט ''''אולדמן'''' שיינתן לי להשוואה מעמיקה מכיוון שאיני יכול להחזיר את מה שרכשתי, אז אפילו הצעה נדיבה מרוני לקחת סט ''''אולדמן'''' לבדיקה - ככל הנראה לא תהיה רלוונטית

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 09 בנובמבר 2000 ב 12:56

טוב...אז מה אני אגיד ? זה גם ת

טוב...אז מה אני אגיד ? זה גם תלוי מה אתה מצפה ? לטוס בשבילים ב120 קמ''''ש או לנחות ליד השבילים (מהכביש במהירות של 140 על מצב 5 או 80 על מצב 1) ואז בשטח, להנות מנסיעה איטית יותר במצב 4 או 5 ובחלקים הטכניים לרדת ל1 ו 2. זוהי דעתי בלבד, והיא מסתמכת על מצבי הפחות או יותר דומה (מבחינת בולמים בלבד) ומה שאני יכול להוסיף על עצמי הוא שבמהלך החודשיים שהם אצלי, הם מאד הישתנו - נהיו ממש ממש רכים (בשבת שעברה, מצב 3 שייט לי בכביש כמו רכב אמריקאי ישן - וזה היה בהתחלה רק במצב 1)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 10 בנובמבר 2000 ב 05:20

בכביש הראנצו רכים ונעימים אם א

בכביש הראנצו רכים ונעימים אם אתה והב את התחושה של סירה בים(אני דווקא נהנה מזה) בשטח אני חייב לציין שאני מאוד התאכזבתי,אני נוסע על סט של אולדמן עם קפיצי הייבך בדיוק כמו עופר(רק עם דיפנדר) וההרגשה שונה לחלוטין הראנצו לא מספיק קשוחים והרכב מקפץ יותר מידי לטעמי אחרי נסיעה ארוכה אתה ממש מרגיש אך הפעולה שלהם נהיית יותר עצלנית בסך הכל הם לא רעים אבל לא מתקרבים לאולדמן שבכביש נותנים נוחות מצוינת,אומנם אין אפשרות למשחקים אבל את הנוחות הם נותנים ובשטח האולדמן ליגה מעל הראנצו

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול