פורומים

- שטח 4x4

שאלה לנמרוד.

09 בנובמבר 2000 ב 12:36 2 תגובות 632 צפיות שי ש
אהלן, יש שמועות מסוימות שאומרות שאתה אחד עם שם של בעל מתלים לתפארת. אם כך, שאלתי אליך היא כזאת: יש לי קפיצים טובים מאד (ארוכים מאד ורכים, עם מהלך טוב) אבל הבולמים מגבילים אותי. היתי רוצה לדעת מה הסט אפ של הבולמים אצלך, האם החלפת תושבות וכ"ו. תודה רבה ומי יתן ומתליך יפתחו לעד.
הוספת תגובה
  • 1. נמרוד 09 בנובמבר 2000 ב 11:17

שי שלום, השמועות על מותי מוקד

שי שלום, השמועות על מותי מוקדמות, והשמועות הנ''''ל מוגזמות. יש לי קפיצים לא מקוריים, ארוכים יותר מהמקוריים בכמה אינצ''ים (אין לי לצערי מספר, אבל אוכל למדוד בהזדמנות. צריך רק להחליט מה בדיוק מודדים). 9 עלים מקדימה, 10 מאחורה, תושבות השאקלים הקדמיים מוזזות קדימה בהתאם, אם כי עדיין השאקלים לא בזוית אופטימלית לא מקדימה ולא מאחורה. בולמי בלק-דיאמונד חבוטים מקדימה, רנצ''ו 5000 מאחורה, על תושבות מקוריות מכל הכיוונים. גם אצלי המהלך מוגבל, על ידי הבולמים, הן בסגירה והן בפתיחה. יש בתכנון שיפור מקדימה, בצורת בולמים ארוכים יותר ותושבות גבוהות בכ150 ואולי אפילו 200 מ''''מ, אבל כרגע ברמת הנייר בלבד. יש גם תכנונים לתושבות לשאקלים מחוזקות ומורחקות, גם על הנייר (מסך המחשב) בשלב זה. הכל עולה כסף, ויש סדרי עדיפויות (כננת, אוכל וכאלו).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. שי ש 09 בנובמבר 2000 ב 12:39

אתה רציני? התושבות הקדמיות שלך

אתה רציני? התושבות הקדמיות שלך מוזזות? יהיה לי מאד מאד מענין לראות את זה... אצלי השקלים הקדמיים בזוית ממש מוגזמת... תשמע, אנחנו חייבים להפגש מתי שהו, (עם הג''יפים) כי יש לי כבר רשימה של דברים שאני צריך לבחון אצלך... וחוץ מזה, מי יתן ושתבדל לחיים ארוכים, אמן!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול