פורומים

- שטח 4x4

גיא 1 מה נישמע

11 בנובמבר 2000 ב 19:00 2 תגובות 582 צפיות פסטר
אני שם עליך עין ועל מעשיך!!! שים לב הרבכ בו אתה נוסע הינו מוגבה אך שים לב שהבולמים הם המקוריים לכן יכול להיות שאפילו החלפת בולמים לארוכים יותר במעט תעזור אך לא ארוכים מידי כי אז הנוקשות תהיה רבה מידי וגם כך המצב לו טוב. אם בעירגול עסקינן אזי המקום בו טיפלתי בקפיצים כשנשברו הוא הפנצריה אחרי שזר לעבר צומת קרית אתא בדיוק אחרי תחנת הדלק מול כביש IPC שם גם מערגלים. לדעתי לא צריך להגביה יותר את הרכב דרך הקפיצים אלא רק דרך הצמיגים כי כל הגבה נוספת תהיה לא בטוחה ותצריך תוסופות נוספות כמו בולם למערכת היגוי ועוד לכן החלף צמיגים בלבד. לסיום אומר שעוד מספר ימים בעזרת השם יהיה לי הג'יפ הבא : ויטרה אז נהיה בקשר
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 12 בנובמבר 2000 ב 12:11

הי שרון מה נישמע ? בעוד שבועי

הי שרון מה נישמע ? בעוד שבועיים יש טיול לדרום לכמה ימים אז אני מניח שאתה לא תוכל לבוא אבל בכל זאת .. ובטוח אחרי זה. בעניין הצמיגים/קפיצים ... אני עדיין שוקל את העניין ובכל מקרה הגיר קודם אז זה רק הירהורים בנתיים. ביי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. פסטר 12 בנובמבר 2000 ב 19:57

מה הגיר קודם ,האם יש בעיה כי ה

מה הגיר קודם ,האם יש בעיה כי הגיר היה טוב מאוד. ההילוכים הרגילים שופצו בסוזוקי לפני שנתיים וה-4 על 4 שופץ זמן קצר לפני שקנית אותו. אני רציני ומוכן לעזור אם אפשר תמיד. בקשר לטיול אני כמעט בטוח שהשבוע יהיה רכב אז נראה. תתקשר עבור כל שאלה או עזרה מעבר לפורום אם ברצונך 052-690384 כל יום כל היום.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול