תגיד לי מאיר, חזרתי הביתה עם 9
תגיד לי מאיר, חזרתי הביתה עם 90 אחוז מהבירות (ולא בגלל שלא נהניתי) איפה נעלמת ? אנחנו המשכנו לכוון נחל תבור, שתינו קר ושתינו חם אך אף אחד לא רצה בירה...
יופי...יופי אני עובד כמו חמור
יופי...יופי אני עובד כמו חמור ואתם מטיילים לכם....שוטים בירה...למה לא..
בסך הכל שני ממעברי מים, הפסקת
בסך הכל שני ממעברי מים, הפסקת קפה נחמדה מתחת לעץ דומים...נוף יפהפה, קצת סיפורים ויציאה מכביש כוכב ירדן, אחר כך אני בלבד ניווטתי מכוכב ירדן למושב גזית...והביתה. ומאיר...את כל זה פספסת...
אריק , נעלמת בהמון ולא ראינו א
אריק , נעלמת בהמון ולא ראינו אותך אנו גם המשכנו בנחל תבור ודווקא הבירות שלנו לא חזרו הבייתה. ולעניין וקודם כל צחוק בריא , הצטרפו אלינו שני שני רכבים משום מה הכירו מישהוא באזור ונסעו אחרינו טוב נו אז אין ברירה ואריה שואל אותי לחפש איזה סלע באזור ,טוב ,נו שיהיה , כמובן טיפסנו בקלילות ואז מתחיל הסרט, בעל טרופר שמה זה לא יודע לנהוג עם צמיגי שטח ועוד 2 נשים הסטריות ברכב מנסה 20 דקות לעלות מדרגת סלע בערך בגובה מדרכה+ ולא מצליח . סוף סוף הפנים ועלה נו מיילא, ולאחריו תפארת יפן מיצובישי קינג האגדי, בעליו אומר אני נוסע מסביב כי הוא ישבור כאן..... וחבל. ובנו הקטן אומר לו אבא מה אתה מפחד?''''לא אבל זו עליה בשביל לשבור את הרכב'''' בקיצור זה מה שיש ארז מה עם טיול???? מאיר
אני דוקא מצאתי איזה סופה שנסעה
אני דוקא מצאתי איזה סופה שנסעה וחשבתי שהוא יודע לאן הוא נוסע חיפשתי אקשן קצת אבל אחרי 20 דקות התברברות הוא חזר להתחלה. אם אתם מעונינים להגדיל את הצוות. תגידו בפעם הבאה !
גיא, זה לא עניין של צוות, אנו
גיא, זה לא עניין של צוות, אנו מכירים קודם כל מכאן, אבל מידי פעם ישנו איזה ערב באמצע שבוע, שבו נפגשים על כוס בירה או על-האש, ושם אפשר לראות את הפרצופים שמאחורי האותיות. מעבר לזה, לעניות דעתי, אחת לשבוע כמעט, ישנה כאן הזמנה בלתי פורמאלית ואז באמת נבנה הצוו של אותו טיול בלבד (עד הטיול הבא)