מוני, לא נראה לי שתחזיק מעמד א
מוני, לא נראה לי שתחזיק מעמד אפילו עד הסופ''''ש הבא...מה קשה לך לראות את זה יושב בבית ? אגב, ע''''י הבנה מלאה, לעניות דעתי, ניתן יהיה לסיים את ההתקנה, יותר מהר מהמצופה.
מוני, בוקר טוב! נדמה לי שאתה
מוני, בוקר טוב! נדמה לי שאתה צודק, אבל זה לא מניסיון אישי, לא ביצעתי התקנה רגילה של לוקרייט בסרני דנה (בדנה30 הקדמי שלי היתה לפני הלוקרייט נעילת זיקה אז הייתי חייב להוציא את הקייס כדי לפרק את הסטליטים המרותכים) , אלא מקריאה של אתרים שמתוארת בהם התקנה כזו. בכל מקרה, תנסה, אם הצלחת, יופי, אם לא, תוציא את הקייס, בכל מקרה זה לא סיפור גדול להוציא אותו, ענין של ארבעה ברגים. תבדוק לפני שאתה מוריד את הציריות אם יש חופש במיסבים שלהן, ואם כן אז באותה הזדמנות תחליף את המיסבים ומחזירי השמן שלהן. חבל לסגור ציריות ולחזור לשם אחרי חודשיים כי לא בדקת חופש במיסבים. תנצל את ההזדמנות לבדוק גם חופש במיסבים של הקייס של הדיפ'' מאותה סיבה שהוזכרה קודם. בהצלחה, וזה יהיה נהדר אם תעשה כתבה על ההתקנה. ועוד משהו, אם אתה חושב שאתה צריך עזרה, אני אשמח לבוא.
ועוד משהו... אם אתה מחליט להוצ
ועוד משהו... אם אתה מחליט להוציא את הקייס אז אל תתעצל ותוציא קודם תפוח אחד של מוט השפור מהמקום ותזיז את מוט השפור שלא יפריע לך. אם תלחם תוכל להוציא ולהכניס את הקייס למקום גם בלי הורדת מוט השפור אבל זה יקשה עליך מאוד את העבודה.
אופס...לגבי ההערה האחרונה, תתע
אופס...לגבי ההערה האחרונה, תתעלם ושמור אותה למתי שתתקין נעילה קדמית...
מוני , הבעיה היחידה שאני רואה
מוני , הבעיה היחידה שאני רואה היא השליפה של הקרוס פין שלא בטוח שתצליח ללא פירוק , אני התקנתי את הגירלס ולא הייתי מצליח ללא פירוק אבל הגירלס בנוי בצורה שונה , בכל מקרה חבל כאמור שלא תנצל את ההזדמנות להחלפת מייסבים ומחזירי שמן .
מוני, מה שניר כתב לגבי שליפת ה
מוני, מה שניר כתב לגבי שליפת הקרוס-שפט בהחלט יכול להוות בעיה מבחינתך, הלינק לכתבה המצורף יכול לעזור לך להבין את זה.
חבל על הזמן . תוציא את כל הקיי
חבל על הזמן . תוציא את כל הקייס. יקל עליך להבין מה קורה שם ולראות אם הכל תקין. כמו שחנן אמר - הלאגרים ומחזירי השמן - חשוב מאד שהם יהיו חדשים! הנעילה מפעילה עומסים אחרים על הדיפ קייס ולכן חשוב שהכל יהיה טיפ טופ. עוד דבר אחד חשוב. אם אין לך פרס PRESS אז אפשר להוציא את הלאגרים בכוח ולהחזיר אותם עם איזמל כהה ופשטי בצורה רדיאלית וב ע ד י נ ו ת ! אכן הוצאה והחזרה של הקרוס פין היא בעייתית בתוך ההאוזינג וכמובן התקנת הקפיצים הקטנים. מספיק שאחד נעלם לך ואתה דפוק לגמרי. לכן, עדיף לעבוד בחוץ על שולחן נקי עם סדין גדול. העובדה שכולם מפרסמים שאפשר לעבוד בפנים היא בעקרון בלבד. זה אקט שיווקי שיש לו סימוכין תיאורטי ובעיקר אצל מתקינים מאד מאד משופשפים. אנחנו רובנו לא כאלו ולכן תלמד על השולחן. אני מקווה שזה לא מעליב אותך. רוני