פורומים

- שטח 4x4

יוקוהמה צ''אלנג''

12 בנובמבר 2000 ב 15:33 8 תגובות 504 צפיות 4x4hotmail
לכל מי שבא להגיד מילה טובה באמצע היוקוהמה צ'לנג' . מאיר, נמרוד, עופר, אריק, והשאר שאני לא זןכר כי לא ראיתי ממטר מרוב עייפות...... תודה. רוני
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 12 בנובמבר 2000 ב 14:35

נחת ? נרגעת ? זהו ? (אין לי או

נחת ? נרגעת ? זהו ? (אין לי אויר, לא יכול לדבר, תקעתי כבר ארבעה יתדות) מה אומר - הצוות שלכם עבד בצורה מעולה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 12 בנובמבר 2000 ב 15:29

באיזה אוטו נהגת ?

באיזה אוטו נהגת ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. 4x4hotmail 12 בנובמבר 2000 ב 18:26

לא נהגתי. השתתפתי כאיש צוות בצ

לא נהגתי. השתתפתי כאיש צוות בצוות יוקוהמה מוסך בנצי - עם שני לדנרוברים שנמצאים איפה שהוא על גבול הסטנדרטי. אכן, היתדות והבזנטים היו הבסיס לכל העבודה. מתברר שכשאי אפשר לעלות מה שמוציא אותך זאת כננת בריאה. אבל גם אז מישהו צריך לייצר לה עגינה. עגינה זאת מילה נרדפת לעבודה קשה...... באדמה הבזלתית של מחצבת כנרת זה הי ממש אסון. למחרת זה כבר היה יותר טוב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 1שלום 12 בנובמבר 2000 ב 19:52

הייתם אחלה שבאחלה, פשוט לראות

הייתם אחלה שבאחלה, פשוט לראות שני נהגים טובים עם צוות שקורע את התחת ודיסקבריים שאולי לא נראים מלכת המדבר אבל גם לא מושקעים בטרוף ולפי הגדרת רוני על גבול הסטנדרטי נותנים פייט טוב לרכבים שמושקעים בטרוף רוני כל הכבוד למי שנהג למי שעבד ולמי שחפר היה טוב ויפה חוץ מזה ממש התעייפתי מלחפש את אריק 2 לשתות בירות אז לא היתה לי ולאריה ברירה ושתינו אותם לבד מאיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 12 בנובמבר 2000 ב 21:21

מאיר, זה בסדר (בקרוב נקבע שוב

מאיר, זה בסדר (בקרוב נקבע שוב איזה ערב...) התקבצנו אני ובאי רכבי, שי ש. וליאורה, אורי, נמרוד וחבריו וכמובן מוני שהצטרף אלי, לסיבובון בנחר תבור.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 13 בנובמבר 2000 ב 08:19

עכשיו הבנתי. היה משונה הקטע ש

עכשיו הבנתי. היה משונה הקטע של הירידה ברורס של הצהוב. בלי עגון זה היה קצת מסוכן לא ? ואם אפשר הייתי רוצה הסבר לגבי הבעיה שמנעה ממכם לעלות עם הרכב הצהוב במכשול העליון.? תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. 4x4hotmail 13 בנובמבר 2000 ב 09:24

הירידה ברוורס נבעה מן הטעם הפש

הירידה ברוורס נבעה מן הטעם הפשוט שהאוטו של יענקלה - הצהוב, חתוך מאחור כך שהציר האחורי הוא למשה קצה האוטו (זווית נטישה או זווית גישה - ברוורס) על מנת שלא לדחוף את החרטום לקרקע ולהתקע עם הגלגלים האחוריים על הקיר ירדנו רוורס מעוגנים מלמעלה. הבעיה היא שהוצאתי את העוגנים הרחוקים מוקדם מדי וזה שתקעתי קרוב לרכב היה תקוע חלקית. הוא סיפק די אחיזה עד שעף - כמו טיל - החוצה אבל אז הרכב כבר היה למטה. באשר למכשול האחרון - הרכב של בנצי שבר ציריה קדמית בוודאי במכשול הדרומי והרכב של ארז שבר את הטרנספר בנסיון החילוץ שלו עם רצועה אנרגו קינטית. לכן היה לנו קצת קשה לעלות עם רכב אחד שהוא רק עם הנעה אחורית ורכב אחר שאין לו טרנספר....... רוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 15 בנובמבר 2000 ב 07:01

טוב אם אתה מסביר את זה ככה אז

טוב אם אתה מסביר את זה ככה אז ברור שלא הייתם יכולים לעלות .. :) בכל מקרה הייתה הצגה יפה מאד כל הכבוד לכולם.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול