בשמי ובשם כל משפחת שכטר, אני רוצה להודות לכל צוותי החילוץ שפעלו במעמקי הנהר בארץ אויב וחילצו אותנו ממוות בטוח תוך הפגנת נחישות וחירוף נפש!!!
בשמי ובשם כל משפחת שכטר, אני רוצה להודות לכל צוותי החילוץ שפעלו במעמקי הנהר בארץ אויב וחילצו אותנו ממוות בטוח תוך הפגנת נחישות וחירוף נפש!!!
היה מצוין, ותודה!
לפחות אנחנו נהנינו מאוד, בטיול מיוחד שהתחיל בשרב והסתיים בגשם, עם מספיק חול ומספיק מים, ויותר ממספיק חומוס... תמיד נחמד לטייל עם אנשים נחמדים, ונשמח לעשות זאת שוב. אורנית ואסי
אנחנו עדיין מחייכים ...
טיול חוויתי מהנה ומרגש ,אווירת מדבר מדהימה אנשים נפלאים והדובדבן שבקצפת הדרכה וארגון ברמה גבוהה. תודה לכולם ובמיוחד לעופר להתראות במסע הבא רונית ואלירם כהן
תודה רבה לכולם
גם אני עדיין מחייך! אין ספק כי איכות האנשים קובעת את איכות הטיול. לשמחתי הקבוצות אותן אני מדריך מתברכות באנשים מעולים! היה לי ממש כייף אתכם והתמונות מהטיול גורמות לי לחיוך גדול. תודה ולהתראות, עופר אוגש
תודה לכוווווווווווווווווווווווווולם
עופר היה לנו נפלא להכיר אותך,היה כייף שהדרכת אותנו לסיור בירדן,ושוב תודה שהדרכת אותנו גם בקשת. היה לי כייף עם כל האנשים שהיו בטיול,בעיקר ביחס שלהם אלי. מתגעגע לעוד טיול עומר גונן בן ה-8
טיול בנופים מהממים .... ופטרה!
עופר אוגש מקצועי, קר רוח וחייכן. גילינו יכולות נהיגה נעלמות שלנו וביצועים מרגשים של הרכבים. חבורה נעימה, טיול טיול. תודה, דני מור.