פורומים

- שטח 4x4

לכל בעלי הLock Right עזרה...

14 בנובמבר 2000 ב 09:20 23 תגובות 653 צפיות שי ש
אהלן. שוב פעם אני לא בטוח לגבי איזה נועל לשים מאחור. כבר חשבתי על דטרויט אבל אז גם הפחידו אותי על מדגמים במכולות, וגם פיתו אותי עם גודלו הקט של הלוקרייט (יופי מוני תודה באמת). אז ככה, אני יודע, הלוקרייט אמור להחזיק מאחור DANA44. השאלה אם יש צורך להחליף איזה קפיצים (לחזקים יותר) או לא... ואם כן, האם זה משהו ששווה להביא מארה"ב, או שאצל כל קפיציש יש כאלה? האם הנעילה תעבוד כמו שצריך כמו שהיא? פשוט חשבתי לעצמי, שמקסימום אני אפוצץ את הנעילה עוד שנה שנתיים... לא נורא... אולי כבר אז אני אחשוב על סרנים חדשים, יחסי העברה וכ"ו. תודה רבה. שי. אגב, לגבי דטרויט משומש, האם כדאי בכלל לחשוב על זה? יש איך לבדוק אותו? מה המחיר הכדאי? שוב תודה.
הוספת תגובה
  • 1. פרסום 14 בנובמבר 2000 ב 07:28

שי, חלס עם ההיסטריה, אל תחליף

שי, חלס עם ההיסטריה, אל תחליף שום קפיצים. אם...פעם... תרגיש שהקפיצים נחלשו ואתה חייב להחליף אותם, אין שום בעיה למצוא קפיצים כאלה בארץ, יפתח ואני החלפנו קפיצים כאלה בלוקרייט משומש שהוא קנה והתקין. ודי עם השטויות. הלוקרייט לא מתפוצץ לא אצלי ולא אצל נמרוד ולא אצל רוני ולא אצל יפתח ולא אצל אף אחד שאני מכיר שנוסע עם צמיגים בגודל נורמלי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. שי ש 14 בנובמבר 2000 ב 07:36

אחח, חנן... אתה תמיד יודע מה ל

אחח, חנן... אתה תמיד יודע מה להגיד כדי להרגיע את המצב... אין ספק ששני לוקרייטים יעלו הרבה פחות. אגב, יכול להיות שראיתי פרסום בFour Wheeler האחרון על לוקרייט ב189$? כי אם כן... זה מאד מאד יפה! חוץ מזה חנן, ברור לך שאתה כורה לך בור כאן, כי אתה עלול למצוא את עצמך שותף להתקנה... :)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 14 בנובמבר 2000 ב 07:43

מה שראית בפור ווילר זה ''''הח

מה שראית בפור ווילר זה ''''החל מ189 דולר'''' הכוונה היא לנעילות של הסוזוקים שבחלק מהדגמים הן מסתמכות על גלגלי השיניים הצידיים המקוריים שבתוך הקייס ולכן הנעילה מגיעה עם פחות חלקים ויותר זולה עקב כך. זה לא רלוונטי אליך אלא אם כן תחליף סמוראי ואם זה מה שתעשה אז לא כריתי לעצמי בור כי אתה לא תקבל עזרה :-) ואגב, בשביל להחליף קפיצים ללוקרייט בסרני דנה אין צורך לפרק כלום חוץ ממכסה הדיפ'' כך שאם אתה ממש היסטרי אז אתה יכול לעשות את זה בכל טיפול 5000 מבחינתי. אידיוטי אבל מה איכפת לי שתעבוד קשה :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. ניר ל 14 בנובמבר 2000 ב 07:58

שי , אל תראה בדבריי כהמלצה להר

שי , אל תראה בדבריי כהמלצה להרכבת דטרויט לוקר במקום לוקרייט אלא יותר כהערה כללית . לתשומת לב כל מי שמתכוון לרכוש דטרויט לוקר - יש לי פרוספקט שלהם שמצויין בו דגם חדש שכולל אלמנט נוסף בין הסייד גירס שבא לבטל את תופעת הבקלש שזהו קול הנפץ המפחיד(כך מספרים) הנשמע מדי פעם , כך שיש לוודא בקניית נעילה חדשה שאכן מדובר בדגם החדש או לחילופין לשלם פחות עבור הישן .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. 4x4hotmail 14 בנובמבר 2000 ב 09:23

אין לי לוק רייט יש לי איזילוקר

אין לי לוק רייט יש לי איזילוקר הדטרויט ה''''חדש'''' הוא סופא לוקר והוא לא חדש יש לי כזה לפחות שנתיים מאחור. רוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. שי ש 14 בנובמבר 2000 ב 09:37

הוא נקרא אותו הדבר? דטרויט?

הוא נקרא אותו הדבר? דטרויט?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אמיר הסמוראי 14 בנובמבר 2000 ב 09:41

שייקה יא לחוץ תתקין לוקרייט ו

שייקה יא לחוץ תתקין לוקרייט וזהו אצלי זה עובד יופי עם הקפיצים המקוריים 189$ ב דזרט ראט תהיה בקשר אמיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. שי ש 14 בנובמבר 2000 ב 09:48

אמיר, ללא קשר להחלטה שלי... זה

אמיר, ללא קשר להחלטה שלי... זה שלסמוראי זה טוב אין ספק. אבל אל תשכח שיש קצת הבדל במשקל ובכוח בין סמוראי לCJ. בכל אופן... היום אני נוטה יותר לכיוון הLOCK RIGHT.. (עד שמישהו אחר יבוא וישגע אותי שוב)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. שי ש 14 בנובמבר 2000 ב 09:48

אמיר, ללא קשר להחלטה שלי... זה

אמיר, ללא קשר להחלטה שלי... זה שלסמוראי זה טוב אין ספק. אבל אל תשכח שיש קצת הבדל במשקל ובכוח בין סמוראי לCJ. בכל אופן... היום אני נוטה יותר לכיוון הLOCK RIGHT.. (עד שמישהו אחר יבוא וישגע אותי שוב)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אריק2 14 בנובמבר 2000 ב 09:48

שייקה, הייתי חייב לעשות את זה.

שייקה, הייתי חייב לעשות את זה...קודם כל אף אחד לא ענה לך לגביי המשומש (וחיכיתי...שיענו), שנית לדעתי הלוק רייט יספיק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. שי ש 14 בנובמבר 2000 ב 09:56

טוב חברים, אני באתר של Desert

טוב חברים, אני באתר של Desert Rat במרחק קליק אחד מהזמנה... רק נשאר לי לבדוק סופית את יחסי ההעברה... ואת הכתובת למשלוח... (פרט קטן)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אורח/ת 14 בנובמבר 2000 ב 10:09

תפסיקו כבר לקשקש בשכל! הרי

תפסיקו כבר לקשקש בשכל! הרי זה ברור שדיטריוט יש רק אחד...מה שהניסיון וההיסטוריה מוכיחה מבחינת אמינות לא ניתן למחוק ע''''י דעות ועיונות של אנשים. אם אמינות חשובה לך, והיא חשובה, אז רק דיטריוט מאחורה! מקדימה, תשים מה שאתה רוצה...באישורי. מקווה ששיגעתי אותך שוב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. פרסום 14 בנובמבר 2000 ב 10:11

שי, סביר שאתה לא צריך את העצה

שי, סביר שאתה לא צריך את העצה הזו ממני, אבל ליתר ביטחון, אל תפתח מכסה דיפ'' בשביל לזהות יחס העברה. הרם גלגל אחורי אחד באוויר ובדוק כמה סיבובים צריך לסובב את גל ההינע בשביל שהגלגל יסתובב שני סיבובים בדיוק. זה כמובן לא יתן לך תוצאה מדויקת אבל מכיון שיחסי ההעברה הרלוונטים בשוק הם בדידים ולא רציפים, לא תהיה לך בעיה לדעת על איזה יחס העברה קיים אתה נמצא. חוץ מזה שלא ראיתי באתר www.lockright.com שיש דגמים שונים של לוקרייט בהתאמה ליחסי העברה שונים. למיטב ידיעתי יחס ההעברה הוא רלוונטי בדגמים שמחליפים את הקייס כמו דטרויט לוקר וARB.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. שי ש 14 בנובמבר 2000 ב 10:15

נכון שדטרויט יש רק אחד. מצד ש

נכון שדטרויט יש רק אחד. מצד שני איך תתוכח עם הדוגמא של נמרוד למשל? ואפילו אם זה ישבר... נניח עוד איזה שנה... אז אני אלך ואקנה דטרויט... הלכו לי 250$... מבאס... נכון... אבל אין ספק שיש בזה הרבה פחות סיכון מבחינת הבאה לארץ, וזה חצי מחיר... שוב אני אומר... מקסימום אני אשלם את השכר לימוד של כולם כאן... וידעו כולם לא לשים לוקרייט על דנה44 לדרעון עולם!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. אורח/ת 14 בנובמבר 2000 ב 10:24

אז תשים איזי ותהיה ברכתי נתונה

אז תשים איזי ותהיה ברכתי נתונה לך... רק תזכור את השיחות הרבות שלנו על העומסים המופעלים על הציריה ואת המשפט הידוע של החוליה החלשה בשרשרת קובעת את חוזק המכלול כולו... ולגבי הדוגמא של נמרוד, אני אומר דבר לא רציונלי: כולנו יודעים שהסיקס זה אוטו מוזר, אוטו עם נשמה, יש כאלו שיתעלפו וישבעו שהדבר הזה זה האוטו הכי לא אמין בעולם ויש כאלו שיאמרו שהאוטו הזה הוא הכי הכי...אולי לנמרוד נפל סיקס שהוא תפוז, במובן של ההיפך מאוטו לימון, כלומר אוטו מוצלח... אני מבין את הבעיה שלך עם ההבאה לארץ, אבל אני מאמין שצריך לעשות את הדברים כמו שצריך ולא להתפשר... אם כבר החלטת על נעילות עכשיו, למרות שלדעתי לא בטוח שזה הדבר הראשון הנכון לעשות (יחסי העברה, סרנים וכו'') וזו האופציה היחידה שלך בנסיבות הקיימות אז לך על זה...ותהיה ברכתו של הרשבג נתונה לך העל מושב אופני היגואר קבריולט שלו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. אמיר הסמוראי 14 בנובמבר 2000 ב 10:59

רן, אני לא מבין אם כבר השבתת

רן, אני לא מבין אם כבר השבתת את הסופה, והחלטת למכור אותה לחלפים, אז למה שלא תמכור לשי את הנעילות ??? נ.ב. 500 ש''''ח, ואני לוקח את הריקארו בשביל איזק... :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. אורח/ת 14 בנובמבר 2000 ב 12:02

אני לא מוכר את הסופה, ולא מפרק

אני לא מוכר את הסופה, ולא מפרק אותה. היא במצב מכני מצויין ויכולה גם לנסוע. למזלי, לא קרה שום דבר מעבר לפחחות... אין לי ריקארו אלא ספרקו אינדי פרו, ואל תעז להשוות בין הזבל הזה לכיסאות המדהימים שלי. אם תשים כיסא ספרקו בנמלה שלך תצטרך להוריד את הגג, זה גדול מדי... ולבסוף, תתרכז במה שדיברנו ותפסיק לשוחח בפורום ולבכות שאין לך זמן אחרת אני מגיע למבשרת ועורך לך טיפול 4X4 הסופה אולי תפסה תנומה אבל הזעם נותר כשהיה!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 18. שי ש 14 בנובמבר 2000 ב 12:16

תודה... לגבי הדגמים, נראה שיש

תודה... לגבי הדגמים, נראה שיש רק אחד לדנה 30 אבל יש מספר לדנה 44... מצורף צילום מסך שממחיש בצורה גרפית נפלאה את הדילמה שלי. איזה מהם אני בוחר? (אגב רן, מילאת אותי בהשראה... וגם אני נסעתי באופני הראלי בעלי בולם גז קדמי כפול שלי...)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 19. פרסום 14 בנובמבר 2000 ב 12:28

אתה הולך על ה1410 זה שהולך עם

אתה הולך על ה1410 זה שהולך עם ציריות שבקצה שלהן יש 30 שיניים, זה מה שיש בדנה44 המאוחרים וזה כנראה, גם מה שיש אצלך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 20. פרסום 14 בנובמבר 2000 ב 12:31

אופס...2410

אופס...2410

הוספת תגובה צטט והגב
  • 21. שי ש 14 בנובמבר 2000 ב 12:47

אתה בטוח? כלומר אני יכול להזמי

אתה בטוח? כלומר אני יכול להזמין?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 22. פרסום 14 בנובמבר 2000 ב 12:54

שי, 99.99999999 אחוזים שאני צו

שי, 99.99999999 אחוזים שאני צודק, אבל אם תנסה להפיל עלי את עלות הלוקרייט במקרה של טעות כמובן שאני אתכחש :-) אל תסמוך עלי, תרים טלפון לינוביץ'' ואם הם לא עסוקים באותה דקה שהתקשרת אליהם הם יענו לך בשמחה על השאלה. בדוק!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 23. אבי.ש 14 בנובמבר 2000 ב 23:14

שיי יש לי 2 נעילות גירלס לדנה

שיי יש לי 2 נעילות גירלס לדנה 44 ולדנה 30 אם אתה מעוניין תיתקשר אליי אני יתקין לך אותם על הגיפ

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול