שאופנוא אנדורו יגיע אליהם. שטח זה לא רק דיונות ושבילים ועליות ג'יפים טחונות. בואו פעם אחת לגיחת אנדורו אתגרית ותבינו מה זה עבירות ואתגרים. אין מה להשוות... נקיקים והרים ושפועי צד ששום רכב מלבד אופנוע לא יגיע אליהם. את הקפה נשאיר לשמנים בג'יפים, תודה
שאופנוא אנדורו יגיע אליהם. שטח זה לא רק דיונות ושבילים ועליות ג'יפים טחונות. בואו פעם אחת לגיחת אנדורו אתגרית ותבינו מה זה עבירות ואתגרים. אין מה להשוות... נקיקים והרים ושפועי צד ששום רכב מלבד אופנוע לא יגיע אליהם. את הקפה נשאיר לשמנים בג'יפים, תודה
סוף סוף משהו מבין עניין
אמנם על טעם וריח אין על מה להתווכח ומסקנות המבחן הן אישיות. אבל מכיוון שיש כבר מגיב ראשון למסקנה - גם אני יכול לכתוב - אין תחליף לאופנוע בשטח! אופנוע הוא הגמל העכשוי איתו אפשר להגיע בנוחות ובמהירות לכל מקום בשטח והוא הכלי היחיד (לטעמי) שנותן את החיבור הטוב ביותר לטבע מבין כל המכונות המודרניות (וזה מבלי לכתוב על הליכה ברגל).
אין על אופנוע שטח ל..שטח !
שום 4 גלגלים בכל תצורה שהיא לא תחליף את האדרנלין שאופנוע שטח נותן. גם לא תתקרב לכך אפילו. שבתות ארוכים על גבי גי'פים וטרקטורונים הבהירו לי זאת יפה מאוד. דו גלגלי זה הדבר. כל השאר אלו סתם WANNABE'S :)
הלו, להרגע שם כל אנשי הדו-גלגליים
אכן, המסקנות אישיות, אבל אי אפשר להתווכח עם הקביעה החד משמעית אודות המקום לפקל קפה רני
אבל זה ברור שרק דו גלגלי יכול
אני בעל ג'יפ ואופנוע שטח,על טרקטורון גם רכבתי,אני מוכרח להדגיש שחגב שטח זה נושא אחר לגמרי,רצוי דו פעימתי. למרות שמי שאוהב שטח אז שלשתם בשבילו זה שטח,שטח,שטח...
כתבה ברמה גבוהה
סחטיין עליכם 4X4 סוף סוף כתבה מושקעת . גם טונה מלל , תמונות ברמה וסרטון ערוך לתפארת קולסי ישראל. המשיכו כך.
יפה מאוד
well done!
אחלה כתבה ,נהנתי, כן ירבו!
תודה רבה כתבה מצוינת
כן ירבו
אין כמו טרקטורון
אין כמו טרקטורון, כדי לסחוב את הציוד וערכת הקפה לטיול אופנועים...
טרטורון/אופנוע זה לאנטיפטים
כמסתכלים על התמונה הכוללת אין על ג'יפ מסיבה ברורה: 1.הוא יעיל לא רק בשטח אלא גם על כביש וכו'. 2.הוא מאפשר לצאת לטייל עם חברים גם אם אין להם ג'יפ או אופנוע/טרקטורון וכך להנות יחד ולא לבד..
בשטח אין על טרקטורון....
ג'יפ זה לזקנים שמנים. ואופנוע זה כיף אבל סיכון. טרקטורון רציני ולא פולאריס כי זה כבר ידוע שפולאריס גרועים. טרקטורון ספורטיבי ומהיר יותר טוב מכל אופנוע וג'יפ.
אחלה כתבה וסרטון
נשמע טוב אבל לא יורד
חולה שטח
רכבתי על הכל, התחושות, האדרנלין רמת הריכוז הגבוהה הנדרשת ברכיבה על טרקטורון, אין לה תחליף. מצאתי עצמי נהנה מאוד מטרקטורון.
כול כלי וההנאה שלו
אבל הטרקטורן לדעתי נותן את הכול מכול
זקן ושמן
בתור זקן ושמן אני נהנה מכל רגע בג'פ או בטנדר כיום, העיקר שאין לי אף עצם שבורה בגוף. כמו שאני רואה את רוכבי האופנועים,הרבה אתם לא רואים מהשטח חוץ מהשביל עצמו. יובל נ.ב תמתנו את התגובות האינפנטיליות שלכם,כדי שיקחו אתכם ברצינות.
השילוב האולטימטיבי, תומקר!
גם נותן אדרנלין, גם מגהץ טוב, גם בטיחות מוחלטת ,גם גג להגנה ממזג האויר וגם מקום למזנון קפה קטן מאחור.
טיול בזוג במהירות של טרקטורון והבונוס שתמיד אפשר לעלות על הכביש ולהגיע בנסיעה הביתה (להוסיף לחץ אויר ולתת בגז- עם הדגם עם המנוע הסיני נמדד לי 100- ולכן מהירות שיוט 85-90 שעל הספידומטר של התומקר זה 75) !
נסו ותיהנו
אולי זקן אבל...
לפני בערך שנה אברתי לג'יפ (סופה) וזה אחרי 12שנים שטיילתי על טרקטורון פולריס שבניגוד למה שנכתב באחת התגובות הקודמות לא עשה בעיות בכלל וחוץ מצמיגים וברז דלק לא השקעתי בו אגורה במהלך 11 שנים שבהם טיילתי הרבה! עכשיו אני מטייל בג'יפ ואפשר לקחת גם ציוד רב וכן להתפנק (זו לא מילה גסה) וגם את זוגתי שקודם לא יכלה להשתתף בחוויות שלי ואולי אני יחסית זקן (48) אבל בטח לא שמן וממשיך לטייל ולהנות כשטח !!!