שאלה נוספת - מוסך סוזוקי בחיפה
שאלה נוספת - מוסך סוזוקי בחיפה אני רוצה לעשות טיפול עמוק לאוטו איפה כדאי ללכת בחיפה ? או בעצם אולי כדאי לבד ? יש לי נסיון במכונאות מאופנועים לא ממכוניות. אני לא יודע איפה צריך לגעת שמנים בדיפרנציאלים/בגיר/טרנבספר/חיזוקים/שימונים/אולי להחליף חלקים ????????? תודה
גיא, לגבי טיפולים, בכל מקרה הי
גיא, לגבי טיפולים, בכל מקרה הייתי ממליץ לך לעבוד לבד, ואם יש לך ניסיון על אחת כמה וכמה. קנה ספר טיפולים לסמוראי של ''''היינס'''' ניתן למצוא כזה באוטו דיפו, ואם לא אז ב''''אמזון'''' או ב''''היינס'''' עצמה. עלות 110-140 ש''''ח. עבוד מסודר , סגור ברגים לפי המומנטים הכתובים בספר, עבוד צמוד עם ידית מומנט, זה קריטי במנועי אלומיניום, קל מאוד לחרוש הברגות, אבל אם עבדת על אופנועים יפניים אז אתה בטח מכיר את הבעייה הזו. בהצלחה! לגבי הCB אז למטב ידיעתי הוא לא חוקי, אבל WHO CARES? אתה יכול לקנות מכשירים משומשים כאלה בארץ ואז ענין ההברחה בכלל לא נוגע אליך ואתה יכול גם להביא במזוודה כמו שמישהו כאן דיווח לפני כמה זמן, המוכסים ראו את המכשירים ואפילו לא בדקו מה הם.
הצילו .... יש באמזון חמש מילי
הצילו .... יש באמזון חמש מיליון ספרים לסוזוקי ... איך אני יודע מה אני צריך ? איזה ספר טוב ? הם בסביבות 16 דולר. ואגב אם מישהו רוצה להשתתף בקניה זה יכול להוזיל את המחירים.
זה מה שאתה צריך
זה מה שאתה צריך
תודה חנן- ראיתי את הספר האם ז
תודה חנן- ראיתי את הספר האם זה בטוח להזמין ספר מאמזון בדרך האינטרנט ? מישהו ניסה את זה ?
כן, אני הזמנתי מהם כבר לא מעט
כן, אני הזמנתי מהם כבר לא מעט פעמים.
טוב הזמנתי עכשיו צריכים לחכות
טוב הזמנתי עכשיו צריכים לחכות. תודה לחנן וכולם.