זאביק, שמעתי שפתרון זה נמצא במ
זאביק, שמעתי שפתרון זה נמצא במקומות רבים בארצנו, ושיש שריקה מיוחדת שמסמנת לו לבוא...ואת השריקה הזו יודעים אנשים ספורים (2) אגב, סלחת לי על הנס קפה ?
אני סלחתי, אבל הפק''''ל קפה מצ
אני סלחתי, אבל הפק''''ל קפה מצפה להתנצלות הולמת בצורת קופסת איחסון יפה או עוגה טובה בטיול הקרוב.
תראה, תשמע...תראה, תשמע...אין
תראה, תשמע...תראה, תשמע...אין לי שוב בעיה להביא עוגה...אבל מה יגידו אז ? שאתה כבר לא אחראי על העוגות ?
העוגה שתביא היא רק בשבילי. לכ
העוגה שתביא היא רק בשבילי. לכל השאר אני אדאג. (ורצוי מאוד שהעוגה תהיה מאוד טעימה).
זאביק, אם אפשר להלוות ממך את ה
זאביק, אם אפשר להלוות ממך את הג''ק ליום-יומיים אני אודה לך. כרגע אני בלי הי-ליפט וזה יכול לעזור לי מאד... אריק מה עם המשחקים שלי? שלחתי לך רשימה לדוא''''ל
זאביק, בפעם הבאה, אני אביא עוג
זאביק, בפעם הבאה, אני אביא עוגה - רק בשבילך... רן...עכשיו אני עדיין בעבודה (ואתם שואלים מה אני עושה כל היום), אתמול הגעתי הביתה ב12:00 ... זמן...זמן אל תדאג, אם זה רק ה4X4 EVO אז הוא מוכן, ואם זה האחרים, לאט לאט יהיה הכל
אריק ... ומה איתי ? אתה מקפ
אריק ... ומה איתי ? אתה מקפח אותי קשות ! אגב יש לי בבית isdn 128k .... ואני יכול לסייע בעניינים ...
זאייביק דאס איסט א גרויסע שווי
זאייביק דאס איסט א גרויסע שווינאראיין דאס איסט און קטסטרופיק גיפריגטה שייסה איח וויל א גוריסע ציצקאעלאח , נישט און היי ליפט דנקה פיל מאל... מיין הר
אמיר...שיין אינגלה, הנעבורה לי
אמיר...שיין אינגלה, הנעבורה ליידיש ? עופר, מחר, יום שישי - נדבר על הכל.