פורומים

- שטח 4x4

.שלדות צבאיות

15 בנובמבר 2000 ב 18:43 11 תגובות 509 צפיות אורח/ת
האם נכונה השמועה על רכבים צבאיים שפוזרו בדרום בתור מטרות?! מי יודע היכן הם פזורות? אולי אפשר לפרק משהו מעניין
הוספת תגובה
  • 1. ביני 15 בנובמבר 2000 ב 17:01

איזה חלקים אתה מחפש?? כל אזור

איזה חלקים אתה מחפש?? כל אזור והחלקים שלו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 15 בנובמבר 2000 ב 18:45

חלקי נ''''נים סרנים

חלקי נ''''נים סרנים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ביני 15 בנובמבר 2000 ב 18:48

יש מצבור של ווגונירים שהיו אמב

יש מצבור של ווגונירים שהיו אמבולנסים. יש סרנים.יש מנועים,יש הכלללל.. יש לך GPS?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 15 בנובמבר 2000 ב 18:54

אין לי GPS אבל תן כיוון אני אג

אין לי GPS אבל תן כיוון אני אגיע

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. ביני 15 בנובמבר 2000 ב 19:07

מכיר את הדרך מנחל פאראן להר כר

מכיר את הדרך מנחל פאראן להר כרכום?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 15 בנובמבר 2000 ב 19:13

כן!? דרך אגב המקום מגודר או פ

כן!? דרך אגב המקום מגודר או פתוח לכול

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. ביני 15 בנובמבר 2000 ב 19:20

זה שטח אש..המקום לא מגודר.אבל

זה שטח אש..המקום לא מגודר.אבל חבוי בתוך עמק נעלם.. שאתה נוסע על הדרך מהפארן לכרכום..בנ.צ.960217 / 125223 עליך לפנות דרומה דרך שכמעט בלתי נראת...תכנס ביין הגבעות..ותראה אותם פזורים בשטח...האמת שמזמן לא הייתי שם...אבל בטוח שאת החלקים שאתה מחפש תמצא. תיזהר לא בימי שישי... תיקח הרבה שמן חלודה.הרבה סבלנות, ואיזה כבל גרירה חזק (להפוך על מנת לפרק) בהצלחה.. ו ב ז ה י ר ו ת!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 15 בנובמבר 2000 ב 19:24

למה לא בימי שישי? אפשר להגיע

למה לא בימי שישי? אפשר להגיע לשם עם טנדר 2 על 4

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. ביני 15 בנובמבר 2000 ב 19:30

בימי שישי לפעמים יש פעילות....

בימי שישי לפעמים יש פעילות....תזהר מאוד. טנדר2*4 לבד,, אפשר אבל רק מכיוון כביש הגבול המיצרי. אל תכנס לאזור ברכב בודד, בעיקר לא 2*4 עלול להישאר שם.(ואז אני אבוא לקחת את החלקים של הרכב שלך)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. נמרוד 15 בנובמבר 2000 ב 19:42

אבישי אהלן! השלדות שנתקלתי בה

אבישי אהלן! השלדות שנתקלתי בהן עד היום בשטחי האש והן רלוונטיות הן ננ ישנים וואגונירים ישנים. יש להם סרנים מסוג דנה 60 ו70, ו44 ו60 קדמיים, אבל ישנים מאד. כלומר גם אם אתה נופל על שלדות ''''טריות'''' הסרנים הם מיושנים, הקדמיים הם עם closed knuckles למשל. בסיקסים לא נתקלתי אף פעם, כנראה שצה''''ל מעדיף למכור אותם. ננ חדישים יותר עם סרן 44 קדמי ''''מודרני'''' עדיין לא ראיתי (מישהו מכיר?) . מה כן יש ואיפה? בשטחי האש של שבטה, ממש דרומית לחורבות העיר הנבטית, יש ננבולנסים. במטווח של חיל האויר ליד נחל צין יש ננ עתיקים, וואגונירים, די ישנים, אבל יש זחלדי''''ם טריים מהימ''''ח, ויש שם למשל מתקוני ג''ריקנים מצוינים, ראה כתבה שלנו פה באתר מלפני כחודש. במטווח הגדול של חיל האויר בנחל פארן, יש המון דברים מכל הסוגים כולל מטוסי סקיהוק, אני חושב שלזה התכוון ביני. בדרכים שבין מפער ערוד דרומה להר כרכום יש ננ''''ים שהיו חדשים פעם אחרונה שהייתי אבל זה היה מזמן . בשטחי אש של טנקים, כלומר במדבר יהודה ובדרום הרחוק (אזור הנחלים הגדולים) רוב המטרות הם טנקים ורק''''ם ולא רכב רך. ברמת הגולן אני לא כל כך מכיר. המטווחים הגדולים של חיל האויר שציינתי הם המקום לחפש דברים מעניינים. אם תרצה אוכל מחר לשלוף נ.צ. של המקומות הספציפיים שאני מכיר. הבעייה שצריך לתפוס מטרות חדשות, לפני שמכסחים אותם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. ביני 15 בנובמבר 2000 ב 20:09

נמרוד,, לא לאלא התכוונתי......

נמרוד,, לא לאלא התכוונתי......האזור של הסקהוקים הופצץ לגמרי. אני מדבר על ווגונירים אמבולנסים שהגיעו למקום בנסיעה!!!!! אזור שלא עובדים על ''''רטוב''''

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול