אבל למה לא אמרת? הסופה הובא
אבל למה לא אמרת? הסופה הובאה אתמול לחניה שלי אחר כבוד והכנסתי אותה בנסיעה...אחחחח... איזו צמרמורת של הנאה. אני יודע שבעוד 6 שבועות, כשאני אכניס אותה לפחחות, או בעצם כשאני אוציא אותה מהפחחות תהיה הנאתי כפולה ומכופלת... מסכן הסיקס, ואם תרצה ,ניסע לבקר אותו באופניים...:(
אנחנו ממש נשמעים עלובים, לא?
אנחנו ממש נשמעים עלובים, לא? יאללה, מתי עושים טיול אופניים? האמת שאני מניח שהג''יפ כבר מוכן... צריך לדבר עם אילן (אגב, אם יוצא לך להיות אצל אילן, אז תרגיש חפשי לקחת משם את הג''יפ) את הסופה לקחת בנסיעה? או על גרר?
אהלן שי אם איני טועה בפעם האח
אהלן שי אם איני טועה בפעם האחרונה שצילצלתם אמרתם כי כל פעם שהוזכר שמי היא התחילה לנסוע. מה זה כבר לא עובד? מאיר
כדי למנוע עימותים עם שלטונות ה
כדי למנוע עימותים עם שלטונות החוק(אין שמשה קדמית( החלטתי להביא אותה על גרר... ד''''א ב 5 שלי הייתי נוסע עם שמשה למטה ומשקפי אבק גדולים, וזה פשוט תענוג אדיר וגם קצת קשה לי לשמוע עד היום....:)
מאחר ואין השבת ג''יפ (התחייבות
מאחר ואין השבת ג''יפ (התחייבות משפחתית) וזרקתם כפפה אני מרים.. מה דעת הצדיקים על טיול אופניים קליל, בשבת בבוקר, בהרי ירושלים? יאללה לפלפים, להרשם למטה...
חה חה חה אנשים...אני נעול - וי
חה חה חה אנשים...אני נעול - ויוצא לבדוק. את האמת, בדיקה קטנה כבר נעשתה בבור בראשל''''צ..עובד
מזל טוב , בן אדם... תתכונן
מזל טוב , בן אדם... תתכונן לחיים חדשים. עוד מעט קט ותתחיל לדבר על נעילה קדמית :))))
תודה תודה...אבל לא תודה, אין ל
תודה תודה...אבל לא תודה, אין לי כסף, עוד לא, נבדוק קודם את המגבלות ככה. בכל אופן, עשיתי היום סיבובון בדיקה, וזה נראה אחלה ! ;-))