פורומים

- שטח 4x4

רן, דיווח על סופת הזעם.

16 בנובמבר 2000 ב 11:17 8 תגובות 503 צפיות שי ש
אהלן רן, רק רציתי להגיד לך שהשארתי לסופה חברה... הCJ המוריק שלי יושב שם והם יכולים לנזול אחד על השני.. אגב, הסופה נוסעת כבר. אני יודע, היא נסעה גם קודם, רק שעכשיו נראה לי שעם רדיאטור (למרות שלא בדקתי בוודאות) ועוד משהו, תזכיר לי בבקשה לבקש ממך משהו בפעם הבאה שאנחנו מדברים.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 16 בנובמבר 2000 ב 11:18

אבל למה לא אמרת? הסופה הובא

אבל למה לא אמרת? הסופה הובאה אתמול לחניה שלי אחר כבוד והכנסתי אותה בנסיעה...אחחחח... איזו צמרמורת של הנאה. אני יודע שבעוד 6 שבועות, כשאני אכניס אותה לפחחות, או בעצם כשאני אוציא אותה מהפחחות תהיה הנאתי כפולה ומכופלת... מסכן הסיקס, ואם תרצה ,ניסע לבקר אותו באופניים...:(

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. שי ש 16 בנובמבר 2000 ב 13:13

אנחנו ממש נשמעים עלובים, לא?

אנחנו ממש נשמעים עלובים, לא? יאללה, מתי עושים טיול אופניים? האמת שאני מניח שהג''יפ כבר מוכן... צריך לדבר עם אילן (אגב, אם יוצא לך להיות אצל אילן, אז תרגיש חפשי לקחת משם את הג''יפ) את הסופה לקחת בנסיעה? או על גרר?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. 1שלום 16 בנובמבר 2000 ב 15:07

אהלן שי אם איני טועה בפעם האח

אהלן שי אם איני טועה בפעם האחרונה שצילצלתם אמרתם כי כל פעם שהוזכר שמי היא התחילה לנסוע. מה זה כבר לא עובד? מאיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 16 בנובמבר 2000 ב 15:43

כדי למנוע עימותים עם שלטונות ה

כדי למנוע עימותים עם שלטונות החוק(אין שמשה קדמית( החלטתי להביא אותה על גרר... ד''''א ב 5 שלי הייתי נוסע עם שמשה למטה ומשקפי אבק גדולים, וזה פשוט תענוג אדיר וגם קצת קשה לי לשמוע עד היום....:)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אמיר הסמוראי 16 בנובמבר 2000 ב 17:46

מאחר ואין השבת ג''יפ (התחייבות

מאחר ואין השבת ג''יפ (התחייבות משפחתית) וזרקתם כפפה אני מרים.. מה דעת הצדיקים על טיול אופניים קליל, בשבת בבוקר, בהרי ירושלים? יאללה לפלפים, להרשם למטה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 16 בנובמבר 2000 ב 19:10

חה חה חה אנשים...אני נעול - וי

חה חה חה אנשים...אני נעול - ויוצא לבדוק. את האמת, בדיקה קטנה כבר נעשתה בבור בראשל''''צ..עובד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 16 בנובמבר 2000 ב 20:21

מזל טוב , בן אדם... תתכונן

מזל טוב , בן אדם... תתכונן לחיים חדשים. עוד מעט קט ותתחיל לדבר על נעילה קדמית :))))

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אריק2 16 בנובמבר 2000 ב 22:58

תודה תודה...אבל לא תודה, אין ל

תודה תודה...אבל לא תודה, אין לי כסף, עוד לא, נבדוק קודם את המגבלות ככה. בכל אופן, עשיתי היום סיבובון בדיקה, וזה נראה אחלה ! ;-))

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול