פורומים

- שטח 4x4

כתבה מעניינת....

07 בדצמבר 2004 ב 15:49 8 תגובות 130845 צפיות צחי_ע

למרות שאני לא אקנה את אחד מהרכבים האלה(עסקי ברכבי שטח יותר רציניים), הכתבה עשויה בכתיבה יפה וצבעונית, גם שמתי לב לזה לאחר שעשיתי מנוי... המשיכו כך!

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. amos57 29 בדצמבר 2004 ב 15:24

רקסטון

ג'יפאים מנוסים פחדו בהתחלה לצרף אותי לטיול כי הג'יפ נראה ''צפוני'', לאחר מעברים בתנאים קשים כולם אמרו פה אחד שהרקסטון שיחק אותה BIG TIME

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מלך השטח 24 בינואר 2005 ב 16:02

בעית בלמים בטראקאן\מבלי ליפגוע בזכויות

חברים הכתבה מענינת מאוד אך ברצוני לומר לכם שברשותי גייפ טראקן ואני לא ממליץ לאף אחד ליקנות אותו....לאחר מספר לא רב של קילומטרים ניתגלתה לי תקלה חמורה במערכת הבלמים ...דוושה נופלת כאשר תילחצו בלימת חרום הרכב לא עוצר.....גם בחברה לא יודעים לטפל בבעיה וישלכו אותכם מאיש לאיש ויטרטרו אותכם רבות אך ללא פתרון ראו הוזהרתם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מלך השטח 24 בינואר 2005 ב 16:05

היזהרו מיונדאי

הטראקן לא אמיןבגרוש מערכת בלמים כושלת בחרום.....הישמרו לנפשותיכם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מארון 28 בינואר 2005 ב 12:25

טראקאן

ברשותי טראקאן 2003 נסעתי ב2.5 שנים כ- 140000 ק''מ רכב מצויין גם בכביש וגם בשטח ( עם מערכת הגבהה) הטראקאן עובר קטעים גם שרכב בעלות של 300,000 ש''ח עובר ממליץ לטראקאן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. mor y 20 ביוני 2005 ב 16:50

הטרקאן מעולה ולא פחות

אני נוסע זה זמן רב עם טרקאן הקודם היה 2003 וכיום 2006 .הרכב מעולה גם בשטח וגם בכביש .השרות של יונדאי נפלא. לא היו בעיות מיוחדות ברכב כלל במשך 3 שנים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. moshikob 11 בנובמבר 2006 ב 19:23

טראקן זה חיית שטח

ברשותי טראקן 2004 עם צמיגי חצי חצי הגבההות מיגון ועוד תוספות ותדעו לכם שזה חיית שטח למרות שאין לו נעילות צריך לינסוע בתנופה ורק שתדעו עליתי איתו את ורדית עשוש הר כיפה ויאיר ואני אכשיו מוכר אותו ב-150000 עשה 82000 קילומטר יפה מאוד לבן ושמור

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image קוול 31 בינואר 2010 ב 01:09

טראקן רכב שטי קשוח ומעולה

למרות שיש ברשותי קינג אני אומר לכם שיונדאי טראקן אחלה רכב ממש חזק וקשוח מאוד בשטח זקוק להגבהה ומיגון וזהו עובר הכל ואומר לכם כמה פעמים חבר שלי עבר מיכשולים ואני עם הקניג לא עברתי וגם ניסן לא הצליחה לעבור בקיצר ממליץ בחום אחלה רכב שטומ מעולה !!!שנה שעברה היה בצפון תחרות רכבי שטח ויונדאי טראקן זכה במקום 1
    יש כבוד לטראקן ושלא נדבר על שוק !!! מ"1 רכב שטח חזק ואמין וטוב !!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image ישראל אמיר 31 בינואר 2010 ב 07:19

כתבה מעניינת....

ברשותי רכב יונדאי טראקן 2006
    הרכב ממוגן מוגבה ובעל שתי נעילות דיפרנציאל=קדמי ואחורי
    עבירות מעולה  בכל שטח -בלשון המעטה .
    לכל מי שמקטרג על הרכב -מוטב שינצור לשונו

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול