למרות שאני לא אקנה את אחד מהרכבים האלה(עסקי ברכבי שטח יותר רציניים), הכתבה עשויה בכתיבה יפה וצבעונית, גם שמתי לב לזה לאחר שעשיתי מנוי... המשיכו כך!
למרות שאני לא אקנה את אחד מהרכבים האלה(עסקי ברכבי שטח יותר רציניים), הכתבה עשויה בכתיבה יפה וצבעונית, גם שמתי לב לזה לאחר שעשיתי מנוי... המשיכו כך!
רקסטון
ג'יפאים מנוסים פחדו בהתחלה לצרף אותי לטיול כי הג'יפ נראה ''צפוני'', לאחר מעברים בתנאים קשים כולם אמרו פה אחד שהרקסטון שיחק אותה BIG TIME
בעית בלמים בטראקאן\מבלי ליפגוע בזכויות
חברים הכתבה מענינת מאוד אך ברצוני לומר לכם שברשותי גייפ טראקן ואני לא ממליץ לאף אחד ליקנות אותו....לאחר מספר לא רב של קילומטרים ניתגלתה לי תקלה חמורה במערכת הבלמים ...דוושה נופלת כאשר תילחצו בלימת חרום הרכב לא עוצר.....גם בחברה לא יודעים לטפל בבעיה וישלכו אותכם מאיש לאיש ויטרטרו אותכם רבות אך ללא פתרון ראו הוזהרתם
היזהרו מיונדאי
הטראקן לא אמיןבגרוש מערכת בלמים כושלת בחרום.....הישמרו לנפשותיכם
טראקאן
ברשותי טראקאן 2003 נסעתי ב2.5 שנים כ- 140000 ק''מ רכב מצויין גם בכביש וגם בשטח ( עם מערכת הגבהה) הטראקאן עובר קטעים גם שרכב בעלות של 300,000 ש''ח עובר ממליץ לטראקאן
הטרקאן מעולה ולא פחות
אני נוסע זה זמן רב עם טרקאן הקודם היה 2003 וכיום 2006 .הרכב מעולה גם בשטח וגם בכביש .השרות של יונדאי נפלא. לא היו בעיות מיוחדות ברכב כלל במשך 3 שנים.
טראקן זה חיית שטח
ברשותי טראקן 2004 עם צמיגי חצי חצי הגבההות מיגון ועוד תוספות ותדעו לכם שזה חיית שטח למרות שאין לו נעילות צריך לינסוע בתנופה ורק שתדעו עליתי איתו את ורדית עשוש הר כיפה ויאיר ואני אכשיו מוכר אותו ב-150000 עשה 82000 קילומטר יפה מאוד לבן ושמור
טראקן רכב שטי קשוח ומעולה
למרות שיש ברשותי קינג אני אומר לכם שיונדאי טראקן אחלה רכב ממש חזק וקשוח מאוד בשטח זקוק להגבהה ומיגון וזהו עובר הכל ואומר לכם כמה פעמים חבר שלי עבר מיכשולים ואני עם הקניג לא עברתי וגם ניסן לא הצליחה לעבור בקיצר ממליץ בחום אחלה רכב שטומ מעולה !!!שנה שעברה היה בצפון תחרות רכבי שטח ויונדאי טראקן זכה במקום 1
יש כבוד לטראקן ושלא נדבר על שוק !!! מ"1 רכב שטח חזק ואמין וטוב !!!!
כתבה מעניינת....
ברשותי רכב יונדאי טראקן 2006
הרכב ממוגן מוגבה ובעל שתי נעילות דיפרנציאל=קדמי ואחורי
עבירות מעולה בכל שטח -בלשון המעטה .
לכל מי שמקטרג על הרכב -מוטב שינצור לשונו