אהלן ערן שמע, מכונאי גדול א
אהלן ערן שמע, מכונאי גדול אני לא... אבל אם וזה אם גדול אתה פוסל בעיה כלשהיא במנוע עצמו (אתה אומר שבתנועה האוטו לא מתחמם) אז אין ברירה אלא להסיק שהמאורר שלך דפוק. בזמנו היה לי מאורר עם 4 כנפיים מקורי מינוביץ והמנוע התחמם. החלפתי למאורר עם 5 או 6 כנפיים והאוטו הפסיק להתחמם. מדובר כמובן על הימים שבהם הייתי בעלים מאושר של סיקס.
ועוד משהו מניסיוני...אל תפסול
ועוד משהו מניסיוני...אל תפסול את ההנחה שהשעון חום שלך דפוק... בזמנו היה לי גם מצב כזה שהשעון חום תפקד בהתאם למהירות הסיבוב של האלטרנטור...
יש לי שאלה. צינור שיוצא ממשאבת
יש לי שאלה. צינור שיוצא ממשאבת המים אל מפזר החום בקבינה וממנה את סעפת היניקה וחזרה למשאבה.. האם סתימה שרדיאטור של מפזר החום יכול לגרום לחוסר זרימת מים בסעפת ומכך לבעיות החימום?? אני פשוט ניתקתי את החימום וחיברתי ישירות לסעפת היום ואני חושב שהמנוע מתחמם פחות אם כי עדיין מעט מתחמם. אני חושש שהזזת הרדיאטור אחורה הורידה את יעילות הקירור משום שהרדיאטור רחוק מהאוויר החיצוני ומקבל יותר חום מתא המנוע אולי. בכל אופן, הסבר על משמעות מעבר המים בסעפת היניקה יעזור.
ערן אם הרכב לא מתחמם בנסיעה זה
ערן אם הרכב לא מתחמם בנסיעה זה בעקבות אויר מגח כנראה שבכל זאת הבעיה או במשאבת המיים (למרות שלא נוזלת ) או המאוורר אז בהצלחה
מה יכול להתקלקל כבר במשאבת המי
מה יכול להתקלקל כבר במשאבת המים?? בהנחה שהמניפות לא סתומות בליכלוך או אכולות המשאבה צריכה להיות תקינה נכון?