פורומים

- שטח 4x4

מערכת קירור בסיקס

17 בנובמבר 2000 ב 14:35 5 תגובות 492 צפיות אורח/ת
חברים, אני בטח כבר מעצבן אותכם, אבל הבעיה שלי עדיין נישארה ואני חייב לקבל תשובות חדשות. הבעיה היא התחממות המנוע בעמידה במקום בג'יפ סיקס. מה שכבר נעשה ברכב הוא, ניקוי מקצועי לרדיאטור ושיפוץ. ניקיתי את הלכלוף ממערכת המים עם צינור בלחץ, הטרמוסטט תקין (בנסיעה בתנועה הרכב לא מתחמם), המאוורר פועל בצורה תקינה ועושה הרבה רוח בסיבובי סרק, המנוע פועל בצורה חלקה, פקק מים חדש ותקין (אין הצתברות לחץ במערכת ולא חסרים מים ככל הנראה כבר כחודש) צינורות מים ראשיים חדשים ותקינים, משאבת מים לא נוזלת ולא מרעישה. לאחרונה שמתי לב שהמנוע עם הגיר לא ממוקמים בדיוק במקומם וכל היחידה נמצאת כמה סנטימטרים אחורה. המאוורר היה דיי רחוק מהרדיאטור ולכן קרבתי את הרדיאטור ועדיין הוא מתחמם. אם מישהו יאיר את עיניי עם משהו חדש אהיה אסיר תודה.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 17 בנובמבר 2000 ב 16:05

אהלן ערן שמע, מכונאי גדול א

אהלן ערן שמע, מכונאי גדול אני לא... אבל אם וזה אם גדול אתה פוסל בעיה כלשהיא במנוע עצמו (אתה אומר שבתנועה האוטו לא מתחמם) אז אין ברירה אלא להסיק שהמאורר שלך דפוק. בזמנו היה לי מאורר עם 4 כנפיים מקורי מינוביץ והמנוע התחמם. החלפתי למאורר עם 5 או 6 כנפיים והאוטו הפסיק להתחמם. מדובר כמובן על הימים שבהם הייתי בעלים מאושר של סיקס.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 17 בנובמבר 2000 ב 16:07

ועוד משהו מניסיוני...אל תפסול

ועוד משהו מניסיוני...אל תפסול את ההנחה שהשעון חום שלך דפוק... בזמנו היה לי גם מצב כזה שהשעון חום תפקד בהתאם למהירות הסיבוב של האלטרנטור...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 17 בנובמבר 2000 ב 19:42

יש לי שאלה. צינור שיוצא ממשאבת

יש לי שאלה. צינור שיוצא ממשאבת המים אל מפזר החום בקבינה וממנה את סעפת היניקה וחזרה למשאבה.. האם סתימה שרדיאטור של מפזר החום יכול לגרום לחוסר זרימת מים בסעפת ומכך לבעיות החימום?? אני פשוט ניתקתי את החימום וחיברתי ישירות לסעפת היום ואני חושב שהמנוע מתחמם פחות אם כי עדיין מעט מתחמם. אני חושש שהזזת הרדיאטור אחורה הורידה את יעילות הקירור משום שהרדיאטור רחוק מהאוויר החיצוני ומקבל יותר חום מתא המנוע אולי. בכל אופן, הסבר על משמעות מעבר המים בסעפת היניקה יעזור.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אנצי 18 בנובמבר 2000 ב 08:57

ערן אם הרכב לא מתחמם בנסיעה זה

ערן אם הרכב לא מתחמם בנסיעה זה בעקבות אויר מגח כנראה שבכל זאת הבעיה או במשאבת המיים (למרות שלא נוזלת ) או המאוורר אז בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 19 בנובמבר 2000 ב 17:07

מה יכול להתקלקל כבר במשאבת המי

מה יכול להתקלקל כבר במשאבת המים?? בהנחה שהמניפות לא סתומות בליכלוך או אכולות המשאבה צריכה להיות תקינה נכון?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול