תרשום לפניך: OME מערכת שלמה
תרשום לפניך: OME מערכת שלמה הכוללת 4 בולמים וארבעה קפיצים: קפיצים קדמיים - OME751 קפיצים אחוריים OME764 בולמים קדמיים: OME N45G בולמים אחוריים: OME N27 אם אתה לא נוסע עמוס OME N46 אם אתה נוסע עמוס רק לעיתים רוחוקות OME N44 אם אתה עמוס תמיד. על כל זה אתה צריך עוד 6 טבעות פוליאורת''ן 5 מ''''מ ועוד 2 של 10 מ''''מ על מנת לבודד את הקפיצים מהגוף ולתת למכונית הגבהה כוללת של 50 מ''''מ מאחור ו 45 מ''''מ מלפנים. אגב, ההגבהה היא רק לצורך מהלך מתלה ולא לצורך הגבהה......מכל מקום היא בתוך מפרט היצרן. חשוב להפקיד על רכישת מערכת מלאה כי כל רכיב בה מתאים לאחרים ושיווי המשקל מצויין. מאחר שאנחנו לא מכירים - אני היבואן של OME לישראל ולכן יש לי עניין למכור לך. מצד שני מי שמכיר אותי כבר יודע שאני לא מוכר מה שאני לא חושב שיותיר אותך מרוצה ויחזיר אותך אלי שוב ושוב. למשל לקנות ARB...... מחירון: נכון להיום קפיצים ובולמים עולים 500 ש''''ח לצרכן ליחידה. זה מחיר ישן ובו אוכל לתת לך בשלב זה רק קפיצים כפי שהוצעו ובולמים מדגמי N44 HD. בולמי N46 N45F ן-N27 פשוט אזלו מהמלאי ולכן הם יהיו במחיר החדש שאיני יודע אותו (בגלל שינוי המס על חלפי רכב - ובולמים שהיו חלפים בטיחותיים אינם כאלה שוב.....) לכן אני מניח מסימולציות מכס שערכנו שהמחיר החדש יהיה כ 600 ש''''ח. ליחידה. לא כולל הרכבה ומע''''מ. מקווה שסייעתי לך. אם אתה צריך המלצות שאל את הפורום, בעיקר את בעלי הלנדרובר למשל מאיר שטח בטוח ארז ואת אבירם ברקאי. כולם נוסעים על OME . גם רוני מרון גיר, עופר ממסגריית עופר - כולם ''''חיות שטח'''' רציניות נהנים מהמוצר האוסטרלי שללנד רובר אני אומר בפירוש - הוא הטוב בעולם. רוני קצת פרסומת. אבל זה החיים. ואם לא - יש לי קנקנן מים של היו''''ר.