פורומים

- שטח 4x4

אחלה טיול-מומלץ מאוד

09 בספטמבר 2004 ב 20:50 5 תגובות 22911 צפיות dovfo

לעופר, נהנינו מאוד מהטיול, היה כיף, מאתגר ומהנה. ועל התמונות אפשר לומר כי הן שוות אלף מילים. נשמח אם תוכל לשלוח לנו את הסרטון של הטריוס העולה במעלה ההר. נשמח להשתתף בעוד טיולים שתדריך בעתיד (באמצע השבוע). דב, אורן, רועי ועידן (מהטיריוס המופלאה) [email protected]

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. dovfo 09 בספטמבר 2004 ב 21:11

כרית האויר שמרימה את הג'ימיני

כרית האויר מרימה את הטריאוס שחטף פנצ'ר. תודה לעופר על הסיוע הזריז והיעיל בהחלפת הגלגל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. dovfo 13 בספטמבר 2004 ב 23:43

מי הסריט את הטריאוס במעלה המפותל ?

שלום חברים, במהלך הטיול ביום שישי עלינו שביל מפותל במיוחד. במעלה השביל אחד מהחברים הסריט את הטיריאוס עולה במעלה המפותל אודה לחבר זה אם ישלח לי את הסרט במייל. תודה. דב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. dr_baron 18 בספטמבר 2004 ב 14:20

טריוס במסע

חברים מבלי לפגוע אך טריוס צריך ומסוגל לטפס רק מדרגת המדרכה ברחוב (ורצוי צדדי ).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. dr_baron 18 בספטמבר 2004 ב 14:23

טריוס במסע

סתם !!! בצחוק הייתם אחלה!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. dovfo 01 בדצמבר 2004 ב 10:46

תודה על הטיול המהנה והמאתגר

עופר שלום, בשמי ובשם בני משפחתי (דב, רועי ועידן) אני רוצה להודות לך על הטיול המהנה והמאתגר במדבר צאלים ביום שישי (3.9.04). המסלול היפה וההסברים המקצועיים אשר חברו עם מכשולי שטח מאתגרים, יצרו אצלנו חוויה שאני בטוח שנרצה לחוות אותה שוב. אני חושב שהצלחנו להפתיע לא רק אותנו אלא גם אותך בביצועי הטיריוס, ועל זה נאמר ''אל תסתכל בקנקן (והקנקן שלנו הוא די קטן) אלא במה שיש בו (או יותר נכון, במה שהוא מסוגל לעשות). להית' בטיולים נוספים. אורן פוגל

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול