קישור לכתבה:גיפ ויליס 42לכתבה
קישור לכתבה:גיפ ויליס 42לכתבה
כשהג'יפ יותר מבוגר ממך.
באזור מרכז הארץ מסתובבת לה חבורת ''זעטוטים'' בני 25 אשר עשתה לעצמה דרך חיים של איסוף ושיקום וויליסים למיניהם, ושאר רכבי שטח מתקופת המנד''ט הבריטי. החבורה כוללת 2 וויליסים משנת 42, 1 משנת 58, 1משנת 62, דיפנדר משופץ להפליא משנת 65 ועוד מסתנן או שניים שעדיין לא חצו את גבול גיל ה-30. ואם באמת תתעקשו אז באחד הבתים תמצאו גם אב גאה שאוסף ומשפץ להנאתו טרקטורים משנות ה-20 (''קצת'' לפני קום המדינה) ועד היום. את אותה חבורה ''גריאטרית'' תוכלו למצוא על רכביהם מטיילת במדבר יהודה או ברמת הגולן או אפילו משתעשעת ברחבי הירקון מחפשת בוץ ושאר מכשולים, אז לכל אותם ''ג'יפאים'' רציניים שמנסים לעצור אותם כל פעם מחדש, וללמדם ''מאיפה הג'יפ משתין'' או ''ילד, יש לך מושג על מה אתה נוסע?'', כנראה שרכבים אלו יחיו עוד הרבה אחרי כולנו. ואם נוכל לעזור ולו לג'יפאי אחד לשקם רכב אספנות נוסף הרי שהצלנו עולם ומלואו. לפרטים ועזרה: [email protected] כרובי.
אני מזה זמן רב מחפש גיפ כזה
מי שראה גיפ כזה במגרש או שרוצה למכור
אשמח מאד
רועי
0505626268
ראיתי טרקטור לפחות משנות ה 60
יש לי מודל 51 למכירה 052-7655195
מקור השם jeep
מקור השם הוא בהגדרת המכרז האמריקאי רכב למטרות כלליות General Popos Vehicle ובאותיות GPV , בהמשך ה V נפל ונשאר רק GP . (ולא J) אבל בהגיה זה כבר נשמע כמו השם המקובל והמוכר היום.
אמיר
גיפ 51
ראיתי אותו רקוב!!!
מחפש גרוטאה של ג'יפ 1942
מחפש גרוטאה לשיפוץ של ג'יפ 42....מוכן גם לרכוש .
אם מישהו יודע היכן ניתן למצא כזה אשמח אם תכתבו לי למייל
[email protected]
פנסים אחוריים לגיפ 42
מחפש פנסים אחוריים לגיפ 42
גיפ ויליס 42
יצירת מופת משודרג בצורה מושלמת שופץ במוסך מכנו אור קרית חיים
יוסי וגרשון הקימו גיפ מושלם משלדה בלבד.שני בעלי מוסך שהקימו את הגיפ הזה
מכלום.היכולת הטכנית של האנשים האלה הרצון וההתמדה הם שגרמו לגיפ הזה להראות כמו גיפ צבאי אותנטי מושלם. אני יודע שזה לא פרויקט אחרון שלהם.
יא אללה... זה ג'יפ חלומי!!!! הלוואי עלי!!!
מחפש מראה לגיפ וויליס שנת 52 כולל המוט פלאפון 0505742106
יש לי ויליס 42 אמ בי מקורי מולם כחדש