25 במאי 2004 ב 15:44 8 תגובות 64177 צפיות profile imageyakovash

לא מבין מאיפה הראיון שהדי מקסמתפרק, ברשותי די מקס34,000 ק''מ ועדיין אין סימני התפרקות של פלסטיק או דשבורד, גם לגבי רעש מנוע בתוך הרכב אין זכר לכך תבדקו איזה רכב לקחתם לנסיעת מבחן

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. ערן@מגנום 26 במאי 2004 ב 20:41

את כל זה ידענו מזמן....

זה לא חדש שאיסוזו זה לא אוטו, בכל הדגמים בכל הקטגוריות. אפילו המשאיות שיש לנו של איסוזו זה זוועה חייה. המגנום עדיין הכלי הטוב ביותר בארץ, ויהיה קשה לערער את מעמדו. אגב האיפון עוד יותר זוועה מהדי מקס רעשן וקפצן. ושלא יעבדו עליכם................

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 17 ביוני 2004 ב 14:32

עגלות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 17 ביוני 2004 ב 14:34

חחחחח........

חברה רק טיוטה !!!!!!! ואני מוכן להוכיח למי שרוצה איפה שרוצה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. nadav_ka 22 ביוני 2004 ב 09:55

היה לי מאגנום

כבעלים לשעבר של מאגנום, אני מעריץ את כלי הרכב הזה ומוצא שבפרמטרים רבים הוא עולה אפילו על הפג'רו שהחליף אותו. תא הנוסעים שקט יותר באופן משמעותי ותגובת דוושת הגז והגיר יותר הרמונית. כמו כן מספר גאדג'טים אלקטרוניים שישנם בטנדר, חסרים בג'יפ.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 08 בינואר 2008 ב 20:16

אתם לא מבינים

יש לי די מקס והיא לא רואה את המגנום ותאמינו לי שלא פעם ולא פעמיים יצא לי לעשות טיול שטח עם מישהו שיש לו מגנום וראיתי תתוצאות ומי שהזכיר את המילה טויוטה לא מבין כלום כי טויוטה זה אוטו רק מבחינה של נוחות ושמחזיק הרבה זמן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 09 בספטמבר 2010 ב 09:48

שטויות

אני מחליף את הדי מקס שלי כל שנתיים עם 80000 ק"מ והוא עדיין כמו חדש למרות שאני קבלן שיפוצים ואני קורע את הרכב אבל זה לא מזיז לו כי הוא הרכב הטוב ביותר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 22 ביולי 2011 ב 13:28

המגנום הופך היום לרכב נדיר הם רכבי שטח

שגם כיום לא נופלים מדיפנדר או רגלרים.שה להשיג כיום רכבים שמורים.
    נ.ב רכב של אחד במאה הזאת

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image david71 22 ביולי 2011 ב 19:09

די מקס

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול