פורומים

- שטח 4x4

מכשירי קשר CB

19 בנובמבר 2000 ב 20:54 3 תגובות 656 צפיות אדי
שלום לכולם , יש לי בבית מכשירי קשר ישנים , הפירוט בהמשך , יכול להיות שהם CB? המכשיר מתוצרת MIDLAND דגם 861-77 f.c.c. data 77-861 class D citizen radio service in accordance with vol. 6 part 95 and is certified to comply with part 15. subpart C of f.c.c. rules זה מה שכתוב על המכשיר , למכשיר 40 תדרים ,מה שהעלה את החשד שהוא סי.בי. כמו כן יש לי עוד מכשיר נישא(לעומת לרכב) שבו יש שלושה תדרים , והם קולטים אחד את השני יכול להיות שזה CB? תודה מראש , אדי.
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 19 בנובמבר 2000 ב 18:58

ההוא עם ה40 ערוצים יכול להיות

ההוא עם ה40 ערוצים יכול להיות CB - הוא צריך להיות בעל 40 ערוצים הנפרסים בין 26.9 MHZ ועד 28 MHZ.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 19 בנובמבר 2000 ב 21:03

יש לי מכשיר אחד של vertex vx5

יש לי מכשיר אחד של vertex vx500 אבל אין לי מטען ואני חושד שהסוללה כבר מתה מזמן לא הטענתי אותה אולי 3 שנים. האם אפשר לדעתכם להשיג מטען וסוללה ולשנות את התדרים לתדרים של CB ? למכשיר יש אפשרות ל 16 תדרים שונים. תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. זאביק 20 בנובמבר 2000 ב 09:27

לא ניתן לשנות למכשיר תדרים לתח

לא ניתן לשנות למכשיר תדרים לתחום שהוא לא בנוי אליו. מכשירי מוטורלה ניתנים לצריבה לתדרים שונים, אבל באותו תחום (שאני כרגע לא זוכר). אם המוטורולה הוא בתחום תדרי ה-CB אז יכול להיות שניתן, אבל אני חושב שזה לא אותו תחום תדרים. מעבר לתחום, יכולה להיות בעייה עם שיטת השידור. CB משדר FM נקי, מוטורולה, אם אני לא טועה, גם יוצרים איזה שהוא קידוד לפני השידור (ע''''מ לתת אותו תדר לרשתות שונות אבל שלא ישמעו אחד את השני).

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול