פורומים

- שטח 4x4

עדי מפעילת האמר קרבי

21 במרץ 2003 ב 11:33 3 תגובות 59045 צפיות עדי האמר

שלום! אני עדי בת 19 מאשקלון. חיילת משרתת בצאלים בתפקיד מפעילת האמר קרבי... קראתי את הכתבה ואהבתי אותה מאוד והיא כל כך אמיתית והיזדהתי עם כל מה שהיה רשום בה . ההאמר הוא ממש מפלצת הנסיעה בו כל כך כייפית ומעניינת. בקיצור הנהיגה בהאמר היא פשוט ה ת מ כ ר ו ת ! ! !

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. עמריקי פורטנוי 29 במאי 2003 ב 02:10

איי איי MH1

חיות אמיתיות....אני משרת בפלס''ר שריון כנהג האמר בעיקר (אני יותר חזק שם מכולם אז בהתערבויות בבוקר יוצא תמיד שאני נוהג) ועוד מימיי כחניך על כלי כזה בהחלט למדתי שלושה דברים האחד :תקרע לו ת'צורה גם ככה לא צריך לעולם לתקן אותו-לפחות כלום לא מזיק לו שתיים: אלוהים כמה זה מגניב ומצד שני עצוב שכלי כזה (גם אם יהייה לי כסף באזרחי עדיין הכלי מהסדרה הצבאית שונה בתכלית מהסדרה האזרחית) לעולם לא יהייה לי שלוש:צה''ל עושה שטויות...מה הקטע שלהם עם הנעילה הדיפרנציאלית.....באמת שאם מישהו מוכן או לפחות יודע את התשובה האמתית אז אנא ממכם תענו לי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. talizhak 24 באפריל 2004 ב 21:12

שאלה!

האם צה''ל מוציא למכרזים את ההאמרים ? ואם לא אז מה הוא עושה עם כלים שיוצאים משירות?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 03 באוקטובר 2008 ב 15:18

נעילת דיפרנציאל בh1

בהמר h1 קיימת נעילה לגלגל שמאבד אחיזה בקרקע.
    זה עובד כך ברגע שהנהג מרגיש שהוא נימצע בהצלבה בנוסף ללחיצה על דוושת
    התאוצה הוא לוחץ ברגל שמואל בצורה מבוקרת על דוושת הבלם.במצב זה כל ארבעת הגלגלים יסתובבו בדיוק כמו ברכב בעל נעילה מלפנים ומאחור .דבר זה עובד כך רק בh1בשל המבנה של מערכת הבלמים שמובנת על הדיפרנציאלים וליפני ההפחתה הסופית לכל גלגל.כבעלים של h1 אזרחי אני רוצה לומר לעמריקי שזה עובד מצוין ושזה אמין ביותר.לחצתה על הבלם אתא נעול שיחררתה אתה לא נעול .לא כמו בנעילות דיפרנציאל רגילות לחצתה על מתג הנעילה אתה ממתין עד שתהיה התאמה בין שיני הנעילה ורק אז יש נעילה כמו כן אסור שזה יקרה תחת עומס.שיחררתה את מתג הנעילה צריך מזל שהיא תישתחרר ולרוב בנעילה קידמית ההגה תפוס.בהאמר הצבאי עמריקי מאותה הסיבה שלא למדתה כיצד להפעיל את ההאמר שלך בהצלבות בטיפוס סלעים וקירות . גם לא ההיתה לומד להפעיל נעילות רגילות ואז ההאמר היה ניזוק וניתקע כסלע בין הסלעים כשהאויב יורה עליך.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול