פורומים

- שטח 4x4

חברה מה עם התגובה !!

19 בנובמבר 2000 ב 22:08 6 תגובות 763 צפיות Apolo
לשאלתי על צמיגים לג'ימני של סוזוקי לא זכיתי לתגובה. מסקנה א: אף אחד לא התנסה בדבר ולכן לא יודע על הנושא כלום מסקנה ב: לא אכפת לאף אחד. חברה מי מהמסקנות נכונה? לרענון - שאלתי אם צמיגים במידה 215/75R15 יתאימו לג'ימני ?
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 19 בנובמבר 2000 ב 20:34

לעניות דעתי, כנראה שלא שמו לב

לעניות דעתי, כנראה שלא שמו לב לשאלתך, כי תמיד...אבל תמיד (אפילו כשלא צריך) מגיבים... כמו עכשיו, אין לי שום תשובה כי אין לי מושג בקשר לג''ימני, לדעתי אם לסמוראי אפשר...אתה יכול לבדוק מבחינת הכנפיים אם אין בעיה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. Apolo 19 בנובמבר 2000 ב 21:00

אמנם לא החכמתי מתגובתך אבל תוד

אמנם לא החכמתי מתגובתך אבל תודה על ההתיחסות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. צחי 19 בנובמבר 2000 ב 21:20

אם זכרוני אינו מטעה אותי, אין

אם זכרוני אינו מטעה אותי, אין באתר גולש קבוע עם ג''ימיני. הג''ימיני בנוי על בסיס סמוראי, ושם בהחלט נכנס צמיג 215 ( גם 235 כאשר הוא משפשף בעדינות כאשר המיתלה סגור ). בכל מקרה תרים טלפון לגפני הוא כבר ידע קצת יותר...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 19 בנובמבר 2000 ב 21:23

אני לא בטוח אם הסמוראי שלי מוג

אני לא בטוח אם הסמוראי שלי מוגבה אבל הוא יותר גבוה מהג''ימי של השכנה הכוסית. ההוא אורגינל ללא שום תוספות ושינויים וללא לכלוך על הצמיגים גם :( איזה בזבוז........

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. לירון 20 בנובמבר 2000 ב 13:29

הי אין בעיה עם צמיגים אלו נכון

הי אין בעיה עם צמיגים אלו נכון מידי פעם הם ישפשפו קלות את בית הגלגל אבל לא נורא.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 20 בנובמבר 2000 ב 15:22

מה שהתכונתי להגיד ושכחתי בגלל

מה שהתכונתי להגיד ושכחתי בגלל השכנה זה שיש לסמוראי שלי 205.75-15 ואין עם זה בעיות ולחבר שלי יש 235 וגם הוא מסתדר מצויין

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול