20 בנובמבר 2000 ב 13:59 1 תגובות 491 צפיות eial
ישבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שאני הולך לעשות טיפולי 5000 לבד את טיפולי העשר אני עדיין משאיר לארנון כי בכל זאת חשוב לי שעיינים זרות יראו מדי פעם ת'ג'ייפ שלי. בכל אופן רציתי לדעת מה צריך לעשות בטיפול חמש. איזה שמן עדיף ואם אפשר קצת לפרט - כמו שאתה רגיל תודה רבה אייל דרך אגב האיסוזו של הורי עשה הסבה והוא כנראה שייך עכשיו למשטרה הפלסטינאית...
הוספת תגובה
  • 1. פרסום 20 בנובמבר 2000 ב 12:24

אהלן, אייל! אני לא מכיר את הו

אהלן, אייל! אני לא מכיר את הוראות הטיפולים בסופה, והאמת שאני גם לא זוכר בע''''פ את כל מה שאני אמור לעשות ב5000 בCJ אלא מסתכל בספר כשצריך. מה שאני כן זוכר, זה החלפת שמן מנוע ןמסנן שמן, בדיקת מפלס נוזל בלמים, בדיקת מפלס נוזל במצבר, בדיקת מפלסי שמנים בטרנספר, גיר ודיפ''ים, בדיקת רצועות, בדיקת צינורות מים, אני לא בטוח אבל נדמה לי שב5000 בודקים רפידות בלם קדמיות ומכוונים, אם זה כיוון בלמים ידני את התופים האחוריים, אצלך זה אמור להיות כיוון אוט'', אלא אם כן מישהו הסב את זה לכיוון ידני. לכוון את בלם היד, גירוז כל מה שדורש גירוז, צלבים, סליפ-יוקים, תפוחי היגוי. לבדוק נוזל של הגה הכח, לבדוק חופשים בגלי ההינע ובצלבים. חופשים במכלולי ההיגוי. אם יותר לי, אז תוספות שלי לבדיקות האלה, זה בדיקת חופשים בכל הגלגלים, אם אתה נוהג לטבול במים אז להוציא דגימה של שמן מכל המקומות בהם יש שמן ולבדוק אם הוא לא דורש החלפה. לצורך זה תוכל למצוא בפורום בעבר המלצה שלי להתקין ברגי ניקוז בדיפ''ים. דבר נוסף תעיף מבט , כולל, אבל קפדני על הכול, חפש מה הולך לעשות לך את התקלה הבאה: קפל ביד צינורות גומי, חפש סדקים והתיישנות שלהם, בדוק חוטי חשמל, אם הם לא נוגעים במקומות חמים ויקצרו, בדוק אם הסופיות שלהם מחוברות כמו שצריך, בדוק סדקים ברצועת המאוורר, גע בכל המכלולים, חפש מכלול חופשי, ברגים משוחררים, תעבור על כל השילדה, חפש סדקים, עבור על כל הקפיצים, חפש סדקים שברים, כנ''''ל תושבות מנוע, תושבות קפיצים, תושבות בולמים, בקיצור, הכול, זה לדעתי הדבר הכי חשוב שאתה יכול לעשות בשביל למנוע מעצמך עוגמת נפש של תקיעה בשטח עקב סיבה שטותית שיכלת למנוע אותה בבדיקה מוקדמת, וזה יקח לך רק רבע שעה נוספת. בכל מקרה, מומלץ לעבוד עם ספר צמוד, בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול