עופר שלום רב, אנו קלינה זהר וויסמן דוד מבקשים לקבל פרטים ומחירים,לפחות בסדרי גודל, כולל ילדים לטיול הנ''ל. תודה.
עופר שלום רב, אנו קלינה זהר וויסמן דוד מבקשים לקבל פרטים ומחירים,לפחות בסדרי גודל, כולל ילדים לטיול הנ''ל. תודה.
טיול לקפריסין
אבקש פרטים נוספים כאשר תתגבש קבוצה לטיול הנ''ל. תודה. נא עדכנו אותי ל- [email protected]
טיול לקפריסין
אבקש לקבל פרטים נוספים לכתובת [email protected]
טיול לקפריסין
אבקש לקבל פרטים נוספים לכתובת [email protected]
טיול לקפריסין
שלום עופר אבקש לדעת פרטים על הטיול כולל ילדים בני 9 ו 13. תודה אלי [email protected]
רעיון מצויין
עדכנו נא אותי כשיהיו יותר פרטים [email protected] תודה גיורא
פרטים נוספים
אבקש פרטים נוספים כולל מחירים ומסלול . נא לשלוח לפקס : 03-6952525 . ולפקס נוסף :09-7419420 . בתודה מראש ובהצלחה עופר
תורכיה
האם קיימים טיולי גיפים לתורכיה ???
פרטים נוספים
אבקש לקבל פרטים נוספים ,עלויות, תאריכים ומסלול לד''א [email protected]
קפריסין
אני מעוניין לצאת לטיול. אבקש לקבל יותר פרטים כמו תאריך, מחיר .. בתודה יניב - 056-948894 [email protected]
טיול פסח
מעונין < עקרונית להצטרף< קביעת התאריכים מאד חשוב נשר זאב [email protected] 054329329
פסח מתקרב...
כמו כולם, אבקש לדעת פרטים על המסע רמת עבירות וכמו כן מה לגבי רכבים במצב מכני לא הכי טוב בעולם (סמוראי 87). [email protected] 050-223138
טיול לקפריסין
אבקש לדעת פרטים נוספים על הטיול כולל לו''ז והתאמה לילדים
טיול לקפריסין
שלום! אבקש פרטים נוספים כאשר תתגבש קבוצה לטיול הנ''ל. תודה. אבקש שתעדכנו אותי ל - [email protected]
מעוניין להיצתרף
מבקש פרטים וכן ילדים מאיזה גיל
מעוניין להיצתרף
מבקש פרטים וכן ילדים מאיזה גיל
פרטים נוספים
אבקש לדעת את רמת השליטה הנדרשת בנהיגת שטח סוגי הרכבים הנדרשים והאם יש ילדים? תודה משה
טיול לקפריסין
בירצוני לקבל פרטים נוספים ל[email protected]
מסע לקפריסין
אבקש לקבל פרטים לכשיתאפשר: רמת עבירות צפויה, תאריכים עלויות, ציד נדרש וכו'.
קפריסין
מעוניין לקבל פרטים נוספים [email protected]