פורומים

- שטח 4x4

מיצובישי מגה מגנום - מגה טנדר

05 במאי 2002 ב 17:07 3 תגובות 49894 צפיות רייטר

תמונות זוועה - כמו גם הכתבה מי שכותב כתבה חורצת דין מן הראוי שיתייחס לעצמו ברצינות ויצלם תמונות טובות לפחות ברמה של הביקורת אותה הוא מטיח במתכנני המגנום.

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 07 במאי 2002 ב 14:46

מגה מגנום מאכזב ביותר

ברשותי מגה מגנום חדש שעדיין לא עבר20.000 קמ' וכל שבוע הרכב במוסך בגלל תקלות חוזרות ונשנות של התפרקות מתלים קדמיים כיווני פרונט חוזרים ונשנים בכל מס' שבועות .התחממות יתר של המנוע בכל עליה קטנה ובעליה גדולה היתחממות עד כדי רתיחה חוסר סחיבה ,נפילת טורים לאחר הילוך 2 כאילו הרכב נבלם מסיבה כל שהיא ,והטורים של המנוע נופלים שלא לדבר על נסיעה בשטח, המנוע מתחמם הגיר מתחמם הרכב לא סוחב . אז יש לו נעילת דפרנציאל אחורי ,זה לא העיקר כאשר מתלים מתפרקים, במהלך של טיול שבת בשבילים רגועים !!!!! חשבתי שאלו בעיות רק ברכב שלי !!! לא , מתברר שרבים בקרב מס' חברים שקנו את המגה מגנום ויש להם בעיות טכניות ובטחות דומות או זהות כגון היתחממות יתר בכל עליה או מאמץ קטן וכניראה שהבעיה של ההיתחממות יתר נובעת מזה שהגדילו את יחס המדגש טורבו על חשבון מנוע הישן והקטן שבדגמים הקודמים אני יודע על לפחות עשרה בעלי מגה מגנום, המאוכזבים ביותר והמבלים במוסך יותר מאשר בשטח, אם לאחר כל האמור תרכשו טנדר מגה מגנום . מגיע לכם ! ואל תגידו שלא היזהרנו !!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ae 23 במאי 2002 ב 13:05

מגה מגנום - התחממות מנוע.

ברשותי מגה מגנום חדש עם פחות מ- 20,000 ק''מ ובלתי אפשרי לנסוע איתו בשטח יותר מ-20 דקות עד חצי שעה רצוף. הרכב מתחמם וקופץ לתחום האדום דבר המונע את המשך הנסיעה. נהלתי שיחות עם 2 מנהלי מוסכים ואף עם נציג שרות לקוחות ושלושתם טענו שאין בעיה!!!!. אני מעוניין לפתור את הבעיה על מנת שנוכל להנות מרכב שעלה סכום כסף לא מבוטל ושהיבואן יקח אחריות ויתקן את הבעיות. להתארגנות נא להתקשר : 620252-052 - אבישי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 17 בינואר 2017 ב 21:35

טורים עולים בלי סיבה ל-5,000 אחרי מנוחה

שלום הטורים עולים בלי סיבה האם יש סיבה או פתרון?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול